Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Tuesday, October 7, 2008

Β ΑΚΤΗ ΒΟΥΛΑΣ...ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ!


Τελικά τι πρέπει να γίνει για να εκτιμήσει ο ΕΛΛΗΝΑΣ το μεγάλο δώρο που του δόθηκε απλόχερα: τη φύση, το περιβάλλον, τα δάση, τις θάλασσες του?
Πέρυσι αδικά έγιναν κάρβουνακια μανάδες, παιδάκια, παληκάρια?
'Αδικα απανθρακώθηκαν εκατομμύρια στρέμματα παρθένας βλάστησης?
'Αδικα βρήκαν φρικτό θάνατο στις φλόγες χιλιάδες ζώα του δάσους και όχι μόνο?
ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΟΛΑ? Δεν μάθαμε τίποτα?

Το μόνο που ξέρουμε και μας νοιάζει ειναι το πως θα μετατρέψουμε τα λίγα κομμάτια γης,δάσους,θάλασσας σε τσιμέντο. Για αυτό και η εταιρεία "ΑΠΟΛΛΩΝΙΕΣ ΑΚΤΕΣ ΑΕ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΧΕΡΣΑΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ" ζητά να τσιμεντοποιήσει τη Β ΑΚΤΗ ΒΟΥΛΑΣ. Σκοπός τους να κατασκευάσουν αναψυκτήρια & εστιατόρια τσιμεντοποιώντας περίπου 300 τμ και με περαιτέρω εκμετάλλευση ακόμα 700 τμ.

Μάλιστα ο SKAI αναφέρει (http://www.skai.gr/master_story.php?id=96025) ΄ότι στη δεύτερη ακτή Βούλας που αποτελεί περιοχή φιλέτο στην παραλιακή ζώνη υπάρχουν σήμερα μπάζα, σκουπίδια & κατεστραμμένες αυθαίρετες εγκαταστάσεις.

Οπως όμως αναφέρεται στο επίσημο site http://www.apollonies.gr/oikosespotes.htm η εταιρία "ΑΠΟΛΛΩΝΙΕΣ ΑΚΤΕΣ Α.Ε." που έχει αναλάβει την εκμετάλλευση και διαχείριση των Ακτών Α΄ & Β΄ Βούλας αποτελείται από τον Όμιλο Βερνίκου, την EFG Eurobank Properties , την V & O Communication Resources και την ΕΥ ΖΗΝ Ειδικές Μορφές Τουρισμού Α.Ε.

Και εγώ ο αδαής Ελληνας πολίτης απορώ:
a) όλοι αυτοί οι δυνατοί δεν ειναι σε θέση να διαχειριστούν την ακτή?
α) αφού εμφανώς δεν ειναι σε θέση γιατί τους δίνεται η ευκαιρία να ζητήσουν τσιμεντοποίηση της περιοχής?
β) γιατί δεν εφαρμόζονται ρήτρες για κακή διαχείριση του περιβάλλοντος και του χώρου?
γ) Ειναι δυνατό όλοι αυτοί να θεωρούν ότι οι ανάγκες της Ελληνικής κοινωνίας είναι ακόμα και άλλο ΤΣΙΜΕΝΤΟ? Οτι οι ανάγκες της ελληνικής οικογένειας ειναι να πληρώνει αδρά σε κάθε προσπάθεια της να βρει λιγη δροσιά? Οτι οι ανάγκες της ελληνικής οικογένειας ειναι μόνο δυνατή μουσική & καυτό τσιμέντο?

Οχι. Αυτές δεν ειναι οι ανάγκες μας!
Αφήστε μας να πατήσουμε λίγο χώμα & λίγη άμμο!
Αφήστε μας να τρέξουμε στις παραλίες & να απολαύσουμε τα δέντρα & τις θάλασσες!
Αφήστε μας να κινηθούμε χωρίς να χώνετε βαθιά τα χέρια σας στις άδειες τσέπες μας!

Και όπως κάποιος πολύ εύστοχα εχει γράψει σε ένα τοίχο στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ!

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ