Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Monday, October 20, 2008

ΜΗ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΑΡΑΤΤΕ!

Προσπαθούσα τόσο καιρό να κατανοήσω πως ειναι δυνατό σε ένα ολόκληρο νομό να μην μπορεί κανείς να εντοπίσει τα στραβώς κείμενα, πόσο μάλλον να τα καταδικάσει & να τα οδηγήσει στην δικαιοσύνη.

Την καλύτερη εξήγηση μου την έδωσε ο ΔΙΟΓΕΝΗΣ http://www.patrisnews.gr/view.php?id=20482


κ. Διευθυντά
Ο ένας κουμπάρος. Ο άλλος κουμπάρος του κουμπάρου. Ο τρίτος φίλος. Ο τέταρτος φίλος του φίλου. Ο πέμπτος κουμπάρος και φίλος. Ο έκτος φίλος του κουμπάρου του φίλου. Και ούτω πως στελεχώνεται η Δημόσια Διοίκηση και όταν προκύπτει θέμα ο ενεχόμενος αντικαθίσταται από φίλο.

ΜΗ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΑΡΑΤΤΕ!

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ