Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Tuesday, September 9, 2008

Η ΗΛΕΙΑ ΞΥΠΝΑΕΙ

Το Βουνό του Κατακόλου με απασχολεί ιδιαίτερα & τελικά φαίνεται ότι αρχίζει όντως να γίνεται ιδιαίτερα γνωστό το πρόβλημα & να απασχολεί και άλλους Ηλείους πολίτες.

Και δεν είναι μικρή υπόθεση να αφυπνίζεται ένας μικρός νομός που μέχρι τώρα ήταν αδιάφορος ή ανήμπορος να αντιδρά και να αντιμετωπίζει θέματα σαν και αυτό.

Παραθέτω και ένα ενδιαφέρον άρθρο από το blog της Αγίας Αννας Ηλείας, τα ΚΑΜΕΝΑ
http://kamena.blogspot.com/2008/09/blog-post_08.html

Δευτέρα, 8 Σεπτέμβριος 2008

ΒΟΥΝΟ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ: ΚΟΠΗΚΑΝ ΔΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
Για να οικοδομηθεί, παράνομο ξενοδοχείο, κόπηκαν δέντρα στην πολύπαθη Ηλειακη γη.

ΜΕΓΑΛΗ η ευθύνη του δήμου Πύργου, της πολεοδομίας και του Δασαρχείου πύργου.

Φήμες (όπως αναφέρει η ΑΥΓΗ ΠΥΡΓΟΥ) ότι το παράνομο ξενοδοχείο επιδοτήθηκε με το πόσο των 1.200.000 ευρώ.

Το βουνό του Κατακόλου είναι ΔΑΣΟΣ, είναι από τις λίγες πλέον περιοχές της Ηλείας που έχει ακόμη πράσινο και είναι συνέχεια αρχαιολογικού χώρου αυστηρά προστατευόμενου.ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ!ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ!ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!

Ας διαβάσουμε ένα μέρος από το άρθρο του ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗ στην ΑΥΓΗ ΠΥΡΓΟΥ : «ζητάμε την συμπαράσταση του λαϊκού κινήματος γιατί τώρα έχουμε ανοίξει πόλεμο με τους νεόπλουτους που δεν λογαριάζουν ούτε τα ιστορικά μνημεία, ούτε τις περιοχές υψίστου φυσικού κάλλους, όπως είναι το βουνό του Κατακόλου.

ΖΗΤΑΜΕ την υποστήριξη των δημοκρατικών και εντίμων πολιτών διότι πρέπει να δώσουμε τον υπέρ πάντων αγώνα που έχει να κάνει με την προστασία και το σεβασμό απέναντι στην πολιτιστική κληρονομία της πατρίδας μας και την πραγματική υπεράσπιση των περιοχών ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.

Ουαί υμίν γραμματείς φαρισαίοι και υποκριτές! Θέλω από το λαό να μου δώσει την κατάλληλη δύναμη για να συντρίψω τους καταπατητές και τους δολιοφθορείς της αισθητικής.

Έχετε δει ποτέ κάποιον φτωχό εργάτη μεροκαματιάρη, να πάει να φτιάξει βίλα πάνω σε ένα βουνο;

Καλώ το λαό του Πύργου και του κατακόλου να προστατευόσουν με ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΛΥΣΙΔΑ την επέλαση των νεόπλουτων!.....»

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ