Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Tuesday, September 30, 2008

ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ...ΓΙΑΤΙ ΘΛΙΒΟΜΑΙ

Και ενώ το ένα δημοσίευμα αναφέρει το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΖΑΧΑΡΩΣ και το 1.800.000eur που κοστίζει.... Ενώ το άλλο δημοσίευμα αναφέρεται στην ισοπέδωση του ΚΑΙΑΦΑ....
Ενώ παραδιπλανό δημοσίευμα αναφέρεται στα 2.500στρέματα στο ΚΑΙΑΦΑ που σώθηκαν -έστω για λίγο - από του χάρου το στόμα... Ενώ επαναλαμβανόμενα δημοσιεύματα αναφέρονται σε προσπάθειες μελών της αντιπολίτευσης να ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ τα έσοδα & έξοδα του ΔΗΜΟΥ που αφορούν στους πυρόπληκτους...

Ενώ..ενώ...ενώ...ο κος ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ μου ράγισε τη καρδιά. Την αποτελείωσε.
Πηγαίνετε στο άρθρο http://www.patrisnews.gr/view.php?id=19883
(ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΤΡΙΣ, ΦΥΛΛΟ 30/09, ΣΕΛΙΔΑ 6)

Θα δείτε το Δήμαρχο να κάνει περιοδεία & να μοιράζει - ως νέος πολιτικός ηγέτης σε προεκλογική εκστρατεία- κούτες με ρουχαλάκια και είδη πρώτης ανάγκης στους κατοίκους.
Παρατηρήστε τη χαρά στα προσωπά τους. Παρατηρήστε την ευγνωμοσύνη τους.
Αν αυτό δεν σας θλίβει, εμένα με έκανε να βουρκώσω.
Γιατί τα δικά τους συναισθήματα είναι όντως ειλικρινή.

Ειναι τραγικό 1 χρόνο και κάτι μετά τις φωτιές , οι Ηλείοι να χαίρονται με 2 κουτες πράγματάκια (ρουχαλάκια και εγώ δεν ξέρω τι άλλο).
Είναι τραγικό, οι περήφανοι Ηλείοι που πάντα είχαν το βιός τους, και το τρόπο τους για αξιοπρεπή επιβίωση, να κρέμονται από ένα ΔΗΜΑΡΧΟ που 1 χρόνο μετά μοιράζει κούτες και έτσι εξιλεώνεται(?!).

Ειναι φοβερό να μην έχουν καταφέρει οι άνθρωποι να βρουν το δρόμο τους, να βρουν τρόπους να σταθούν στα πόδια τους, να ξεκινήσουν τη ζωή τους από την αρχή. Και αυτές οι φωτογραφίες ειναι ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι τίποτα από αυτά δεν έχει γίνει. Γιατί ένας άνθρωπος που έχει ξεκινήσει τον αγώνα του, που έχει βάλει τη ζωή του σε μια ρότα δεν έχει ανάγκη μια κούτα πραγματάκια! Εχει ανάγκη από ζώα, ελιές, λιπάσματα, εργαλεία, βιβλία, καθηγητές, επιστήμονες να τους στηρίξουν, δασολόγους για αναγέννηση των δασών ...

Τι να πω...Εμένα ράγισε η καρδιά μου κε δήμαρχε...Ράγισε για μια φορά ακόμα από τη κατάντια του πιο όμορφου & πράσινου νομού της Ελλάδας.

Πως τη καταντήσαμε έτσι? Πως τη καταντήσατε έτσι?

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ