Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Tuesday, September 9, 2008

Δωρεάν εξοικείωση με τα σκυλιά - www.sapt.gr


ΔΩΡΕΑΝ εξοικείωση μαθητών με ήρεμα σκυλιά των εθελοντών τής ομάδας SAPT (με την έγκριση που αναφέρει η Εγκύκλιος υπ’ αριθμ. 85212/30-7-07 του ΥΠ.Ε.Π.Θ.). Ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα τους για περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες, όπως τη συμπεριφορά μας προς τα αδέσποτα. http://www.sapt.gr/symb1.php:

Προς τα παιδιά:

Οι σκύλοι δεν είναι μικρά τετράποδα ανθρωπάκια ντυμένα με γούνα!
Σκέπτονται διαφορετικά από εμάς και δεν καταλαβαίνουν την γλώσσα μας, παρά μόνο αν ξοδέψουμε χρόνο να τους μάθουμε κάποιες λέξεις.
Όμως, βασικότερος τρόπος επικοινωνίας με έναν σκύλο, δικό μας ή ξένο, είναι οι κινήσεις μας ή αλλιώς, η γλώσσα του σώματος.

Πώς μπορούμε να γνωριστούμε με έναν σκύλο;

Αν συναντήσετε κάπου έναν σκύλο που πάει βόλτα (με λουρί) συνοδευόμενος από τον ιδιοκτήτη του (=κηδεμόνα του) και θέλετε να γνωριστείτε, πρώτα ρωτάτε την μαμά ή τον μπαμπά σας και μετά απαραίτητα ρωτάτε τον συνοδό του σκύλου. Αν σας το επιτρέψει, τότε στέκεστε μπροστά του και ακίνητοι σε απόσταση ενός μέτρου και απλώνετε ήρεμα το χέρι σας με την παλάμη προς τα κάτω για να έρθει να το μυρίσει ο σκύλος. Αν μετά από αυτήν την γνωριμία θέλετε να τον χαϊδέψετε, κατεβάστε ήρεμα το χέρι σας προς το στήθος του και χαϊδέψτε τον εκεί μαλακά. Αποφεύγετε πάντα να σκύβετε πάνω από το σώμα του.

Χριστίνα Οικονόμου

Υπεύθυνη Προγραμμάτων,

Εκπαίδευσης & Υιοθεσιών

SAPT Hellas

Τηλ: +30 6974-481351

Δε-Παρ 10:00-14:00

url: www.sapt.gr

e-mail: info@sapt.gr


Καλοπροαίρετα σχόλια, ευπρόσδεκτα εδώ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ