Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Monday, October 6, 2008

ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 06 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2008

ΘΕΜΑ: ΚΙΝΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ


Μετά από 25 μέρες κινητοποίησης & ευαισθησίας για τα αδέσποτα στο ΘΡΙΑΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ έχουν επιτευχθεί τα ακόλουθα:

-καταγραφή των ζώων & των αναγκών τους
-καθημερινή παροχή τροφής & νερού
-παροχή ιατρικής περίθαλψης & θεραπευτικής αγωγής σε ζώα που έχρηζαν βοήθειας

-φιλοξενία της Σακίρα & της Φρίντας λόγω της σοβαρής κατάστασής τους από .


Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί εμβολιασμοί που θα συνεχιστούν ώστε να καλυφθούν όλα τα ζώα.

Συνεχίζουμε επίσης και τις αποπαρασιτώσεις (για εσωτερικά παράσιτα στα κουτάβια & εξωτερικά παράσιτα στα μεγάλα ζώα).

Το κυριότερο είναι ότι από σήμερα ξεκινούν οι μεταφορές των ζώων στον κτηνίατρο , κο Κτενά, συνεργάτη της Sapt, για να πραγματοποιηθούν ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ κατά προτεραιότητα στα θηλυκά.

Τέλος , είμαστε σχεδόν στο τέλος της διαδικασίας υιοθεσίας 2 κουταβιών ενώ ήδη έχει υιοθετηθεί και μια γατούλα που μεταφέραμε στο κτηνίατρο & την οποία ανέλαβε το adespotologio.

Οι άμεσες ανάγκες μας λοιπόν είναι:
Α) κολάρα & αμπούλες για αποπαρασίτωση (για μεγάλα ενήλικα ζώα)
β) οικογένειες ή φιλοζωικές που θα μπορέσουν να φιλοξενήσουν για λίγο καιρό 4 ζώα που έχουν ανάγκη φιλοξενίας αλλά και παροχής της φαρμακευτικής τους αγωγής ώστε να εξασφαλιστεί η σίγουρη ανάρρωσή τους.

ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΜΑΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΓΑΠΗ, ΣΕΒΑΣΜΟ & ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ!

Στην όλη προσπάθεια ουσιαστικοί αρωγοί & ευεργέτες είναι:
SAPT HELLAS , Δράση για τα Αδέσποτα – Σκύλοι Θεραπείας Ελλάδος και η κα ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, Υπεύθυνη προγραμμάτων, Εκπαίδευσης & Υιοθεσίας
Η Sapt επενέβη άμεσα και καλύπτει τόσο τις στειρώσεις και τους εμβολιασμούς των ζώων όσο και τη διαδικασία υιοθεσίας τους. Σημαντική είναι και η συμβολή της στη μετέπειτα εκπαιδευτική υποστήριξη των ζώων όσο και των αναδόχων τους!

-Όλοι οι εθελοντές που αντιπροσωπεύουμε τόσο την ευαισθητοποιημένη ελληνική κοινωνία όσο και φιλοζωικά σωματεία (όπως ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής, forum my cat, adespotologio.blogspot.com, http://www.strayshelp.gr/, ) που ξεκίνησαν την όλη προσπάθεια και δίνουν λύση στο πρόβλημα

ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ!
Γιατί τίποτα δεν συγκρίνεται με την αγάπη & την ευγνωμοσύνη ενός αδέσποτου!

Επικοινωνία για οργάνωση της προσπάθειας: Xριστίνα Λόη,
6944860451, saveileia2@yahoo.gr

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ