Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Friday, July 6, 2012

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΓΙΑΤΙ ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ?

Διαβάζω τα "οργισμένα" άρθρα περί των αποδοχών των υπαλλήλων της Βουλής καθώς και τις εξοργισμένες αντιδράσεις των Ελλήνων. Συζητήσεις επί συζητήσεων για τα επιδόματα που λαμβάνουν, για το δωρεάν παιδικό σταθμό μέσα στη Βουλή, για το δωρεάν γυμναστήριο καθώς και για τη δυνατότητά τους να ψωνίζουν φτηνά προιοντα στο ΣΕΠΑ (Συγκροτήματος Εξυπηρέτησης του Προσωπικού της Πολεμικής Αεροπορίας) κλπ κλπ.

Και αναρωτιέμαι με τι μαεστρία τελικά κατάφεραν τον Ελληνικό λαό να στραφεί ο ένας κατά του άλλου.

Εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει αν κάποιος παίρνει επιδόματα & γυμνάζεται δωρεάν. Δεν θα απαιτήσω να καταργηθούν τα προνόμια αυτά αλλά προτιμώ να απαιτήσω να τα έχω και εγώ.

ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΩ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Δεν θεωρώ ότι ο υπάλληλος της Βουλής ευθύνεται επειδή εγώ σήμερα ζώ στα όρια της εξαθλίωσης ή επειδή οι φίλοι μου δεν έχουν δουλειά. Δεν θα απαιτήσω λοιπόν να χάσει κανένας τη δουλειά του αλλά θα απαιτήσω νέεες θέσεις εργασίες για όσους έμειναν άνεργοι.

Δεν ευθύνεται κανείς εργαζόμενος -προνομιούχος ή μη- επειδή οι δημοτικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί κλείνουν ο ένας μετά τον άλλο ή επειδή στους ήδη υπάρχοντες δεν δέχονται το παιδί μου (επειδή είμαι ισχνώς αμοιβόμενη, δεν είμαι μετανάστρια, δεν είμαι άγαμη).Δεν θα απαιτήσω επ ουδενί να κλείσει ακόμα ένας -ακόμα και αν αυτός ειναι μέσα στη Βουλή- και να βρεθούν και άλλα μωράκια στο πεζοδρόμιο.

Δεν ευθύνεται κανένας συμπολίτης μου επειδή το μέλλον μου διαγράφεται μαύρο. Για αυτό και εγώ έχω αποφασίσει να οργίζομαι όχι κοιτώντας δίπλα μου , τον συμπολίτη μου & τον συνάνθρωπό μου.
ΟΡΓΙΖΟΜΑΙ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ, προς αυτούς τους οποίους εμείς ψηφίζουμε για να μας κυβερνήσουν -τόσο γίδια είμαστε- και στο τέλος μας ποδοπατάνε και μας εξευτελίζουν!

ΟΡΓΙΖΟΜΑΙ όχι με όσους έχουν δουλειά, ή παίρνουν επιδόματα ή έχουν κάποια εργασιακά επιδόματα. Μακάρι να μου τα έδιναν και εμένα για να στήριζα την οικογένεια μου όπως της αξίζει.

ΟΡΓΙΖΟΜΑΙ με όσους μου αφαιρούν το δικαίωμα να ζώ αξιοπρεπώς. Γιατί το αξίζω και γιατί το έχω κερδίσει ως άνθρωπος, ως εργαζόμενη, ως μάνα.

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΛΛΙΩΣ ΛΟΙΠΟΝ?

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ