Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Wednesday, July 23, 2008

BLOGS ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ






Δυο από τα αγαπημένα μου blogs είναι το

http://strayshelp.blogspot.com/
&
http://www.adespotologio.blogspot.com/

Φτιαγμένα από ανθρώπους με ευαισθησία & αστείρευτη αγάπη για τα ζώα που δεν χρειάζεται να είναι "μάρκας"... Η περισυλλογή, περίθαλψη και φιλοξενία των ταλαιπωρημένων ζώων αυτής της πόλης είναι ο πρωταρχικός στόχος αυτών των δύο blogs.

Ο δεύτερος και εξίσου σημαντικός στόχος είναι να βρεθούν ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ για τους πιστούς μας φίλους...

Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα. Εχω βοηθήσει και εγώ εθελοντικά τα παιδιά στη προσπάθειά τους (πολύ λίγο σε σχέση με αυτά που κάνουν) και πραγματικά αξίζει το κόπο η προσπάθειά τους. Χωρίς καμία ενίσχυση, χωρίς κονδύλια, χωρίς ιδιοτέλεια προσφέρουν το χρόνο και την αγάπη τους για τα ταλαιπωρημένα αδέσποτα της πόλης μας.
Και αυτά που καταφέρνουν είναι πολλά.

Διαβάστε λοιπόν τις ανακοινώσεις τους αν θέλετε να υιοθετήσετε ένα ζωάκι ή αν θέλετε να βοηθήσετε στην περίθαλψή του. Αλλά ακόμα και αν δεν θέλετε μπορείτε να προωθείσετε τους συνδέσμους αυτούς και τις ανακοινώσεις τους σε φίλους σας.

Ποιός ξέρει? Μπορεί εκεί έξω κάποιος να βρει το πιστό φίλο που έψαχνε μια ζωή!!!

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ