Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Tuesday, June 19, 2012

ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ. Η μεγαλύτερη παραπλάνηση που γέννησε το μυαλό ενός Συνταγματολόγου!

Γνωστός καταστροφολόγος ο κος Βενιζέλος τονίζει τη σημασία του να μην μείνει η χώρα ακυβέρνητη.

Τη Κυριακή των εκλογών δε, και ενώ ο Σαμαράς δεν είχε φτάσει καν στο Ζάππειο για την ομιλία του, ο Βενιζέλος μπήκε σε ένα δωματιάκι & έβγαλε ένα δακρύβεχτο λόγο για άμεση ανάγκη να σχηματιστεί κυβέρνηση ΤΩΡΑ. Σχεδόν παρακάλαγε να μην τον ξεχάσουν και να συμπεριληφθεί στη νέα κυβέρνηση.

Και για να μας πείσει για το πόσο αναγκαίος είναι ο σχηματισμός κυβέρνησης χρησιμοποίησε ξανά τη λέξη ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΊΑ.Θυμίζω ότι ο κος ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!

Και αναρωτιέμαι σε ποιούς απευθύνεται ο κος ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ αλλά και όλα εκείνα τα κόμματα αλλά και ΜΜΕ που αναμασούν συνεχώς αυτή την τελείως άτοπη λέξη. Στους 'Ελληνες που όπως φαίνεται τους υποτιμά και τους θεωρεί ένα μάτσο αμόρφωτους & εύκολα κατευθυνόμενους πολίτες (ή καλύτερα γίδια???)

Το Σύνταγμα λοιπόν προβλέπει:

*υπάρχει το ενδεχόμενο και αυτοδύναμης κυβέρνησης ή και κυβέρνησης μειοψηφίας (γιατί υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο, να υπάρξει κυβέρνηση με κάτω από 151 βουλευτές στην Βουλή, αν οι αντίπαλοι δεν καταψηφίσουν) και όλα αυτά θα κριθούν στις ένδεκα ημέρες μετά τις εκλογές 

*ο πρόεδρος της Δημοκρατίας δίνει στον αρχηγό του πρώτου κόμματος την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, η οποία εξαντλείται τρεις ημέρες μετά. Αν δεν τα καταφέρει ο πρόεδρος του πρώτου κόμματος, θα λάβει την εντολή ο αρχηγός του δεύτερου κόμματος και αν όχι, τότε την παίρνει ο τρίτος.

*Αν οι διερευνητικές εντολές δεν τελεσφορήσουν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλεί τους αρχηγούς των κομμάτων σε σύσκεψη και αν επιβεβαιωθεί η αδυναμία σχηματισμού κυβέρνησης που να έχει την εμπιστοσύνη της Βουλής επιδιώκει το σχηματισμό κυβέρνησης από όλα τα κόμματα της Βουλής για τη διενέργεια εκλογών.Ακόμα και αν αποτυχει αυτή η κίνηση, αναθέτει στον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας ή του Αρείου Πάγου ή του Ελεγκτικού Συνεδρίου το σχηματισμό κυβέρνησης, όσο το δυνατό ευρύτερης αποδοχής, για να διενεργήσει εκλογές και διαλύει τη Βουλή.


*Στις διερευνητικές εντολές, αν κόμματα είναι ισοδύναμα σε βουλευτικές έδρες, προηγείται εκείνο που έλαβε τις περισσότερες ψήφους στις εκλογές.

*Νεοσχηματισμένο κόμμα με κοινοβουλευτική ομάδα, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό της Βουλής, έπεται του παλαιότερου με ίσο αριθμό εδρών.

*Στις δύο αυτές περιπτώσεις δεν παρέχονται διερευνητικές εντολές σε περισσότερα από τέσσερα κόμματα.

*Ανεξάρτητα από τη δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης θα πρέπει να συγκληθεί η Βουλή που θα προκύψει μετά τις εκλογές για τη διάλυση της Βουλής, την προκήρυξη εκλογών και τη σύγκληση της νέας Βουλής.


ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ