Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Thursday, November 27, 2008

ΟΛΑ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ

Τελικά ο δημαρχος Ζαχάρως, Πανταζής Χρονόπουλος, εχει ΑΣΤΕΡΙ.

Του κάηκε ο Καιάφας και όλος ο Δήμος & αυτός δεν έχασε καν το αξίωμά του(ούτε για λόγους ευθιξίας).
Του στείλανε λεφτά για τους πυρόπληκτους & κατέληξε με Δημοτικό Μέγαρο.
Του σταματήσανε την πώληση χιλιάδων στρεμμάτων στο Καιάφα 2 μέρες μετά τις πυρκαγιές, επεκτείνετε όμως αλλού.
Τον κατηγορήσανε για πειθαρχικά σοβαρά παραπτώματα και εντελώς τυχαία αυτά τα ξέχασαν να τα ελέγξουν οι προιστάμενες αρχές με αποτέλεσμα να παραγραφούν.

Τον σταμάτησαν απο την ισοπεδωση του Καιάφα (αφού ειχε βάλει μπουλντόζες και ξηλωναν τα πάντα), έρχεται τώρα η καταιγίδα να του δώσει το άλλοθι που έψαχνε

Διαβάζουμε έτσι ότι ζημιές στην παραλιακή ζώνη της Ζαχάρως, αλλά και πτώσεις καμένων δέντρων σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακό στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Ζαχάρως. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα επηρέασαν αρκετά, ενώ η μανία της θάλασσας λόγω των ισχυρών ανέμων ήταν τέτοια που προκάλεσε μεγάλες ζημιές. Το παλιό τουριστικό περίπτερο του δήμου, καλύφθηκε από τόνους άμμου και θαλασσινού νερού το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ η θάλασσα έφτασε έως τον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στην πόλη. Το κατάστημα υπέστη σημαντικές ζημιές καθώς οι ιδιοκτήτες του είχαν τη θάλασσα ουσιαστικά να εισβάλει μέσα σε αυτό, παρασύροντας τα πάντα στο πέρασμά της. Οι εκβολές του ποταμού Ακίδα, λόγω της μεταφοράς άμμου από τα κύματα «έκλεισαν», με αποτέλεσμα τα βρόχινα νερά να παραμένουν εγκλωβισμένα, μη έχοντας διέξοδο προς τη θάλασσα.

Και ο πιο αδαής ήξερε ότι τα δέντρα στην παραλία του ΚΑΙΑΦΑ αποτελούν ένα μοναδικό μέσο προστασίας απο τη θάλασσα και την άμμο. Ηταν προβλεπόμενο ότι το νερό & η άμμος θα σαρώσει τα πάντα....Μόνοι αυτοί , οι υπαιτιοι της φωτιάς και οι υπαίτιοι της αναλγησίας , δεν το υπολόγισαν ή δεν τους ενδιέφερε!

Στην περιοχή του Καϊάφα δεκάδες καμένα δέντρα κατέρρευσαν από τη μανία του ανέμου και από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα, καθώς πολλά κλαδιά βρέθηκαν μέσα στην Εθνική Οδό Πύργου - Κυπαρισσίας. Μάλιστα τα ξημερώματα του Σαββάτου σε μια επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κοπής πεσμένων στο δρόμο δέντρων, ένα διερχόμενο όχημα έπεσε πάνω στο πυροσβεστικό, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κάποιος. Στο μεταξύ επιταχύνονται οι διαδικασίες για την κοπή των καμένων δέντρων από τους εργολάβους μέσα στο δάσος του Καϊάφα, καθώς και λόγω της κακοκαιρίας πληθαίνουν οι κίνδυνοι για τους διερχόμενους από την περιοχή.

Τερμα ο Καιάφας.....Εχάθη στη δίνη της κακοκαιρίας & στα προσχήματα των υπηρεσίων....Αντιο για πάντα!

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ