Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Sunday, November 30, 2008

ΑΣΥΛΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ Η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ??

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 29.11.2008 - "ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ"
Εχει ασυλία;

Παρά τις αποκαλύψεις και τις αντιδράσεις, το υπουργείο Εσωτερικών και η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εξακολουθούν να παρέχουν κάλυψη στον δήμαρχο της Ζαχάρως Ηλείας Πανταζή Χρονόπουλο.

Μία μέρα μετά το ρεπορτάζ της «Ε» για την περίεργη παραγραφή των πειθαρχικών παραπτωμάτων του κ. Χρονόπουλου, με υπαιτιότητα του γ.γ. της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που προκάλεσε μάλιστα και την έντονη αντίδραση του επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή, η εκδίκαση της υπόθεσης στο Πειθαρχικό Συμβούλιο πήρε νέα αναβολή για την ερχόμενη Τετάρτη.

Κι όλα αυτά, την ώρα που σε βάρος του κ. Χρονόπουλου υπάρχουν καταδικαστικές αποφάσεις και εκκρεμούν πάνω από δέκα ποινικές διώξεις και άλλες τόσες δίκες για πολύ σοβαρά αδικήματα, που διέπραξε με την ιδιότητα του δημάρχου.

Τι φοβάται ο υπουργός Εσωτερικών Πρ. Παυλόπουλος και δεν εφαρμόζει τον νόμο;

Μ.ΝΟΔ.
Αναρτήθηκε από ΜΑΚΗΣ ΝΟΔΑΡΟΣ στις 6:14 μμ

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ