Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Tuesday, November 11, 2008

ΕΠΕΙΓΟΝ...Η ΛΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΕΙ


Πέρα απο το Μίμη, τη Βάλια, τα σκυλιά που κακοποιήθηκαν στα Χανια & σε τόσες άλλες πόλεις στα χέρια πολιτισμένων συνανθρώπων μας, υπάρχουν πολλά ζώα που υποφέρουν.


Ενα απο αυτά ειναι η Λίνα.
Μια σκυλίτσα απο το Θριάσιο (της φωτογραφίας)


Η Λίνα, μια ιδιαίτερα χαρωπή & κοινωνική σκυλίτσα, πριν 2 μήνες έπεσε θύμα αυτοκινητιστικού που προκάλεσε συντριπτικό κάταγμα στο δεξί της ισχύο. Για καλή της τύχη τη μάζεψε απο το δρόμο μέσα στα αίματα, φιλόζωη που την πήγε αμέσως στο γιατρό & ανέλαβε τα πάντα: χειρουργεία, φιλοξενία, θεραπεία . Ηδη πλήρωσε περίπου στα 1.000eur απο τη τσέπη της για το σκυλάκι.


Η Λίνα όμως δεν έγινε καλά γιατί το καρφί που είχε μπει ως μέτρο αντιμετώπισης του προβλήματος βγήκε στις 5 βδομάδες στραβωμένο & έχοντας αφήσει ένα πόδι τελείως άχρηστο. Δυστυχώς η επέμβαση ήταν τελείως αποτυχημένη με αποτέλεσμα το ζώο τώρα να πατάει μόνο στο πίσω αριστερό πόδι της. Ομως και αυτό επιβαρύνεται ιδιαίτερα με αποτέλεσμα η ΛΙΝΑ να περνάει το περισσότερο χρόνο της κατάκοιτη.


Είναι ήδη 3-4 βδομάδες σε αυτή τη κατάσταση & δεν θα μπορέσει να μείνει για πολύ καιρό έτσι (και όπως όλοι γνωρίζετε ελάχιστοι υιοθετούν ζώα με ειδικές ανάγκες)...


ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΛΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ για να αποκατασταθεί η ζημιά . Είναι κρίμα να χαθεί ένα ζώο ιδιαίτερα κεφάτο και ζωντανό και είναι κρίμα να πάει στράφι ο κόπος & τα έξοδα που ήδη έχουμε επενδύσει σε αυτό το σκυλάκι (και το λέω έχοντας κακή πείρα απο την κατάληξη του Μιμάκου)

Το πρώτο κόστος που μας έδωσε ο κτηνίατρος είναι : 600eur!

Είμαστε όλοι εθελοντές, χωρίς βοήθεια, χωρίς κονδύλια, χωρίς μυστικά πορτοφόλια.
Είμαστε όλοι εργαζόμενοι, χωρίς την άνεση που θα μας επέτρεπε να ανταπεξέλθουμε εξ ολοκλήρου σε ένα τέτοιο κόστος ...


Αν λοιπόν μπορείτε να βοηθήσετε (έστω και ένα ευρώ είναι πολύτιμο) η ΛΙΝΑ θα σας το χρώσταγε χάρη.


Εγώ & οι φίλοι μου ξεκινάμε πρώτοι:
1.ΧΡΙΣΤΙΝΑ Λ . (50EUR)
2.ΙΩΣΗΦ Μ. (20EUR)
3.ΒΑΣΙΛΙΚΗ Λ (10EUR)

Εδώ θα αναρτηθούν - με επώνυμο ή όχι ανάλογα με την επιθυμία σας- τα ονόματα όσων επιθυμούν να βοηθήσουν μέχρι να συμπληρωθεί το επιθυμητό ποσό.

Κατάθεση στο
Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο
Αριθμός λογαριασμού: 00088545709-9
iban GR 32 0961 1320 0000 0088 5457 09-9
(ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ: ΛΙΝΑ)

(Για το όνομα των κατόχων του λογαριασμού στείλτε mail στο saveileia2@yahoo.gr)
Στείλτε mail με το όνομά σας & το ποσό που καταθέσατε στο
saveileia2@yahoo.gr ή επικοινωνήστε στο 6944860451, Χριστίνα



ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ