Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Thursday, September 25, 2008

YIOΘΕΤΗΘΗΚΕ!

Η ΜΑΡΚΗΣΙΑ ΜΑΣ ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!!!!
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΝΕΑ ΣΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΙΚΡΟΥΛΑ!

*************************
Η ΜΑΡΚΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ, ME ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΑΚΡΥ ΤΡΙΧΩΜΑ ΑΣΠΡΟ/ΜΑΥΡΟ & ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΒΟΥΛΙΤΣΕΣ.


ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΔΑΦΝΟΥΛΑΣ (198). ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ, ΕΧΕΙ "ΣΤΥΛ" ΜΑΡΚΗΣΙΑΣ. Όπως όλες οι γυναίκες. Αρχικά ήταν καχύποπτη και δεν πλησίασε εύκολα ούτε για να τσιμπίσει από τα μεζεδάκια που της είχαμε πάει.
Σίγα σιγά της κερδίσαμε την εμπιστοσύνη & τώρα κάνει απίστευτες χαρούλες.
Είναι πανέμορφη, αγέρωχη και σοβαρότατη γυναίκα! Τραβάει το βλέμμα σου χωρίς να χρειαστεί να κάνει τίποτα….ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ & ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ!!!!
Ενδείκνυται όχι μόνο για υιοθεσία !


(ΚΩΔΙΚΟΣ SAPT HELLAS 199, http://www.sapt.gr/photo3.php)


Οπως και όλα τα ζώα του Θριασίου, η Μαρκισία, αναζητά σπίτι , αγάπη & σεβασμό Επικοινωνία: 6944860451 & saveileia2@yahoo.gr (ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ