Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Tuesday, November 18, 2008

Ο ΔΟΛΟΣ των υπερθερμασμένων εγωμανών


1ο μέρος:

2ο μέρος:

3ο μέρος:

4ο μέρος:

Ανάρτηση αφιερωμένη στους ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΛΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ
, που ΄ψάχνονται' ΚΑΙ για το κλίμα, με επιφύλαξη πάντα προς τους φοβικούς εγωμανείς ψευτοιοκολόγους, οι οποίοι θεωρούν τον εαυτούλη σημαντικότερο από τα παιδιά, για τα οποία καταπολεμούν κάθε άσκηση στην Αυτάρκεια.
ΠΟΛΛΟΙ από εσάς, γνωστοί και άγνωστοί μας, διαδίδετε κάθε τεκμηριωμένη αμφισβήτηση των ραδιενεργών σκιάχτρων (π.χ. εδώ), αναπαράγετε ειδήσεις για τις αναγκαίες αντιδιαβρωτκές-αναδασωτικές σπορές που μισούν οι ανοϊκοί "εκλεκτοί", και μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε να τους φωνάζουμε: ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, μήπως σωθείτε κι εσείς!
Οι άνθρωποι πίσω από τον Ομπάμα - 1ο μέρος

2ο μέρος

Η μεγαλύτερη απάτη
Ένα εξαιρετικό ντοκιμαντέρ που εξετάζει το κατά πόσο «Υπάρχει φαινόμενο θερμοκηπίου;» παρουσίάσε ο ΣΚΑΪ την Τετάρτη 12-11-08 στις 00.30.
Το ντοκιμαντέρ αυτό αναζητά την αλήθεια στο μεγαλύτερο ψέμα της σύγχρονης ιστορίας. Στο φαινόμενο του θερμοκηπίου.
Όλα αυτά που γνωρίζουμε για την υπερθέρμανση του πλανήτη είναι πιθανώς αναληθή. Παρόλα όσα έχουμε ακούσει, η θεωρία ότι οι τεχνητές εκπομπές του διοξειδίου του άνθρακα έχουν επίδραση στο κλίμα, αποτελεί ένδειξη επιστημονικών ελλείψεων.
Στην πραγματικότητα υπάρχουν συντριπτικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι υπεύθυνη είναι η ηλιακή [μαγνητική] δραστηριότητα που καθορίζει τη θερμοκρασία, και όχι εμείς.
Πολλοί επιστήμονες βεβαιώνουν το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του 20ού αιώνα δοκιμάσαμε τα πιο υψηλά επίπεδα ηλιακής δραστηριότητας εδώ και αιώνες. [Σταμάτησαν το 2002].
Αυτό το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ εκθέτει γεγονότα και αποτελέσματα από κορυφαίους επιστήμονες και αποδεικνύει τη μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία τής σύγχρονης επιστήμης.
Οι γενίτσαροι ας σκεφτούν τι σημαίνει "ρήτρα ρύπων" (αθώου διοξειδίου του άνθρακα) σε βάρος των φτωχών, τους οποίους ξεζουμίζουν παρασιτικά...



Κοινοποιήστε τη διεύθυνση του βίντεο όπου μπορείτε: κάνουμε καλό και στους βαρβάρους, αφού δεν τους απειλούμε, όπως κάνουν εκείνοι: http://www.youtube.com/watch?v=jFd8gNboNJY. [2.500 επισκέψεις στην 1η και 2η έκδοση].
Και του άλλου με την κανιβαλική κατάρρευση στο νησί τού Πάσχα:
http://www.youtube.com/watch?v=GDMyRJUDLV0.
Ορίστε άλλο ένα "δώρο" μίσους από τους προς τους χειμαζόμενους απλούς ανθρώπους:
Ο κ. Αθανασόπουλος επανέλαβε το αίτημά του, εκτός από ρήτρα καυσίμων να επιβληθεί στα τιμολόγια και ρήτρα ρύπων, ώστε να καλύπτεται η ΔΕΗ από τις αγορές δικαιωμάτων εκπομπής διοξειδίου του άνθρακα. Υπολόγισε μάλιστα ότι το κόστος αυτό για φέτος και για κάθε χρόνο μέχρι το 2012 θα ανέρχεται σε 150 εκατ. ευρώ, αλλά από το 2013 και μετά, λόγω της αλλαγής του τρόπου αγοράς δικαιωμάτων, θα εκτιναχθεί σε πάνω από 2 δισ. ευρώ τον χρόνο.
Καλοπροαίρετα σχόλια, ευπρόσδεκτα εδώ.
Προς ανανούριστους: ειλικρινά ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ, με
επαρκή ξεκούραση και μη ανταγωνιστικές παρέες, που αποτρέπουν την αυτοκαταστροφή.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ