Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Thursday, March 1, 2012

ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟΒΟΥΝΙΑ ΣΤΙΣ 04/03/2012

Γαλάτσι, 29 Φεβρουαρίου 2012


Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ
Ο Δήμος Γαλατσίου διοργανώνει δεντροφύτευση στα Τουρκοβούνια
Ο Δήμος Γαλατσίου, ως μέλος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση των Τουρκοβουνίων και η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Γαλατσίου, σε συνεργασία με το ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ και τη Διεύθυνση Αναδασώσεων Αττικής διοργανώνουν δεντροφύτευση την Κυριακή 4 Μαρτίου στις 10:00.
Η αναδάσωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή εθελοντικών ομάδων στα Τουρκοβούνια (στο μέρος που ανήκει γεωγραφικά στο Γαλάτσι), όπου θα φυτευτούν 4.000 νέα δέντρα.
Σημείο συνάντησης είναι η στάση Φαρρών (λεωφ. 608) -όπισθεν 3ου και 4ου Γυμνασίου ( Λόφος Κόκκου) όπου ομάδες του ΣΠΑΤ και του Δήμου θα σας περιμένουν στις 10π.μ.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΟΥΡΑ

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ