Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Thursday, November 13, 2008

ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟΒΟΥΝΙΑ 16/11


ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΕΙΣ

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!!


"Πράσινη εκστρατεία" ξεκινά ο ΣΚΑΪ αποδεικνύοντας, για ακόμη μια φορά, το έμπρακτο ενδιαφέρον του για το περιβάλλον.

Ο ΣΚΑΪ "εγκαινιάζει" ένα νέο κύκλο δενδροφυτεύσεων, αρχής γενομένης από το Νοέμβριο, οπότε θα γίνουν τρείς σε συνεργασία με τους δήμους Γαλατσίου, Καλυβίων και Βύρωνα. Συνολικά θα φυτευτούν 40.000 δέντρα. •

Η πρώτη δενδροφύτευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Νοεμβρίου στο Γαλάτσι στα Τουρκοβούνια. Τα σημεία συνάντησης έχουν ήδη οριστεί (Σημείο συνάντησης 1) (Σημείο συνάντησης 2). Η συνάντησή μας θα γίνει στις 10 το πρωί. Θα φυτευτούν 10.000 δέντρα.

Η δεύτερη έχει προγραμματιστεί για τις 23 Νοεμβρίου στα Καλύβια, (Σημείο συνάντησης). Η συνάντησή μας θα γίνει στις 10 το πρωί. Θα φυτευτούν 15.000 δέντρα.•

Η τρίτη δενδροφύτευση θα γίνει στις 30 Νοεμβρίου, στο Βύρωνα σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Προστασίας Υμηττού (Σημείο συνάντησης). Η συνάντησή μας θα γίνει στις 10 το πρωί. Θα φυτευτούν ακόμη 15.000 δέντρα.

Συμμετοχή στη δεντροφύτευση την ερχόμενη Κυριακή στο Γαλάτσι έχουν δηλώσει μέχρι στιγμής οι σύλλογοι: Κρητών, Θεσσαλών, Ηπειρωτών, δασολόγων και γονέων Γαλατσίου, η κίνηση πολιτών για την προστασία του περιβάλλοντος, οι φίλοι του πάρκου "Αντώνης Τρίτσης", ομάδες επιστημόνων από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στην δενδροφύτευση θα συμμετέχουν επίσης σύλλογοι από τους γειτονικούς δήμους Αθηναίων και Ψυχικού.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ