Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Monday, August 18, 2008

ΦΟΛΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ

Και για να μη νομίζουμε ότι μόνο τα αδέσποτα υποφέρουν απο φόλες, υποφέρουν και σκυλιά που κάποιοι τα φροντίζουν και τα νταντεύουν σα μωρά!!!

Υπάρχει ένα θέμα με τους κυνηγούς αυτό το καιρό σχετικά με τους περιορισμούς του κυνηγιού αλλά κανείς μας δεν επιθυμεί τη θανάτωση των σκυλιών τους!!!

Ετσι τουλάχιστον σε αυτό το κομμάτι συμμετέχουμε στις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ τους σχετικά με ΦΟΛΕΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥΣ...

Συγκεκριμένα η ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ καταγγέλει "την ανεκδιηγητη και δολοφονική συμπεριφορά ορισμένων κακόβουλων συνανθρώπων μας που γεμίζουν με περισση ευχαρίστηση με ΦΟΛΕΣ ορισμένες ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ έχοντας ως στόχο την απομάκρυνση των ΚΥΝΗΓΩΝ απο τη περιοχή τους.Αποτέλεσμα να θανατώνονται τα ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ... "

Ετσι η ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ προσφέρει το ποσό των 10.000eur για κάθε βάσιμη & ουσιώδη πληροφορία που θα οδηγεί στον εντοπισμό, τη σύλληψη και τη καταδίκη των δραστών...

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΔΡΑ: ΠΑΤΡΑ-ΚΑΝΑΡΗ 22-24 , 26222

ΤΗΛ: 2610-361671- 72

FAX: 2610-346614

E-mail: kynomp@hol.gr

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ