Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Friday, August 29, 2008

ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ

www.protinews.gr
ΣΕΛ.14
====================================================

Στο ΔΗΜΟ ΩΛΕΝΗΣ έχει παρατηρηθεί πρόβλημα με τα καμμένα δέντρα καθώς κορμοί πέφτουν με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για τους διερχόμενους οδηγούς.

Με ξάφνιασε είναι η αλήθεια το ότι οι κάτοικοι της περιοχής δεν πήραν αλυσοπρίονο για να αρχίσουν να κόβουν καμμένα και μη.
Με ξάφνιασε ευχάριστα γιατί φαίνεται ότι η νοοτροπία των πολιτών απέντι στο περιβάλλον αρχίζει να αλλάζει. Οι πολίτες αρχίζουν να σκέφτονται τις επιπτώσεις πριν δράσουν. Οι πολίτες αρχίζουν να συντονίζονται τόσο μεταξύ τους όσο και να απευθύνονται στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Ενα μπράβο έχω να πω γιατί τελικά οι φωτιές εκτός από στάχτη και θρήνο άφησαν πολίτες ευαισθητοποιημένους και υπεύθυνους.

Βέβαια το έγγραφο που έλαβαν από το Δασαρχείο Πύργου ήταν NA TA KOΨΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΦΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΥΛΟΤΟΜΗΣΗΣ.

Εγώ είχα ακούσει ότι για να κοπούν τα καμμένα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ειδικός επιστήμονας για να υποδείξει ποια κόβονται και πως καθώς και ποιά δεν πρέπει να πειραχτούν.

Συμφωνώ , εφ όσον οι πολίτες εκεί μπορούν να τα κόψουν μόνοι τους ας το κάνουν (εξ άλλου είναι άνθρωποι που "συνεργάζονται" άψογα με τη φύση που ειναι το σπίτι τους).
Δεν πρέπει όμως να έχει οριστεί μια ημερομηνία για να γινει αυτή η δουλειά και να υπάρχει και ένας ΕΙΔΙΚΟΣ να τους κατευθύνει???

Απλή ερώτηση ενός αδαούς Έλληνα πολίτη

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ