Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Monday, August 18, 2008

ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΗΛΕΙΑ

Στις 13 Αυγούστου είχαμε αναρτήσει μια επιστολή που εστάλη στην εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ σχετικά με τους κυνηγούς και την απαράδεκτη απαίτηση τους για άρση περιορισμών στις περιοχές κυνηγίου.

Προφανώς η δική μας δεν ήταν η μόνη αντίδραση. Προφανώς πολύς είναι ο κόσμος που ξεσηκώνεται σε αυτές τις απαιτήσεις!

Ετσι δημοσιεύεται το εξής στην εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ

Για το κυνήγι…
Έντονη είναι η αντίδραση από κατοίκους της Ηλείας με αφορμή την έναρξη της φετινής κυνηγετικής περιόδου στα μέσα της εβδομάδας. Μάλιστα έντονη είναι η διαφωνία τους και στο να αποσυρθούν οι απαγορευτικές διατάξεις ή μέρος αυτών (όπως ζητούν οι κυνηγοί) που είχαν παρθεί πέρυσι μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου.

Αναμφισβήτητα το φυσικό περιβάλλον μέσα σε 11,5 μόλις μήνες δεν έχει αποκατασταθεί. Αλλά πιστεύουμε ότι αυτό, θα έχει γίνει ήδη κατανοητό και από το μεγαλύτερο ποσοστό των κυνηγών…

Εάν η φύση καταστράφηκε από άνθρωπο, ας αντικατασταθεί πάλι από άνθρωπο…

Σ.Π.

http://www.patrisnews.gr/view.php?id=18442

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ!!!!

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ