Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Thursday, September 11, 2008

ΠΕΛΑΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΟΥΤΑ

Mπορεί οι άνθρωποι να έχουν εγκαταλείψει την ΗΛΕΙΑ, ο Θεός όμως όχι. Ετσι έστειλε και πάλι τα πλάσματά του να ομορφύνουν την ασχήμια που εμείς πλάθουμε με τα δικά μας χέρια.

Εικοσιένας πελαργοί σε εκτάσεις σπαρμένες με τριφύλλι!

Ομορφιά απερίγραπτη. Ομορφιά από αυτή που σκοτώνουμε.
Ομορφιά που δεν της δίνουμε χώρο να ζήσει και να επιβιώσει.

Πρόκειται για πρωτοφανές και μοναδικό θέαμα που προκαλούν οι πελαργοί οι οποίοι ήλθαν ξαφνικά στην περιοχή για να βρουν τροφή και να δυναμώσουν , αφού δείχνουν μικροί και αδύναμοι όπως ανέφερε στην «Π» ο Θεόδ. Ρήγας , στην περιουσία του οποίου στην περιοχή της Καρούτας βρίσκονται εδώ και πέντε ημέρες περίπου οι πελαργοί.

Είναι άγνωστο πόσο θα παραμείνουν στο σημείο , αλλά στα διάστημα αυτό προέχει η προστασία τους , από πιθανή «εισβολή» ασυνείδητων.

Δείτε πανέμορφες φωτογραφίες στο http://www.patrisnews.gr/view.php?id=19234

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ