Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Thursday, September 25, 2008

Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ!
Ο ΠΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑΡΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΕΤΩΝ, ΨΗΛΟΣ, ΜΕ ΜΕΛΙ & ΑΣΠΡΟ ΜΑΚΡΟΥΤΣΙΚΟ ΤΡΙΧΩΜΑ
(ΚΩΔΙΚΟΣ SAPT HELLAS 193, http://www.sapt.gr/photo3.php)ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΔΕΞΙ ΠΟΔΙ ΛΙΓΟ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΑΛΑΙΟ ΤΡΑΥΜΑ ΠΟΥ "ΠΕΡΑΣΕ".Αρχικά πολύ επιφυλακτικός. Δεν πλησίαζε & με δυσκολία τον ταίσαμε!
Ισως φταίει το ότι το ένα του ποδαράκι δεν μπορεί ούτε να το λυγίσει, ούτε να το πατήσει. Δεν φαίνεται για χτύπημα από αυτοκίνητο. Μάλλον φαίνεται από κλωτσιά.
Από τη δεύτερη επίσκεψη όμως μας εμπιστεύτηκε & πήγε να μπει μόνος τους μέσα στο αυτοκίνητο. Ατελείωτα χαδιάρης & ευγνώμων.
Ενδείκνυται για υιοθεσία!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΠΑΡΗΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΙΣ ΚΑΚΟΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ!

ΕΝΑ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ!

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ