Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Wednesday, October 1, 2008

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΝΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΑTURA/ΚΑΙΑΦΑ1


Διαβάζοντας την ακόλουθη αναφορά της ΝΕΧΩΠ και το όλο άρθρο με εκπλήσσει όχι το γεγονός ότι ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ έχτισε δωμάτια προς ενοικίαση σε περιοχή Natura .Με εκπλήσσουν 2 πράγματα

-στην αναφορά θα δείτε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ να αναφέρουν οτι δεν εχει επηρεαστεί σημαντικά η χλωρίδα & η πανίδα στη περιοχή... Εγώ ήξερα ότι κάθε επέμβαση τέτοιου είδους σε προστατευόμενες περιοχές επηρρεάζει...εκτός και αν χτιζει Δήμαρχος!!!

-Γιατί υπάρχει διάχυτη μια αίσθηση ... ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ? Δυστυχώς , όσο κοινότυπο και να είναι, τίποτα δε θα πάρουμε μαζί μας. Αντιθέτως αφήνουμε πίσω τα έργα μας, τις ντροπές μας & τις καταστροφές που προκαλέσαμε...Μην το ξεχνάτε!ΤΕΕ, Νομαρχία, Περιφέρεια «ψάχνονται» για τον δήμαρχο
Του Μ. ΝΟΔΑΡΟΥ
Την άμεση αντίδραση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας, της Νομαρχίας Ηλείας και του γ.γ. της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας προκάλεσε το χθεσινό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της «Ε» για την κατασκευή ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων εντός της προστατευόμενης περιοχής του οικοσυστήματος του Καϊάφα -από τη NATURA 2000 και Β2 ΖΟΕ- από τον δήμαρχο της Ζαχάρως, με άκυρες άδειες που υπογράφει αντί της Πολεοδομίας ο πρώην αντινομάρχης Ηλείας!

«Δεν έχω καμία ευθύνη για τις οικοδομικές άδειες που φέρεται να εξέδωσε υπέρ του κ. Χρονόπουλου η Νομαρχία Ηλείας το 2000. Η πρόθεση και η υποχρέωσή μας είναι να ελέγχουμε πάντα κάθε σοβαρή καταγγελία και αυτό θα πράξουμε στη συγκεκριμένη περίπτωση μετά το ρεπορτάζ. Δεν πρόκειται να χαριστούμε σε κανέναν, ούτε έχουμε πρόθεση να συγκαλύψουμε παράνομες ενέργειες, απ' όπου κι αν προέρχονται», δήλωσε χθες στην «Ε» ο γ.γ. της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Σπύρος Σπυρίδων.

«Τα στοιχεία που παρουσίασε η "Ε" ήταν γνωστά. Τώρα όμως που το θέμα έλαβε πανελλαδικά δημοσιότητα το ΤΤΕ Δυτικής Ελλάδας, σύντομα θα συνεδριάσει και θα πάρει θέση στο ζήτημα», δήλωσε στην «Ε» ο πρόεδρος της Ν.Ε. του ΤΤΕ Ηλείας, Βασίλης Καννελόπουλος.

«Εχουμε δώσει εντολές στην Πολεοδομία της Ζαχάρως για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση και σε κανέναν, όποιος κι αν είναι αυτός, να προβεί σε παράνομες ενέργειες σε περιοχές που προστατεύονται ή υπόκεινται σε περιορισμούς. Θα πράξουμε τα δέοντα», ανέφερε στην «Ε» ο αντινομάρχης Ηλείας, Ευγένιος Μπαλκάμος.

Εγγραφο-φωτιάΣτο μεταξύ, έγγραφο-«φωτιά» της Νομαρχιακής Επιτροπής Χωροταξίας Περιβάλλοντος (ΝΕΧΩΠ), που διενήργησε πριν από δύο χρόνια αυτοψία στο κτήμα του δημάρχου της Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλου, όπου βρίσκονται τα αυθαίρετα ανεγερμένα κτίρια, επιβεβαιώνει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι η εν λόγω περιοχή είναι εντός της ζώνης προστασίας NATURA 2000 του οικοσυστήματος του Καϊάφα και μέσα στη Β2 Ζώνη Οικιστικού Ελέγχου, όπου με βάση τον νόμο απαγορεύεται κάθε είδους δόμηση από το 1993 και μετά.

Χθες ο πρώην δήμαρχος της Ζαχάρως, Μένιος Κριτσέλης, αποκάλυψε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες της Πολεοδομίας είχαν εντοπίσει και καταγράψει σε αναφορές και αυτοψίες τις παρανομίες του κ. Χρονόπουλου από τον Σεπτέμβριο του 1997 αλλά περιέργως κανείς ποτέ δεν εφάρμοσε τον νόμο.ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 30/09/2008
Αναρτήθηκε από ΜΑΚΗΣ ΝΟΔΑΡΟΣ στις 3:00 μμ 0 σχόλια

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ