Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Tuesday, December 11, 2012

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ: ΣΕ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΪΑΦΑ !

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ: ΣΕ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΪΑΦΑ !

10 Δεκεμβρίου 2012 | By | Add a Comment

ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

Σε δίκη για την αυθαίρετη ξενοδοχειακή του μονάδα που έχει κατασκευάσει με πλαστές άδειες μέσα στο προστατευόμενο οικοσύστημα του Καϊάφα παραπέμπεται ο έκπτωτος λόγω της παραβατικής του συμπεριφοράς τέως δήμαρχος της Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος και ο προϊστάμενος του τοπικού Πολεοδομικού Γραφείου Χρήστος Κανακόπουλος.
Σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 57/2011 Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ηλείας ο πρώην δήμαρχος της Ζαχάρως και ο υπάλληλος του τοπικού Πολεοδομικού γραφείου παραπέμπονται να δικαστούν στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηλείας με τις κατηγορίες της παράβασης καθήκοντος και της υποβάθμισης περιβάλλοντος.    
Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι παρά τα επίσημα έγγραφα , τα πορίσματα και τις απαντήσεις των υπουργών στη Βουλή μετά από σχετικές ερωτήσεις ο Εισαγγελέας φετών Πατρών δεν είδε επαρκείς ενδείξεις για την παραπομπή των κατηγορουμένων στο ακροατήριο. Όπως αναφέρεται στο Βούλευμα , η σχετική δικογραφία με τις παρανομίες του κ. Χρονόπουλου στον Καϊάφα υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Εφετών Πατρών λόγω αρμοδιότητας του εκ της υπαρχούσης τότε ειδικής δωσιδικίας του Πανταζή Χρονόπουλου η οποία – όπως αναφέρεται – «επεστράφη από τον αυτόν προκειμένου να εισαχθεί στο Συμβούλιο αυτό, καθώς κατά τη γνώμη του του Εισαγγελέα Εφετών Πατρών δεν συντρέχουν επαρκείς ενδείξεις για την παραπομπή των κατηγορουμένων στο ακροατήριο του αρμοδίου καθ ύλη Δικαστηρίου με απευθείας κλήση» (!!!)        
Η αυθαίρετη ξενοδοχειακή μονάδα του Πανταζή Χρονόπουλου,  δυναμικότητας 75 κλινών σε έκταση 12 στρεμμάτων, βρίσκεται μέσα στο προστατευόμενο από τη NATURA 2000 οικοσύστημα του Καϊάφα και εντός περιοχής απόλυτης προστασίας (Β2 ΖΟΕ).Οπως αναφέρεται στο ΑΠ: 578/11.2.2010 έγγραφο προς το ΥΠΕΚΑ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που υπογράφεται από τον τότε  γ.γ. Αναστάσιο Αποστολόπουλο, η περιοχή όπου βρίσκεται η ξενοδοχειακή μονάδα του κ. Χρονόπουλου «βρίσκεται σε ζώνη υψηλής προστασίας περιοχής Καϊάφα, εντός περιοχής NATURA 2000 και στη Β2 περιοχή ΖΟΕ και ο φάκελος (για την περιβαλλοντική αδειοδότηση) επεστράφη διότι οι περιοχές Β εξαιρούνται των ευεργετικών διατάξεων του άρθρου 4 του ΠΔ 20.9.93 (ΦΕΚ 1181/Δ/1993) και για τον λόγο αυτό δεν είναι δυνατή η έκδοση περιβαλλοντικής άδειας».
Ο γ.γ. της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας επισυνάπτει μάλιστα και το σχετικό έγγραφο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωροταξίας Δυτικής Ελλάδας, όπου διατυπώνεται καθαρά ότι από τις 11/9/2006 έχει ενημερωθεί ο δήμαρχος της Ζαχάρως, όταν ζήτησε να λάβει άδεια περιβαλλοντικών όρων, αλλά και το τοπικό πολεοδομικό γραφείο από το οποίο ζητήθηκε να προβεί στις σχετικές ενέργειες.
Τις παρανομίες του δημάρχου της Ζαχάρως μέσα στην προστατευόμενη περιοχή του Καϊάφα επισημαίνει και η 1124/Α/2009 αποκαλυπτική Εκθεση Ελέγχου του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης. Οπως αναφέρεται σε αυτή ,  οι υπ. αριθμ. 40/2000 και 41/2000 οικοδομικές άδειες που χρησιμοποίησε ο δήμαρχος της Ζαχάρως για να νομιμοποιήσει και να οικοδομήσει την ξενοδοχειακή του μονάδα στον Καϊάφα είναι παράνομες και γι” αυτό ζητήθηκε  η ανάκλησή τους από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Ηλείας.
Ανάκληση που ουδέποτε έκανε το Πολεοδομικό Γραφείο της Ζαχάρως όπως όφειλε .
Τις άκυρες άδειες φέρεται να είχε υπογράψει, αντί της Πολεοδομίας, ο τότε αντινομάρχης και μετά  βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τάκης Αντωνακόπουλος. Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος ο κ. Αντωνακόπουλος οργισμένος έκανε ευθέως λόγο για πλαστογράφηση της υπογραφής του από αγνώστους. Το παράδοξο είναι ότι ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και νυν υποδιοικητής της 6ης Υ.Π.Ε , παρότι κάποιοι πλαστογράφησαν την υπογραφή του δεν προσέφυγε ποτέ στη Δικαιοσύνη …
 
Tags:

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ