Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Thursday, September 25, 2008

ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ!(ΚΩΔΙΚΟΣ SAPT HELLAS 216, http://www.sapt.gr/photo3.php)

Είναι μεγάλος στην ηλικία ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑ είναι να τον αφήσουμε να φύγει με αξιοπρέπεια.Του αρέσει να ζει, να παίζει & να δίνει συμβουλές στα νεότερα σκυλιά ώστε να φτάσουν στην ηλικία του χωρίς μια γρατζουνιά.


Είναι ευγενής, διακριτικός, δεν πλησιάζει καθόλου & δεν χρειάζεται πολλά καθώς δεν τρώει και πολύ.

Με κήπο & παρέα κανένα άλλο σκυλάκι θα ήταν πολύ πολύ ευτυχισμένος!

Οπως και όλα τα ζώα του Θριασίου, ο Πάρης, αναζητά σπίτι , αγάπη & σεβασμό Επικοινωνία: 6944860451 & saveileia2@yahoo.gr (ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ