Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Monday, October 20, 2008

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ!

Συνεχίζεται η έντονη αντίδραση των κατοίκων της Ηλείας από τους οποίους έχει ζητηθεί η επιστροφή των επιδομάτων που έλαβαν μετά τις πυρκαγιές.

Σε κάποιους έχει ήδη επιβληθεί η επιστροφή του επιδόματος καθώς πχ το έλαβαν δύο μέλη της ιδιας οικογένειας . Αλλοι πάλι καλούνται να προσκομίσουν δικαιολογητικά όπως Α.Φ.Μ, Ε9, Ε1, πόρισμα ΕΛΓΑ κλπ. προκειμένου να δικαιολογήσουν την είσπραξη του βοηθήματος αλλά και αυτοί λέγεται ότι δυσανασχετούν.

Με ενδιαφέρον διαβάζω πως αρχίζουν οι αντιδράσεις, οι φωνές, οι αντιδικίες, οι αλληλοκατηγόριες. Και αναρωτιέμαι...Ποιός φταίει? Μήπως οι 300 που ορίζουν τον τόπο από την Αθήνα? Μήπως η Τοπική Αυτοδιοίκηση? Αν υπήρχαν κάποιοι που ανήκουν σε αυτές τις ομάδες και προέτρεπαν κατοίκους να σπεύσουν προς είσπραξη των 3.000eur τότε πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά . Ομως , ας μη γελιόμαστε, τελικά αυτή ήταν απόφαση που μόνοι τους έλαβαν οι πολίτες. Συνειδητά!

Ισως μερικοί, παππούδες, άνθρωποι αγράμματοι να παρασύρθηκαν & χωρίς να τα δικαιούνται έσπευσαν να τα πάρουν... Ισως μερικοί δεν γνώριζαν...Ομως σίγουρα πολλοί γνώριζαν ότι δεν δικαιούνται το επίδομα παρ όλα αυτά εσπευσαν ελπίζοντας ότι θα τους "ξελασπώσει" αυτό γίνεται σήμερα: αντιδράσεις & κατηγόριες.

Εγώ ,ως Ελληνας πολίτης που πάλεψε ως εθελοντής μετά τις φωτιές, ως πολίτης με τη δική του μικρή συνεισφορά στην όλη καταστροφή δεν μπορώ παρά να πω ότι όποιος δεν το δικαιούται το επίδομα πρέπει να το επιστρέψει. Oχι για να μην επιβαρυνθούν οι υπόλοιποι Ελληνες φορολογούμενοι με τα αδίκως καταβληθέντα ποσά (μη γελιέστε , πάλι εμείς τα πληρώνουμε)! Αλλά γιατί πρέπει να είμαστε ως πολίτες σωστοί & άμεμπτοι για να μπορούμε να διεκδικούμε όχι 3.000eur που τα σπαταλάμε σε 20 μέρες. Αλλά για να διεκδιμούμε με περηφάνια την αποκατάσταση για το περιβάλλον & τα δάση τα καμμένα, δικαιοσύνη για τους νεκρούς μας, ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Για να απαιτούμε ελπίδα & για να έχουμε οράματα...

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ