Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Monday, September 1, 2008

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ



Ελαβα αυτό το πολύ ενδιαφέρον ενημερωτικό email από μια φιλόζωη σα και μένα και το παραθέτω:
===================================================



Καθώς ο τυφώνας Gustav πλησιάζει στη Λουιζιάνα η πολιτεία έχει ήδη φροντίσει την εκένωση των επικίνδυνων περιοχών για τους κατοίκους και τα κατοικίδιά τους.

Οι ιδιοκτήτες κατοικιδίων πρέπει να καλέσουν σε ένα τριψήφιο αριθμό για να ρυθμίσουν τις διαδικασίες μεταφοράς των αγαπημένων τους φίλων. Η μεταφορά των ζώων θα γίνει με ειδικά φορτηγά και θα παραμείνουν στα καταφύγια όσο καιρό χρειαστεί μαζί με τα αφεντικά τους.

Άντε να το πεις αυτό σε υπουργό στην Ελλάδα. Θα νομίζει ότι του κάνεις πλάκα!

http://emergency.louisiana.gov/Releases/083008LDAFPets.html
http://latimesblogs.latimes.com/unleashed/2008/08/as-hurricane-gu.html

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ