Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Thursday, April 5, 2012

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Και ενώ μας παραμυθιάζουν για το αν πρέπει να μαντρώσουμε τους μετανάστες και αν θα τους κάνουμε σαπούνια για να μην μας ενοχλούν άλλο, τα παιχνίδια παίζονται με πρωταγωνιστές τους συνήθεις ύποπτους πολιτικούς μας: ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ -

Μην ξεχνάτε ότι με τα διάφορα μνημόνια που ψηφίσανε οι εν λόγω πολιτικοί δεν αποφάσισαν μόνο για τσεκουρέματα μισθών και συντάξεων. Ισως αυτά να είναι τίποτα μπροστά στα παιχνίδια ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΗΦΑΝΗΣ & ΖΑΜΠΛΟΥΤΗΣ (τελικά) ΕΛΛΑΔΑΣ.

Αυτή τη φορά το παιχνίδι αφορά στη ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΠΑ ( ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ), ενός πραγματικού χρυσορυχείου.
http://greece-salonika.blogspot.com/2012/04/blog-post_9959.html
http://www.euractiv.com/search/apachesolr_search/DEPA
http://www.energypress.gr/news/Giwrgos-Fintikakhs:-Sygkroysh-megalwn-omilwn-gia-ton-thhsayro-ths-DEPA
Στις 30/03/2012 έκλεισε η προθεσμία ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ για την εξαγορά της!
ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΉΣΕΩΝ? ΜΠΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

Είναι οι ίδιες εταιρείες που προσπαθούσε ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ να αξιοποιήσει προς όφελος της Ελλάδας και από τους οποίους αγωγούς θα περνούσαν -αν έκλεινε συμφωνία με τη Ρωσία- 100.000.000 κυβικά αερίου ετησίως και τρομερά έσοδα για την Ελλάδα
http://www.apn.gr/news/nea/%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BB%CE%AE-%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%84%CE%B9%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CE%B3%CF%89/#.
Ιδιαίτερος ο στόχος της μείωσης της εξάρτησης της χώρας από το πετρέλαιο.

Το σχέδιο όπως θυμάστε ναυάγησε ενώ τότε τα σενάριο δολοφονίας του Καραμανλή με τον κωδικό ΠΥΘΙΑ είδαν το φως της δημοσιότητας και στόχος του ήταν η ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (με κύρια αιτία την παρ ολίγον σύναψη συμφωνίας με τη Ρωσία.)
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=448578
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=448608

"Yπάρχουν στοιχεία που συνδέονται με το σχέδιο αυτό και έχουν εξετασθεί πιθανές παράμετροι αποσταθεροποίησης όπως τα επεισόδια που συνέβησαν τον Δεκέμβριο 2008 στην Αθήνα, οι φονικές πυρκαγιές του 2007, καθώς και τα προβλήματα ή οι αναθεωρήσεις σε στρατηγικούς σχεδιασμούς ενεργειακής πολιτικής (λ.χ. αγωγός Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης) και γεωοικονομικού χαρακτήρα (λ.χ. παραχώρηση λιμένων Πειραιώς και Θεσσαλονίκης σε εταιρείες εμπορευματοκιβωτίων κινεζικών και αμερικανικών συμφερόντων).
Μετά την πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή, αναθεωρήθηκαν τα πάντα, η Ελλάδα όδευσε προς την πτώχευση, τέθηκε υπό επιτήρηση και υπό την επιρροή συγκεκριμένων χωρών. Δεν είναι τυχαίο ότι από το 2009, η ενεργειακή πολιτική επικεντρώθηκε στο Ιόνιο και νοτίως της Κρήτης με πρόσχημα τον μη καθορισμό ΑΟΖ στο Αιγαίο.
Ένα επιπρόσθετο στοιχείο που σχετίζεται με την εμπλοκή της «Μοσάντ» αποτελεί η ξαφνική προσέγγιση της Ελλάδας και της Κύπρου με το Ισραήλ" (http://www.anixneuseis.gr/?p=32508)

Σήμερα το σχέδιο ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗ ΔΕΠΑ φέρει τη σφραγίδα ΠΑΠΟΥΛΙΑ,
http://www.cosmo.gr/Epikairotita/Ellada/Oikonomia/15-dis-ta-esoda-apo-ta-koitasmata-petrelaioy.1301152.html

Μάλιστα το 2011 έσπευσε ο κος Παπούλιας να υπογράψει συμφωνία με το ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ προκειμένου να ανοίξει ο νότιος διάδρομος διέλευσης του αζέρικου αερίου προς την Ευρώπη.

Κατανοούμε οι μικροί εμείς απλοί πολίτες πόσο σημαντική είναι τελικά η διαδρομή του αγωγού αερίου?
Και ενώ ο κος Παπούλιας, ο κος Μανιάτης και όλα τα επιτελεία κλείνουν συμφωνίες ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ μας παραμυθιάζουν συνεχώς και μας παραπλανούν με τις συνταξούλες, τους μισθούληδες, τα φαρμακάκια....Ετσι για να ξεχνιόμαστε και να μην ρωτάμε πολλά για τα θέματα ουσίας που θα καθορίσουν το μέλλον της Ελλάδας για τις υπόλοιπες δεκαετίες τουλάχιστον.

Διαβάστε εδώ διάφορα επίκαιρα άρθρα για το ενεργειακό http://www.energypress.gr/news?subject=gas

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ