Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Tuesday, October 14, 2008

ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ

«Ψεύδεται ο δήμαρχος Ζαχάρως»
Του ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

Σε ειδικό καθεστώς προστασίας μάρτυρα, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση των φονικών πυρκαγιών της Ηλείας, ζητεί μέσω της «Ε», με έκκλησή του προς τις ελληνικές Αρχές, ο μοναδικός επιζών μάρτυρας από τον τόπο «του μαρτυρίου» της Αρτέμιδας, Σπύρος Κιόσια.Ο Αλβανός εργάτης, Σπύρος Κιόσια, μοναδικός επιζών από την Αρτέμιδα στις φονικές πυρκαγιές του 2007 στην Ηλεία
Ο νεαρός Αλβανός εργάτης, που νοσηλεύτηκε επί μήνες στο νοσοκομείο με σοβαρότατα εγκαύματα, με δηλώσεις του στην «Ε» και με κατάθεσή του στην ανακρίτρια του Πύργου προχθές το μεσημέρι, υποστηρίζει ότι κινδυνεύει άμεσα η ζωή του επειδή -όπως λέει- απέμεινε μόνο αυτός να έχει δει τα όσα τραγικά συνέβησαν στη «στροφή του θανάτου» στην Αρτέμιδα τον Αύγουστο του 2007.

Ο τρόμος του -όπως λέει- έχει άμεση σχέση με τον δήμαρχο της Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλο, ο οποίος ουδέποτε βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο όπως δήλωνε στα ΜΜΕ και στις καταθέσεις του και ουδέποτε βοήθησε το αντιδήμαρχό του Αντώνη Κρέσπη που υπέστη σοβαρότατα εγκαύματα και πέθανε μερικές εβδομάδες αργότερα στο νοσοκομείο.

«Είμαι ο μοναδικός επιζών μάρτυρας από τα όσα τραγικά συνέβησαν έξω από την Αρτέμιδα και φοβάμαι πολύ για τη ζωή μου εξ αιτίας των όσων υποστηρίζει και καταθέτει σήμερα ο δήμαρχος της Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος και τα οποία δεν είναι αληθινά», λέει στη μαγνητοφωνημένη συνέντευξή του στην «Ε» ο Σπύρος Κιόσια και καταγγέλλει ότι ο δήμαρχος ψεύδεται όταν λέει σε καταθέσεις και σε συνεντεύξεις του ότι βρισκόταν την ώρα του περιστατικού εκεί που ήταν κι αυτοί στη στροφή έξω από την Αρτέμιδα.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν βρισκόταν εκεί αλλά αλλού, σε άλλο σημείο της περιοχής», λέει. «Δεν ήταν εκεί!»«Φοβάμαι πολύ για τη ζωή μου διότι ξέρει και ο ίδιος πολύ καλά ότι ως μοναδικός μάρτυρας γνωρίζω ότι την ώρα που καιγόμασταν δεν ήταν εκεί και ότι λέει ψέματα για κάποιους δικούς του λόγους που δεν γνωρίζω. Αυτό με προβληματίζει πάρα πολύ, με κάνει να φοβάμαι και για τον επιπλέον λόγο επειδή είμαι ξένος».

Ο Σπύρος Κιόσια αποκαλύπτει την περίεργη συνομιλία που είχε με τον αντιδήμαρχο της Ζαχάρως Αντώνη Κρέσπη στον τόπο της φωτιάς.«Ρίξαμε χώμα επάνω μας και σκάψαμε για να προφυλαχτούμε από τη φωτιά, την ώρα που καιγόταν δίπλα μου φώναζε συνέχεια ότι "...μας έκαψε ο Πανταζής ...μας έκαψε ο Πανταζής όλους". Αυτή τη συνομιλία την έχω καταθέσει και στον ανακριτή. Ηταν μόνος του εκεί. Μου το είπε όταν σηκωθήκαμε και πήγαμε προς το τζιπ που καιγόταν. Πήγα κοντά να δω αν ήταν κάποιος μέσα και εκείνος μου είπε ότι ο Πανταζής δεν ήταν εκεί».

Η «Ε» αναζήτησε τον κ. Χρονόπουλο αλλά δεν τον βρήκε για να πάρει την άποψή του. Από το περιβάλλον του όμως έγινε γνωστό ότι όλα όσα υποστηρίζει ο νεαρός Αλβανός αυτόπτης μάρτυς είναι ανακριβή και άνευ σημασίας, διότι ο δήμαρχος της Ζαχάρως, μαζί με τον τότε αντιδήμαρχο Σπύρο Μπιλιώνη, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στην περιοχή της Αρτέμιδας, εκεί όπου βρήκαν τραγικό θάνατο συνολικά 26άτομα, με σκοπό να βοηθήσει τους συμπολίτες του.
nodaros@enet.gr
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 13/10/2008

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ