Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Thursday, September 25, 2008

ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΗ!


Ο ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑΡΟΣ, ΜΕ ΚΑΦΕ/ΜΑΥΡΟ, ΣΧΕΤΙΚΆ ΚΟΝΤΌ ΤΡΙΧΩΜΑ .

Ελαβε επείγουσα κτηνιατρική βοήθεια μέσω της Sapt Hellas & είναι εν μέσω θεραπευτικής αγωγής. Σε 20 ημέρες θα επανεξεταστεί & θα είναι έτοιμος για να βρει σπίτι.
Κτητικός στην περιοχή που διαφεντεύει . Φαίνεται αυταρχικός και δεσποτικός όμως είναι καταπληκτικός φίλος, ευγνώμων, ήσυχος στο αυτοκίνητο. Πρέπει να ήταν σπιτικός καθώς είναι απόλυτα εξοικειωμένος με το αυτοκίνητο & τα ταξίδια και με το λουρί…
Ενδείκνυται για υιοθεσία!
Οπως και όλα τα ζώα του Θριασίου, ο Αρης, αναζητά σπίτι , αγάπη & σεβασμό
Επικοινωνία: 6944860451 & saveileia2@yahoo.gr (ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ