Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Tuesday, March 27, 2012

ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Καλά δεν ντρεπόμαστε λιγάκι?

Εδώ και μέρες βλέπω στα κανάλια να γίνεται αναφορά στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των ήδη δύστυχων μεταναστών.

Εμένα αυτά τα στατόπεδα με παραπέμπουν σε άλλες εποχές με ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ , ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΑ, ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΑΕΡΙΩΝ, ΦΟΥΡΝΟΥΣ,  ΣΑΠΟΥΝΙΑ.

Σε αυτά τα μέτρα ελπίζει ο κος Χρυσοχοίδης να βρει την πανάκεια για το μεταναστσευτικό σε χρόνο ρεκόρ. Με επιχειρήσεις σκούπα, συρματοπλέγματα & εξοστρακισμό των ταλαίπωρων αυτών ανθρώπων από την κοινωνία.

Αφού τους εκμεταλλευτήκαμε καλά καλά τώρα φωνάζουμ "ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ" και ανοίγουμε διάπλατα τις πόρτες των στρατοπέδων κατοχής!
 
Και ο Ελληνας -που φημίζεται για τους αγώνες για τη ΛΕΥΤΕΡΙΑ- λουφάζει .
Δεν ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ, δεν ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ για να κρατήσει λεύτερους τους συνανθρώπους του.
Αντιθέτως αρχίζει συζητήσεις επί των συζητήσεων όχι για το ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ αλλά το ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ!!!!

Ρε Ελληνα ξύπνα!
ΟΧΙ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
ΟΧΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ, ΟΧΙ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΑ.
ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ? Ο ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ? ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΡΑΔΑ?
ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ?
ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ?
 
ΑΟΥΣΒΙΤΣ (ΤΟΤΕ)

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ