Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Thursday, October 2, 2008

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΡΟΣ Ε.Ε.Σ

Απάντηση του κου ΚΑΦΥΡΑ σε δηλώσεις που ειχε κάνει ο κος ΜΑΡΤΙΝΗΣ στην ανοιχτή συγκέντρωση στη Ζαχάρω και ειχε αναφερθεί στο Νομάρχη και στις υπηρεσίες της Νομαρχίας


"Το Νομαρχιακό Συμβούλιο Ηλείας αποφάσισε ομόφωνα και αποδοκιμάζει
τις δηλώσεισ του Προέδρου του ΕΕΣ την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου στην ανοιχτή συγκέντρωη της Ζαχάρως, που στρέφονταν κατά του Νομάρχη Ηλείας και κατά των υπηρεσιών της Νομαρχίας Ηλείας.

Το Νομαρχιακό Συμβούλιο Ηλείας θεωρεί την ενέργεια του κ. Μαρτίνη
απαράδεκτη και ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα να κάνει υποδείξεις και πολλώ
μάλλον να στέλνει τελεσίγραφα, απαξιώνοντας το θεσμό της Νομαρχιακής
Αυτοδιοίκησης που αποτελεί ένα από τους βασικούς πυλώνες της Δημοκρατίας.

Η ενέργεια αυτή του Προέδρου του ΕΕΣ είναι διπλά απαράδεκτη ιδιαίτερα όταν γνωρίζει ότι οι αποφάσεισ και οι πράξεις των υπηρεσιών της νομαρχίας στο θέμα που έχει προκύψει με την ανέγερση του δημοτικού μεγάρου στη Ζαχάρω κινούνται αυστηρά στα πλαίσια της νομιμότητας και της διαφάνειας"

Και εγώ ως απλός αδαής Ελληνας πολίτης αναρωτιέμαι
-πως γίνεται όταν ξεκίνησε το έργο να ειναι όλοι οι φορείς μαζεμένοι και αγαπημένοι κατά τη κοπή της κορδέλας
-πως γίνεται όταν ξεκίνησε το έργο να ειναι όλοι νομιμοι & να ακολουθούν το γράμμα του νόμου
-πως γίνεται όταν ξέσπασε το σκάνδαλο να ακολουθεί ο καθένας διαφορετική γραμμή και ρότα, να αποσύρει ο ένας την υποστήριξή του στον άλλο αλλά και πάλι όλοι να ειναι νόμιμοι?

Τελικά αυτά τα μαγικά μόνο στην Ελλάδα τα κάνουμε!

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ