Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Thursday, August 28, 2008

ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΑΧΑΡΩ!!!!

Αυτό το comment ειναι ιδιαίτερα σημαντικό για να μείνει στα αζήτητα.
Το δημοσιεύω ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ!!!!!!!!!!!
=================

Και δεν ξέρετε πολλά ακόμα για τον περίφημο Πανταζή Χρονόπουλο.

Πως φιλούσε τα χέρια του Παπανδρέου όταν κατέβηκε και μοίραζε λεφτά του..."ΠΑΣΟΚ" για τους πυρόπληκτους.
Πως έβριζε με τις χειρότερες βρισιές και απειλούσε συγγενή ενός αδικοχαμένου (από τη φωτιά) πυροσβέστη σε πρόσφατο μάλιστα δημοτικό συμβούλιο.
Πως παρά τη θέληση των οικογενειών των θυμάτων της φωτιάς διοργάνωσε "μνημόσυνο" την ίδια ώρα που είχαν διοργανώσει οι ίδιοι οι συγγενείς για τις οικογένειες τους (φυσικά όμως σε διαφορετικό μέρος), μόνο και μόνο για να δειχτεί ότι "και καλά" νοιάζεται!
Και πολλά, πολλά άλλα για έναν άνθρωπο που φυσικά στήριζαν στο παρελθόν και τα δύο κυβερνητικά κόμματα καθώς εξυπηρετούσε συμφέροντα τους στην περιοχή.
Τώρα το πως βγαίνει δήμαρχος στην περιοχή δεν είναι δύσκολο να το καταλάβεις εάν και εφόσον είσαι μέσα στα πράγματα. Η ψήφος πλέον δεν είναι συναισθηματική, ιδεολογική, πολιτική... είναι συμφεροντολογική και στοχεύει στην πιθανότητα-ελπίδα βολέμματος από την εκάστοτε εξουσία είτε αυτή είναι κυβερνητική, είτε είναι τοπική!

Δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα και στη Ζαχάρω, σε ένα κάποτε παράδεισο πρασίνου και δροσιάς που μετά τις Ιονίες οδούς και τις εγκαταστάσεις του Καϊαφα από γνωστό όμιλο... αφέθηκε στην καταστροφική μανία του ανθρώπου αφήνοντας πίσω κάρβουνο, στάχτη, θάνατο!

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν να συντελεστεί αυτή η καταστροφή! Ελπίζουμε κάποια στιγμή να τους το ανταποδώσουμε...

Γιάννης

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ