Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Friday, September 12, 2008

EK ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΛΗΟ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Για να μην είμαστε και για να μην φαινόμαστε αγνώμονες, και επειδή είχα στείλει και γράμμα αγανάκτησης, έστειλα και το ακόλουθο
***************************************
dimporu1@otenet.gr
mayorpor@otenet.gr

Αξιότιμε κε Δήμαρχε,

Καθώς ήμουν ένας από τους πολίτες που έστειλε email αγανάκτησης σχετικά με την υπόθεση του ΛΗΟ, παίρνω το θάρρος να επικοινωνήσω ξανά μαζί σας για να σας εκφράσω τις θερμές μας ευχαριστίες για την εκπλήρωση της υπόσχεσης σας.

Το ποσό ήταν αναμφίβολα μεγάλο αλλά πιστεύουμε ότι ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΡΟΥ έκανε το καθήκον του. Και εσείς σταθήκατε στο ύψος των περιστάσεων αλλά κυρίως του λόγου που δώσατε.

Θεωρώ , ως Ελληνας πολίτης, υποχρέωσή μου πλέον να κατακρίνω απεχθείς πράξεις & βανδαλισμούς τόσο απέναντι στα ζώα όσο και απέναντι στη φύση. Θεωρώ όμως και υποχρέωση μου να επαινώ και τις πράξεις ανθρωπιάς και αξιοπρέπειας που τελικά αποδεικνούν ότι είμαι "άνθρωποι" και όχι κτήνη (όπως αυτός που έριξε οξύ στο ταλαίπωρο ζώο).

Τυχερός μέσα στην ατυχία του,ο Λήο βρέθηκε σε χέρια πολλών φιλόζωων που τον πήραν,τον μετέφεραν στην Αθήνα, τον γιάτρεψαν και τώρα τον υιοθέτησαν. Τυχερός και γιατί είναι ίσως το πρώτο αδέσποτο που έτυχε να γευτεί μια πράξη υπευθυνότητας και ευαισθησίας από τη πλευρά του κράτους. Είναι ίσως το πρώτο αδέσποτο που κόστισε τόσο αλλά και για το οποίο το κράτος ανέλαβε τις υποχρεώσεις του.

Είδα επίσης ότι η απόδειξη ήταν στο όνομά σας. Δεν ξέρω αν τελικά το κόστος το επιβαρυνθήκατε εσείς προσωπικά ή ο Δήμος σας, αλλά εγώ ούτως ή άλλως σας θεωρώ εκπρόσωπο της τοπικής αυτοδιοίκησης και θεωρώ ότι πράξατε εξ ονόματι αυτής. Και σας συγχαίρω!

Και ελπίζουμε ο κύκλος των δικών σας εργασιών να κλείσει ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΤΟ ΛΗΟ ο οποίος από ό,τι λέγεται είναι ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ!!!

Να είστε καλά

Μετά τιμής

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ