Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Sunday, August 31, 2008

Ο ΛΗΟ ΕΧΕΙ ΧΡΕΗ

Yπέροχος τίτλος για άθλιες πράξεις.http://www.choice4.tv/site/site/index.php#

Ολοι μάθαμε για το ΛΗΟ για το σκυλί που επέζησε της φρίκης της ανθρώπινης κτηνωδίας.
Τον έκαψαν με οξύ προκαλώντας του εγκαύματα 3ου και 4ου βαθμού στο 40% του σώματός του. Μετά από άμεση επέμβαση φιλόζωων το σκυλί μεταφέρθηκε στην Αθήνα και με τη βοήθεια του κτηνιάτρου Γιάννη Κουντούρη ο ΛΗΟ χειρουργήθηκε και τώρα η πορεία της υγείας του πάει πολύ καλύτερα.

Τότε λοιπόν , μετά από τη κατακραυγή της κοινωνίας, ο Δήμαρχος Πόρου αφού κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστου ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΗΟ!!!

Αρκετοί φίλοι έσπευσαν να επαίνεσαν το ΔΗΜΑΡΧΟ για την πρωτοβουλία του αυτή και την ευαισθησία που έδειξε. Δεν ήμουν μέσα σε αυτούς το ομολογώ καθώς ανακάλυψα ότι ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΡΟΥ δεν διακρίνεται για τα φιλοζωικά του αισθήματα.

Συγκεκριμένα το ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ του 2008 το Δημαρχείο είχε κλείσει τη πόρτα στην εκστρατεία ενημέρωσης της SAPT και τα σκυλιά θεραπευτικής αγωγής. Δεν επέτρεψε την υλοποίηση συνάντησης της SAPT και 160 παιδιών του νησιού σε αίθουσα του ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ. Με μια προφορική -μάλλον απαξιωτική- απάντηση έκλεισαν τη πόρτα σε πρόγραμμα υποστηριζόμενο από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ όπου εκπαιδευτές & πανέμορφα σκυλάκια (αδέσποτα) ενημερώνουν και ευαισθητοποιούν τα παιδιά μας για το σωστό τρόπο μεταχείρισης και συμπεριφοράς προς τα αδέσποτα!

(Διαβάστε όλο το άρθρο ΠΟΡΟΣ, ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΦΤΩΧΑ ΦΙΛΟΖΩΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ http://www.blogger.com/post-edit.g?blogID=2850123430066065362&postID=3840401458222714257)

Στις 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ Ο ΛΗΟ πρέπει να πάρει εξιτήριο & κάποιος να πληρώσει το ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. Ο Δήμαρχος όμως βρέθηκε να μασάει τα λόγια του.
Σας συνιστώ να ακούσετε όλη τη συνέντευξή του στο CHOICE 4
http://www.choice4.tv/site/site/index.php

Συνοψίζω:
ο Δήμαρχος πρέπει να δει ξανά το θέμα για την εξόφληση των εξόδων καθώς
α) δεν ενημερώθηκε τόσο καιρό για τη πορεία του ΛΗΟ
Εδώ ενημερώνονταν όλη η ΕΛΛΑΔΑ από τα ΜΜΕ, από τις συχνές αναφορές του κτηνιάτρου, από το Internet. Ο Πόρος δεν έχει πρόσβαση σε κανένα από αυτά τα μέσα?
β) δεν μπορεί να επιβαρύνει το Δήμο και το λαό του με ποσά υπέρογκα
Δεν ξέρω αν είναι υπέρογκα ξέρω σίγουρα ότι ένα σκυλί ΚΑΗΚΕ ΑΠΟ ΟΞΥ και πόνεσε.
Ξέρω ότι δεν έπρεπε να το αφήσουμε να πεθάνει.
Ξέρω ότι το απεχθές γεγονός έγινε στο ΝΗΣΙ ΤΟΥ ίσως , λέω ίσως από εναν από τους δημότες του.
γ) δεν μπορούσε να πάρει τηλέφωνο ούτε ο ίδιος ούτε συνεργάτες του γιατί ήταν σε περίοδο τουριστικής αιχμής με αποτέλεσμα "ΝΑΙ" να μην προλάβει να ενδιαφερθεί κανείς για το ΛΗΟ και να μην προλάβει να ενημερωθεί για τη ΠΟΡΕΙΑ της υγείας του
Εδώ , δεν μπορώ να σχολιάσω. Αναισθησία να το πω, απλά "slip of the tongue"???
δ) ο Δήμος έκανε ό,τι μπορούσε παρά τη γενική επίθεση που δέχτηκε από όλους
Εσάς σας πονάει που στράφηκε το βλέμμα του κόσμου επάνω σας?
Τι να πει ο καημένος ο σκύλος που γύριζε με κομμάτια σάρκας κρεμασμένα από το κορμάκι του? Αυτό δεν πόναγε? Ελεος!

Aκούστε τη συνέντευξη και πες τε μου. Βλέπετε πουθενά τη πρόθεση ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΡΟΥ να καλύψει τα έξοδα του ΛΗΟ? Βλέπετε κάποιο ενδιαφέρον (έστω και ίχνος)? Βλέπετε ευαισθησία στη φωνή και στις απαντήσεις του Δημάρχου??

Αν βλέπετε σας παρακαλώ πες τε μου που!!!!!
Γιατί εγώ δεν τα βλέπω πουθενά!!!!

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ