Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Sunday, February 5, 2012

Απίστευτη καταστροφή στην Ηλεία από τις (ΑΠΟΤΡΕΨΙΜΕΣ) καταιγίδες. ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;;;

 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ 14-2-2012, μετά το βίντεο. Στο τέλος: Ο εφιάλτης των παρασίτων. Bιβλιαράκι για ΠΡΟΓΝΩΣΗ-αντισεισμική προστασία: εδώ 5η έκδοση!- περίληψη στο τέλος τής σελίδας!
Στα αζήτητα τα λεφτά για την Ηλεία: Λιμνάζουν 100 εκατ. ευρώ από δωρεές πολιτών για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών!...
Στα λευκά η Ηλεία, έως 1 μέτρο το χιόνι.

ΙΓΜΕ: Κίνδυνος κατάρρευσης οικιών στην Ηλεία

Για το ενδεχόμενο κατάρρευσης οικιών στις περιοχές της Ηλείας που επλήγησαν από τις τελευταίες πλημμύρες προειδοποιεί, μετά από αυτοψία της Άμεσης Ομάδας Επέμβασης, το Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ).

Τετραπλό βέτο στον ΟΗΕ: Η αρχή τού τέλους τής ηγεμονίας των ΗΠΑ!

ΚΑΙ η "ολυμπία οδός" υπεύθυνη για τις πλημμύρες και το κλείσιμο της εθνικής.

 Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν οι ΚΑΤΕΘΥΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟΔΑΣΩΜΕΝΟΙ Δήμοι Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας, σύμφωνα με απόφαση της περιφέρειας δυτικής Ελλάδας, μετά τις μεγάλες καταστροφές που προκλήθηκαν από τις σφοδρότατες βροχοπτώσεις.
Το πρωί, μια ηλικιωμένη γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο όταν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στην προσπάθειά της να βγει από το σπίτι της. Το περιστατικό συνέβη έξω από τον Πύργο, στην περιοχή "Κολιρέϊκες παράγκες" στα Βαρβάσαινα, στο δρόμο για την Σαλμώνη.
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού στην περιοχή Λάνθη με τη βοήθεια ελικοπτέρων σούπερ πούμα, πυροσβεστών και αστυνομικών λόγω κατολισθήσεων από την έντονη βροχόπτωση που έπληξε τον νομό όλη την νύχτα.
Μάλιστα, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, δόθηκε εντολή να εκκενωθεί το νοσοκομείο Πύργου καθώς λόγω των έντονων βροχοπτώσεων πλημμύρισαν τα υπόγεια 1 και 2 με αποτέλεσμα να προκληθούν βλάβες και να μην υπάρχει ηλεκτρισμός.
Η καταιγίδα διαρκείας που ξέσπασε τα μεσάνυχτα έχει προκαλέσει εκτεταμένες πλημμύρες στην πόλη του Πύργου και στα περίχωρα με το νερό της βροχής να ξεπερνά σε κάποιες περιπτώσεις και τα εβδομήντα εκατοστά σε διαμερίσματα μέσα στην πόλη. Σπίτια, καταστήματα, αυτοκίνητα και δρόμοι έχουν πλημμυρίσει, ενώ μια απέραντη λίμνη είναι οι εγκαταστάσεις του σιδηροδρομικούς σταθμού του ΟΣΕ.
http://www.patrisnews.com/news_details.php?id=7890.


KΛΙΚ στην εικόνα για να φανεί καθαρότερα.

Αλεξικέραυνα = αλεξισείσμια = αλεξηφαίστεια
Τα πάντα οιακίζει (κυβερνά) ο κεραυνός: Ηράκλειτος.
Thundeebolt steers everything: Heraclitus.
Anti-lightning-quake-volcano rods.
 Χάλκινα αγάλματα = αλεξικέραυνα - Copper statues=lightning rods.
ΔΙΚΤΥΟ αλεξικέραυνων κοντά σε ρήγματα/ηφαίστεια, μπορεί να διαχύσει το γαλαξιακό ηλεκτρικό ρεύμα που διεγείρει το μάγμα, και να AΠOTΡEΨEI σεισμούς - ηφαιστειακές εκρήξεις - αύξηση νεφοκάλυψης - νεροποντών - πλημμυρών - λιμών!

Μήπως γι΄αυτό δε γίνονται σεισμοί ακριβώς εκεί όπου υπάρχουν πολλά αλεξικέραυνα;

Αn anti-lightning-quake-volcano rod ΝΕΤ, may divert galactic electricity that stimulates magma, and to AVERT quakes - volcanic eruptions - rise of clouding - downpours - floods - famine!

Runaway Breakdown and the Mysteries of Lightning
Οι κεραυνοί προκαλούνται από ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ηλεκτρικό ρεύμα!
The observed electric fields in thunderclouds are generally too weak to initiate the atmosphere’s electrical breakdown. But cosmic rays can play a surprising role in the drama of lightning.
A. V. Gurevich and K. P. Zybin
http://www.phy.olemiss.edu/~jgladden/phys510/spring06/Gurevich.pdf.
http://aftarkia.wordpress.com.

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΟΧΙ ζωικές πρωτεΐνες ή όσπρια με ωμά λαχανικά/φρούτα/ξινούς χυμούς, γιατί προκαλούν κολίτιδα. ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ: φέτα με αποφλοιωμένη ντομάτα ΧΩΡΙΣ σπόρια (που έχουν τοξικές λεκτίνες), και γιαούρτι με μπανάνα/φράουλα.

Bιβλιαράκι για ΠΡΟΓΝΩΣΗ-αντισεισμική προστασία: εδώ, 5η έκδοση!

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕΣΩ ΣΥΝΕΧΩΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ
ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΜΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Οι υπερασπιστές της αντιπροσώπευσης και άρα της ηγεμονίας και της καταδυνάστευσης του ελληνικού λαού με δήθεν δημοκρατικές μάσκες αντιτάσσουν επιχειρήματα ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο ή πανάκριβο ή χρονοβόρο. Αυτό όμως είναι αβάσιμο σαν τοποθέτηση αφʼ ενός διότι έχουμε το παράδειγμα της Ελβετίας όσον αφορά την αμεσοδημοκρατία και αφʼ ετέρου διότι η εγκαθίδρυση ενός μονίμου συστήματος δημοψηφισμάτων (είτε μέσω μόνιμης κάλπης είτε μέσω πιο τεχνολογικά προηγμένων συστημάτων, με την προϋπόθεση ότι κάθε πολίτης μπορεί να τα ελέγχει για νοθεία) δεν κοστίζει παραπάνω από οποιοδήποτε άλλο σύστημα / οργανισμό / δίκτυο που μπορεί και έχει φτιάξει ένα κράτος. 

Σεισμός 5,4 ρίχτερ στη Χαλκιδική.

 

Heavy snowfall in Tunisia.


Children won't know what the roof of a Bosnia sports centre used in the 1984 Olympics looked like

Roof of Bosnia sports centre used in 1984 Olympics collapses under snow.

Bόμβα μεγατόνων τής Λ. Κατσέλη που άφησε “κάγκελο” πολλούς υπερασπιστές τής αθλιότητας μέσα στη βουλή!

Κατέθεσε έγγραφα φωτιά, δείχνοντας τον δρόμο στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και των άλλων κομμάτων ποιά είναι η αλήθεια!

  • ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ…. (ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ Ε.Κ.Τ. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ)

  • ….ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.. (ΕΓΓΡΑΦΟ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ)

ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Η κ ΚΑΤΣΕΛΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΙ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ !!!

 


Germany: Children won't know what an iced-over lake without 100,000 people partying on it looks like

Germany: Hamburg lake draws 100,000 skating fans « Where’s my Global Warming Dude? By Global Freeze

 

Montenegro: Highest snow depth at the capital city since measurements started in 1949

CP24- Child found alive in house flattened by avalanche.-

Για να έχει αξία η πρωτοβουλία Θεοδωράκη-Γλέζου θα πρέπει να εξασφαλίσουν είσοδο στον Λαό, να μπει στην Βουλή χωρίς έλεγχο, αφού οι εντός Βουλής είναι αντιπρόσωποι του Λαού και άρα εντολοδόχοι του (και όχι αυτόβουλοι άρχοντες), ώστε να πει άμεσα ο Λαός ότι καταψηφίζει την δανειακή σύμβαση και τις προηγούμενες, ενώ ταυτόχρονα θα μεταδίδεται εντός Βουλής (ως αποδέκτης) η δια βοής επιδοκιμασία ή αποδοκιμασία που θα κάνει ο Λαός που θα είναι συγκεντρωμένος στο Σύνταγμα.

Το να πάνε πρώην βουλευτές, που και οι ίδιοι ευθύνονται βαρέως για το τωρινό πρόβλημα, να 'πείσουν' τους άλλους (δηλαδή να τους αφήσουν επιλογή) να καταψηφίσουν δεν είναι παρά μία παράσταση που αποσκοπεί απλώς στο να διατηρήσει την βιωσιμότητα του πολιτικού συστήματος που τώρα είναι στον επιθανάτιο ρόγχο του (ακριβώς όπως και το 'σόου' βενιζέλου - λαφαζάνη όπου εμμέσως πλήν σαφώς διαφήμισε ο βενιζέλος το ΣΥΡΙΖΑ ότι δήθεν θα έκλεινε τους βουλευτές / υπουργούς της κυβέρνησης στην φυλακή εάν είχε εξουσία, σε μία απέλπιδη προσπάθεια να σπρώξουν τον Λαό να ψηφίσει κόμμα, όποιο και αν είναι αυτό).

Τα τερτίπια αυτά δεν πείθουν πλέον. Εάν οι θεοδωράκης - γλέζος δεν αποδυθούν εμπράκτως την 'πορφύρα' του πολιτικού (και άρα χαίροντος ιδιαίτερης μεταχείρισης / δυνατότητας πρόσβασης σε ένα κλάμπ πριβέ που έχουν το θράσος να ονομάζουν έκφανση της δημοκρατίας παρ' όλο το οξύμωρο) δεν πρόκειται να χαρακτηριστεί η κίνηση που θα κάνουν τίποτα άλλο παρά προσπάθεια καπέλωσης του κόσμου και ένα 'βελούδινο' πραξικόπημα αφού και πάλι ο Λαός δεν θα έχει μιλήσει.

Το μόνο που πρέπει άμεσα να κάνουν είναι να εξαναγκάσουν την διεξαγωγή άμεσου Δημοψηφίσματος (με έγκριση αυτού δια βοής από τους διαδηλωτές) και επίκληση του 120Σ με τις εξής ερωτήσεις (χωρίς άλλη διατύπωση):

1. αναγνωρίζετε και εγκρίνετε τις συμβάσεις, συμφωνίες και δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει οι κυβερνήσεις παπανδρέου-παπαδήμου από την περίοδο 2009 έως σήμερα, άλλως γνωστές ευρέως με τις επονομασίες 'μνημόνιο', 'μνημόνιο 2', 'μεσοπρόθεσμο', 'μνημόνιο 3', 'PSI';

2. επιθυμείτε την αναστολή του άρθρου 86 του Συντάγματος καθώς και των άρθρων 61 και 62 του Συντάγματος περί ιδιαίτερης μεταχείρισης υπουργών και βουλευτών ενώπιον της δικαιοσύνης καθώς και των συναφών νόμων και διατάξεων ώστε να δικαστούν από τα ίδια δικαστήρια με τις ίδιες συνθήκες όπως και κάθε Έλληνας Πολίτης ;

3. επιθυμείτε το πάγωμα κάθε σχέσης δανεισμού, σχέσης συμμετοχής μας στην ΟΝΕ, το ευρώ και την Ε.Ε. ώστε να υποβληθούν όλα τα καταστατικά, συμβόλαια και κείμενα συνθηκών καθώς και η εφαρμογή αυτών σε δημόσιο και καθολικό έλεγχο ενώπιον του Ελληνικού Λαού ο οποίος θα τις εγκρίνει ή απορρίψει μία προς μία με νέο Δημοψήφισμα ;

Αυτά σε πρώτη φάση.

Σακκάς, π. Εισαγγελέας: Έπεσε η μάσκα της κυβερνητικής υποκρισίας για την εκδίωξη των Εισαγγελέων Εφετών Οικονομικού Εγκλήματος κκ Γρ. Πεπόνη και Σπ. Μουζακίτη.

Δεν έπιασε το κόλπο της κυβέρνησης να εκδιωχθούν από τη θέση τους οι δύο Εισαγγελείς Εφετών Αθηνών Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος με το πρόσχημα της προώθησης της ίδιας αίτησής τους να αντικατασταθούν αλλά με τη μομφή ότι προσέβαλαν το κύρος της δικαιοσύνης, επειδή οι καταγγελίες τους για παρεμβάσεις στο έργο τους τέθηκαν δύο φορές  στο αρχείο από αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Στις 9-2-2012 το 11μελές Ανώτατο  Δικαστικό Συμβούλιο (ΑΔΣ) αποφάσισε, με πλειοψηφία 7 προς 4, την παραμονή τους στις θέσεις τους μη κάνοντας κατά συνέπεια δεκτό το ερώτημα του υπουργού δικαιοσύνης για αντικατάστασή τους

Lokon volcano (North Sulawesi, Indonesia): new eruption on 11 Feb 2012.

Φωτιά και λάβρα με τον GAP η Βαγενά που παίρνει τη θέση της Ζούνη στη Βουλή...

Ογκώδεις διαμαρτυρίες κατά της ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΗΣ ACTA στην Ευρώπη.

«Άδικα τα μέτρα»
Παραιτήθηκαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Πέμη Ζούνη και Δ.Βαρβαρίγος.

Πάγωσε ο 'υπερθερμασμένος' Δούναβης στη ΒουλγαρίαSnow depth reach 6,4 meters in eastern Asia Minor...

Προβλήματα στις μετακινήσεις λόγω των σφοδρών χιονοπτώσεων στη Βόρεια Ελλάδα

Π. Φιλιππίδης:

Φωτιά και τσεκούρι στους δοσίλογους!
Η υπομονή μας τελείωσε!
Θα μας βρείτε μπροστά σας! Όλοι την Κυριακή
στις 12 Φεβρουαρίου στο Σύνταγμα.
Για να σταματήσει η εξαθλίωση του Έλληνα πολίτη!
http://www.newsbomb.gr/blogs/story/113300/o-p-filippidis-kalei-ton-kosmo-na-xesikothei.

 

Most winter grain destroyed in southern and eastern Ukraine.

Villages in Romania buried under 4-5 meters of snow – Video.

Ρεκόρ Όλων των Εποχών στις Εξαγωγές η Ελλάδα το 2011! 22,45 δις Ευρώ! 

ΕΚΤΑΚΤΟ: Γερμανοί Anonymous δίνουν στη δημοσιότητα επιταγές μεγαλοεπιχειρηματιών σε κορυφαίους ελλαδίτες πολιτικούς!

 

Παραιτήθηκε από την κυβέρνηση και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου
Λίγο προτού αρχίσει το Υπουργικό Συμβούλιο, παραίτηση υπέβαλε και η Μ.Ξενογιαννακοπούλου, η οποία ήταν αναπληρώτρια ΥΠΕΞ. Είναι το πέμπτο μέλος τής κυβέρνησης Παπαδήμου που υποβάλει παραίτηση εντός 24 ωρών. Προηγήθηκαν οι Γ.Κουτσούκος, Μ.Βορίδης, Αδ.Γεωργιάδης και Αστ.Ροντούλης.
Antarctic Peninsula Sea Ice Almost Double Normal
Hansen, Trenberth and Gore went to the Antarctic Peninsula to highlight melting ice. The ice there is close to 200% of normal. Will they tell the truth, be silent, or flat out lie about it?

Two More Prominent German Climate Scientists (Latif and Marotzke) Break Ranks – Concede Natural Causes!

 

The Royal Society is a joke – Telegraph Blogs.

The new film Pink Ribbons, Inc., which recently made its debut in theaters across Canada, takes a hard look at all the pink ribbon mania and asks some serious questions about what it is actually accomplishing. Acclaimed filmmaker Lea Pool does a marvelous job exposing the corporate agenda behind those little pink ribbons, and her findings are sure to shock millions. Billions of dollars have been raised through the tireless efforts of women and men devoted to putting an end to breast cancer. Yet, breast cancer rates in North America have risen to 1 in 8. "What's going on?"

You can watch a two-minute trailer of the film at: http://www.nfb.ca/playlist/pink_ribbons_inc.

Little known to many, for instance, is the fact that the original breast cancer ribbon was created by a woman named Charlotte Haley, now 68 years old, as an awareness tool to expose the fact that the National Cancer Institute (NCI) spent virtually none of its budget on cancer prevention. Today, that ribbon, which was originally a salmon color, has been hijacked by corporations and turned pink for the purpose of raising gobs of money in the name of "finding a cure." "If people actually knew what was happening, they would be really pissed off," added another woman.

Most people have no idea where their donations to groups like Susan G. Komen for the Cure actually go, and whether or not any of it is being used for legitimate purposes. And at the same time, many of the products with pink breast cancer labels on them actually contribute to the disease, including KFC chicken, Diet Coke, and even alcoholic beverages.

AΔΙΑΦΟΡΟΙ για ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ-ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΜΥΝΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ την ΑΛΑΖΟΝΙΚΗ περιφρόνησή τους προς το ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο οι ψευτοπροοδευτικοί 'σωτήρες', προς μεγάλη ικανοποίηση των άλλων παρασίτων...

ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΒΑΛΕ ο βουλευτής Άρτας τού ΠΑΣΟΚ ΠΑΥΛΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ.

Γι’ αυτόν τον ανήλικο μετανάστη δεν θα ακούσετε καμμία κραυγή “επαγγελματία αλληλέγγυου”. Το πιθανότερο είναι να δείτε εκδηλώσεις συμπαράστασης για τον ισλαμοφασίστα βιαστή...

Breaking the ice in order to deliver coal to power plants – Video.

 

Etna volcano, Italy: new powerful eruption of Etna volcano's New SE crater, airport Catania cancels flights.

«Δεν μπορώ να ψηφίσω τα μέτρα»
Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Εργασίας Γιάννης Κουτσούκος.
«Τα μέτρα που προκύπτουν [...] δεν είναι απλά σκληρά, αλλά οδυνηρά για τους εργαζομένους» τονίζει ο κ. Κουτσούκος και επιτιθέμενος στην τρόικα προσθέτει ότι «με τρόπο εντελώς εκβιαστικό, ανοίκειο και ιταμό επέβαλλαν μέτρα που κατεδαφίζουν το οικοδόμημα των εργασιακών σχέσεων και κατακτήσεων» σε αντίθεση με το Σύνταγμα, τις Διεθνείς Συμβάσεις και το Ευρωπαϊκό κεκτημένο. Η στάση δε του ΔΝΤ αποδεικνύει ότι το Ταμείο εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα.

Σε αρκετές από τις κύριες πλατείες τής Ρώμης, οι αρχές διέθεσαν χθες 4.000 φτυάρια σε κατοίκους που ήθελαν να καθαρίσουν τους δρόμους...

 

Severe Frost Paralyzes Danube Shipping - ABC News
Bulgaria and Romania are suspending all shipping on the Danube River due to severe frost and the vast amount of ice blocking the heavily traveled waterway, Bulgaria's Transport Ministry said Wednesday.
Authorities say up to 90 percent of the river surface is covered with floating ice, making it extremely difficult to traverse Europe's main commercial waterway...
Somali pirates cost the shipping industry and governments as much as $6.9 billion last year as average ransom payments advanced 25 percent, according to One Earth Future Foundation.
Ships are spending an extra $2.7 billion on fuel to speed up through the area because no vessel has been captured while traveling at 18 knots or faster, the Colorado-based non-profit group said in a report today. Governments spent $1.27 billion on military operations, including warship patrols, and ship owners another $1.16 billion on armed guards and security equipment.

 

Εντολή για την δέσμευση του ακινήτου τής οδού Διονυσίου Αρεοπαγίτου έδωσε ο εφέτης Θ. Κανελλόπουλος μετά την απολογία του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου για ανακριβή δήλωση "πόθεν έσχες". Στον Τσοχατζόπουλο επιβλήθηκαν επιπλέον οι περιοριστικοί τής απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της καταβολής χρηματικής εγγύησης ποσού 150 χιλιάδων ευρώ.

China's 'eight babies' scandal throws light on underground industry helping parents flout one-child rule. The "rent a womb" industry, which inhabits a legal grey area, came under fire in December when it emerged a wealthy couple in the southern city of Guangzhou paid nearly 1m yuan (£100,000) to have eight babies simultaneously, using two surrogates.

 

Ukraine freezes to death
For the first time in decades, water in the Black Sea near shores has frozen, the Kerch Strait that links the Azov Sea and the Black Sea is closed to navigation, blocking 125 vessels at anchorage.

 In blaming mankind for causing snow across Europe, Greens sound eerily like 16th-century witch-hunters – Telegraph Blogs.

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ: Στο φως ντοκουμέντα χρηματισμού κορυφαίων πολιτικών προσώπων!

The canals in Venice froze over. Cold wipes out fish in Adriatic Sea... Rare snowstorm hits Libya

 

Αιγύπτιοι δικαστικοί κατονόμασαν τη Δευτέρα 43 εργαζόμενους σε μη κυβερνητικές οργανώσεις, οι οποίοι κατηγορούνται ότι ίδρυσαν γραφεία στην Αίγυπτο χωρίς να έχουν άδειες και χρηματοδότησαν ορισμένες ομάδες κατά τη διάρκεια των κοινοβουλευτικών εκλογών για να εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα. Το Ίδρυμα Κόνραντ Αντενάουερ που εδρεύει στο Βερολίνο συνδέεται με το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα (CDU) της 'Αγγελα Μέρκελ.

 

CNN Explains How Physical Law Changes Over Time!...

Europe’s deadly cold snap may have a lot to do with shrinking amounts of ice in the Arctic, a recent study suggests.
Nearly 300 deaths have been reported across the continent, with snow accumulations not seen in five decades reported in some places. Warsaw, Poland, has seen 11 days of temperatures well below average, with a coldest reading of 35 below zero Fahrenheit.
http://news.blogs.cnn.com/
The science behind this is very simple. Excess heat creates cold. Five decades ago, heavy snow was caused by cold, but now heavy snow is caused by heat.
In order to understand this, you need to abuse drugs for several decades and occasionally bang your head with a heavy blunt object. Thank you CNN for continuing to lower the IQ of the planet.

 


American Physical Society president: Our statement does not declare "that the human contribution to climate change is incontrovertible".

Microsoft buys eugenics technology from Merck, becomes drug development partner with top global vaccine manufacturer...

Monsanto has been driven out of the UK thanks to a barrage of consumer protests and media coverage of the dangers of "Frankenstein Foods."

The evil corporation is selling off its GE crop labs across the UK, France, Germany and other countries. It has concluded that introducing GMOs into Europe is "impossible" due to a powerful consumer educational effort and backlash.

Έσπασαν φράγματα στη Βουλγαρία! Μεγάλοι όγκοι υδάτων εισρέουν στον Έβρο... Εκκενώνονται χωριά στον Έβρο...

AYΞΑΝΟΝΤΑΙ τα χρέη των παράσιτων προς την ανθρωπότητα:

«Ασύμφορη η εξαγωγή ηλιακής ενέργειας στη Γερμανία»...

«Φρένο» στην παροχή φυσικού αερίου προς την Ελλάδα βάζει η Τουρκία.

Στα αζήτητα τα λεφτά για την Ηλεία: Λιμνάζουν 100 εκατ. ευρώ από δωρεές πολιτών για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών!...

Latest Obama half-billion-dollar green energy fiasco.

Άλλη μια ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗ βεντέτα των οικοφασιστών:

Κλειστή η νέα εθνική οδός Πατρών - Κορίνθου λόγω κατολισθήσεων. Βγήκαν ... καράβια στη στεριά στο Πόρτο Ράφτη.

Η "ολυμπία οδός" υπεύθυνη για τις πλημμύρες και το κλείσιμο της εθνικής.

Η εκκωφαντική σιωπή των ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ διανοουμένων και των καλλιτεχνών.

Γράφαμε χθες  εδώ  για την Smith and Nephew.
Η εταρεία χρησιμοποιούσε από το 1998 ως το 2008 ένα διανομέα που δημιούργησε ένα «ταμείο λαδώματος», για να διαβιβάζει τις πληρωμές σε γιατρούς που εργάζονταν σε δημόσια νοσοκομεία στην Ελλάδα, προκειμένου να παίρνουν τις δουλειές .

Temp plunges to -50C in Northern China.

Germany shivered through record low temperatures of -29 degrees Celsius overnight, but the German Weather Service has forecast an even deeper freeze ahead of snow showers midweek.


 

Οι ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ παράσιτοι θέλουν να ΠΑΓΩΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ τη Γη: Could an artificial volcano cool the planet by dimming the sun?

Body Blow To German Global Warming Movement! Major Media Outlets Unload On 'CO2 Lies!' -- 'Pure fear-mongering ... should we blindly trust the experts?'

Major snowfall in Rome – Heating allowed only 10-12 hours per day!...

 

Semeru volcano (East Java, Indonesia): alert level raised to 3 due to an increase of activity.

Επειδή δεν πρέπει να ξεχνάμε τη μοχθηρία τού παρασιτισμού, ας θυμηθούμε τον GAP Μινχάουζεν με τα Μινχαουζενάκια του ΠΑΣΟΚ τι έλεγαν και τι έκαναν κατόπιν!

Καλό θα μας κάνει! Ιδού μερικά μόνο από τα πολλά:
ΨΕΜΑ. Στήριξη του εισοδήματος μας έλεγε το Πασοκ, με αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό, έκτακτο επίδομα αλληλεγγύης, μέτρα προστασίας των δανειοληπτών και των υπερχρεωμένων νοικοκυριών, καταπολέμηση της ακρίβειας, πάγωμα των τιμολογίων των ΔΕΚΟ για ένα χρόνο, ριζική φορολογική μεταρρύθμιση που προωθεί την αναδιανομή.
ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ τη ζούμε!
ΨΕΜΑ. Αναθέρμανση της αγοράς μας έλεγε το Πασοκ και ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας, με την αύξηση των δημοσίων επενδύσεων, μέτρα για ένεση ρευστότητας στην αγορά, αλλαγή του «Τειρεσία» και πρωτοβουλίες για τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ακριβώς σήμερα!
ΨΕΜΑ. Νοικοκύρεμα στα δημόσια οικονομικά έλεγε το Πασοκ, με ριζικές τομές για την καταπολέμηση της σπατάλης και την ενίσχυση των φορολογικών εσόδων με πλήρη αναδιάρθρωση της φορολογικής διοίκησης και των μηχανισμών ελέγχου.
Εδώ κι αν δεν είπαν ΑΛΗΘΕΙΑ!
ΨΕΜΑ. Έλεγε το Πασοκ ότι δεν υπάρχει κρίση και ότι οι χώρες του εξωτερικού τα έχουν καταφέρει καλύτερα.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι τυφλή!
ΨΕΜΑ. Έλεγε το Πασοκ θα πατάξει τη φοροδιαφυγή και θα προκαλεί ισχυρό πλήγμα σε όσους φοροδιαφεύγουν.
ΑΛΗΘΕΙΑ τα κατάφερε μια χαρά!
Και το μεγαλύτερο που έγινε σύνθημα, τραγούδι και ήχος ειδοποίησης σε κάθε κινητό!
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

 

H Eλλάδα αντιμέτωπη με μια γενικευμένη ενεργειακή κρίση.

Earthquake swarms near Katla and Henggil volcano on Iceland.

242.000 δολάρια παίρνει ο Τόμσεν που κόβει τους μισθούς στην Ελλάδα...

Snowfall in northern Japan has reached 4.29 meters and some houses could collapse under the heavy weight of snow, according to Japanese weather agencies. The snowstorm also resulted in canceled flights, train delays and gridlock on highways.


Massachusetts residents believe so deeply in the global warming hoax that only 199 of every 200 failed to enroll in heavily-promoted "green energy" program...

State of disaster declared in Bosnia due to heavy snowstorms and freezing temperatures...

Πώς αντιμετωπίζεται ο παρασιτισμός:

1. Πρώτιστα με ενημέρωση όσο το δυνατό περισσότερων ανθρώπων πως ο παρασιτισμός είναι μια εξαιρετικά αυτο/καταστροφική αντικοινωνική αρρώστια, που ΑΦΑΝΙΣΕ ολόκληρες ομάδες μανιακών αποδασωτών-εχθρών τής αυτάρκειας, όπως τα ιερατεία των ανισόρροπων φαραώ και ΟΛΩΝ των φοβικών καθεστώτων, τους ξενύχτηδες Πομπηιανούς τζογαδόρους φονιάδες, τους πολυδιαφημισμένους τύραννους των Μάγιας, Αζτέκων, Ίνκας και τους λοιπούς εχθρούς των φιλειρηνικών συλλογικών αποφάσεων.

Εδώ βοηθά η διάδοση των ιστοριών ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ των προηγούμενων, και οι συχνές συζητήσεις για το ενδεχόμενο να επαναληφθεί κάτι ανάλογο σήμερα για όλη την ανθρωπότητα, αν συνεχίσει να ανέχεται το μίσος των θολωμένων παρασίτων κατά αποκέντρωσης-αναδασώσεων-αυτάρκειας και ΠΡΟΝΟΙΑΣ για ΑΠΟΤΡΟΠΗ σεισμών-ηφαιστειακών εκρήξεων-νεφοκάλυψης-νεροποντών-πλημμυρών-ηφαιστειακών χειμώνων.
2. Με αλληλοβοήθεια των ανθρώπων που στοχεύουν οι φοβικοί παράσιτοι να χρησιμοποιούν ως σκλάβους.
3. Με συνεχείς ελιγμούς απέναντι στην υποκρισία των θρασύδειλων παρασίτων, και τακτικό ξεμπρόστιασμά τους.

Οι παράσιτοι, κατά περίπτωση:
  • Διαθέτουν ευφράδεια λόγου και ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ότι έχουν αυτοπεποίθηση (για να προσδίδει εγκυρότητα στα λεγόμενα τους), και δε διστάζουν να μιλήσουν για οιποδήποτε αντικείμενο τους ζητηθεί, ασχέτως αν δεν το γνωρίζουν. Επιπλέον η ομιλία τους είναι τόσο πειστική που ορισμένες φορές τείνει να πείσει ακόμη και αυτούς οι οποίοι το κατέχουν.
  • Είναι τόσο ανασφαλείς, ώστε ζουν για να αυτοπροβάλλονται.
  • Όταν “ρητορεύουν” δεν τους αρέσει να τους διακόπτουν και όταν είναι αναγκαίο να συμβεί (υποβολή ερώτησης, διευκρίνηση, κ.λ.π) συνεχίζουν από το σημείο που σταμάτησαν, χωρίς να δώσουν απάντηση σε ό,τι ρωτήθηκαν. Εύκολα διαπιστώνουμε ότι τα λεγόμενά τους αποτελούν γενικότητες (καθότι γνωρίζουν ότι η αναφορά σε εξειδικευμένους όρους αποτελεί παγίδα).
  • Χρησιμοποιούν πομπώδεις εκφράσεις και δυσνόητες λέξεις για το επίπεδο του ακροατηρίου στο οποίο απευθύνονται (χάριν εντυπωσιασμού).
  • Αποφεύγουν τις λακωνικές και σαφείς απαντήσεις αφού δημιουργούν δεσμεύσεις.
  • Αν αισθανθούν ότι “δυσκολεύονται” από κάποιον γνώστη του θέματος φροντίζουν να αποπροσανατολίσουν τη συζήτηση με αλλαγή θέματος.
Στους προαναφερόμενους οι όμοιοί τους στα ΜΜΕ παρέχουν βήμα να αναπτύξουν απόψεις και θεωρίες επί παντός επιστητού, μη επιτρέποντας το δημόσιο διάλογο με εκείνους που έχουν επιχειρήματα κατά του σκοταδισμού, της αδιαφάνειας, του παρασιτισμού.
Δεν είναι δύσκολο να αναγνωρίσεις τον έξυπνο από τον εξυπνάκια: ο πρώτος είναι σεμνός και δεν προβάλλεται, όταν δεν έχει γνώση επί του αντικειμένου λέει “δεν γνωρίζω”, σπάνια μιλά και μόνο όταν υπάρχει λόγος, αποφεύγει τις δημόσιες σχέσεις, γιατί δεν έχει ανάγκη αναγνώρισης και το σημαντικότερο: δεν είναι ματαιόδοξος.

Στην Άκουιλα της Ιταλίας δικάζονται παρασιτικοί κονδυλιάκηδες σεισμολόγοι, που, ενώ ΔΕΝ ξέρουν να προβλέπουν τούς σεισμούς (όπως εκείνος ο ευσυνείδητος, λ.χ., που προειδοποίησε 2 ΜΕΡΕΣ πριν, 89 επίσης παρασιτικές κυβερνήσεις για το μεγάλο σεισμό στην Ιαπωνία), ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ που, για παράδειγμα, 5 (ΠΕΝΤΕ) ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ οι βάτραχοι εγκατέλειψαν την περιοχή, και καθησύχασαν τους κατοίκους, από τούς οποίους χάθηκαν εκατοντάδες όταν η πόλη ισοπεδώθηκε...
Πρόδρομα φαινόμενα που συμβαίνουν αρκετές ώρες ή ημέρες πριν από τους σεισμούς:
Φώτα στην ατμόσφαιρα, φωτοστέφανο στον ήλιο (άλως), σύννεφα ή ομίχλη, κίτρινος ουρανός, μικρά ουράνια τόξα, επίμηκες ή κόκκινο φεγγάρι.
Ζώα: φεύγουν από την περιοχή τού επικέντρου, ασυνήθιστα ανήσυχα, ακόμα και μερικά που βγαίνουν ξαφνικά από χειμερία νάρκη με πανικό. Στην Άκουιλα το 2009, οι βάτραχοι έφυγαν 5 μέρες πριν από το σεισμό.
Φυτά: ανθίζουν εκτός εποχής ή κλείνουν τα φύλλα τους ή μαραίνονται, ταλαντεύονται στην όρθια θέση, κλείνουν τα φύλλα τους.
Ηλεκτρικές συσκευές*: δυσλειτουργούν, ανοιγοκλείνουν μόνες τους ή κάνουν περίεργους θορύβους.
Ηλεκτρομαγνητικά ρεύματα στη γη, υπόκωφοι θόρυβοι, ανύψωση στάθμης νερών.
Πηγές/πηγάδια: θόλωμα νερών, αλλαγές σε στάθμη/θερμοκρασία /συγκέντρωση ραδονίου.
 *
Πλοηγοί αυτοκινήτων: διακύμανση του δείκτη.
Ρολόγια χαλαζία (quartz):  σταματάνε ή ο μεγάλος δείκτης κινείται γρήγορα εμπρός και πίσω ή καθυστερημένα.
Λαμπτήρες φθορισμού: εξασθένιση του φωτός, όπως κατά τη διάρκεια καταιγίδας.
Ενδοεπικοινωνία: τυχαία βουητά ή δεν λειτουργεί.
Κινητά τηλέφωνα: κουδουνίζουν ή φωτίζονται χωρίς να έχουν κληθεί. Κάνουν περίεργους θορύβους ή σβήνουν.

 * Ο εφιάλτης των παρασίτων.

Σημ.: η λέξη εφιάλτης πήρε αυτή τη σημασία από τον μεγάλο αλτρουϊστή δημοκρατικό ηγέτη Εφιάλτη (δασκάλο τού Περικλή), ο οποίος κατάφερε το ΔΙΑΡΚΗ έλεγχο των μοναρχικών υπολειμμάτων, που τον έβλεπαν στον ύπνο τους δίκαιο τιμωρό τού παρασιτισμού.

Ο David Rothschild σηκώθηκε βαρύθυμος εκείνο το πρωί, ζήτησε έναν δυνατό καφέ και τηλεφώνησε στον σύμβουλό του επί ιστορικών θεμάτων.
Κάθισε στην παραλιακή βεράντα της έπαυλής του, εξαιρετικά νευρικός.
Τα μάτια του ήταν κόκκινα από την αϋπνία και το χέρι του έτρεμε βαστώντας το φλυτζάνι του καφέ.
Όταν επιτέλους ο σύμβουλός του κατέφθασε, πετάχτηκε από την αναπαυτική πολυθρόνα του και μή περιμένοντάς τον να καθήσει τον ρώτησε με αγωνία :
-Τί ξέρεις για τον ασπρομάλλη,τον πρώτο κυβερνήτη της Ελλάδας, δεν ξέρω κάν το όνομά του, είναι αλήθεια ότι είχε προειδοποιήσει τον Μέτερνιχ;
O Jacob Strauss τον κοίταξε παραξενεμένος, σήκωσε, όπως συνήθιζε, τα φρύδια του και μετά από μια παύση τον ρώτησε:
-Μιλάμε για τον Καποδίστρια;
-Tί με ρωτάς αφού μόλις σου είπα ότι δεν ξέρω κάν το όνομά του; είπε με φανερή σύγχυση ο Rothschild.
Αυτό που ξέρω είναι ότι...χθές...αλλά καλύτερα να σου τα πώ απ΄την αρχή. Πρόκειται γιά ένα όνειρο που είδα...τί λέω όνειρο, αυτό ήταν ο ορισμός τού εφιάλτη!!!
Στην αρχή ήταν πολύ ενθαρρυντικό, είδα ότι είχαμε φτάσει στον στόχο μας, να εγκαταστήσουμε την παγκόσμια κυβέρνηση.
Ο γιός μου είχε αρχίσει να σκέφτεται τον λόγο που θα εκφωνούσε ως ο πρώτος παγκόσμιος κυβερνήτης στην ιστορία της ανθρωπότητας, αποδεχόμενος την τιμή που θα του έκαναν οι ηγέτες των χωρών του κόσμου, να τον ανακηρύξουν πρώτο άρχοντα του πλανήτη κατά τα σχέδιά μας.
Εντελώς ξαφνικά εισέβαλε στην μεγάλη σάλα μιά λεπτή φυσιογνωμία με κατάλευκα μαλλιά και κουστούμι των αρχών του 19ου αιώνα, πολύ κομψός μπορώ να πώ.
Είχε βλέμμα διεισδυτικό και μεγαλοφυές, προσεγμένες και λεπτές κινήσεις.
Με κύτταξε ολόισια στα μάτια πολύ αυστηρά και χωρίς προλόγους μου είπε με κοφτή και σταθερή φωνή:
-Χτυπάς τη χώρα μου, νομίζεις ότι την υποδούλωσες επειδή ο λαός δεν αντέδρασε όπως περίμενες, αλλά γελιέσαι!
Ξέρεις, το να βρείς προδότη είναι εύκολο αλλά να κάνεις τον λαό να τον ακολουθήσει είναι αδύνατον!!!
Το ξέρεις πως ο λαός, εκατον ογδόντα χρόνια μετά κι ακόμα δεν έχει συγχωρέσει τον προδότη που με σκότωσε;
-Ποιός είσαι; του είπα ταραγμένος...
-Είμαι ο πρώτος κυβερνήτης της Ελλάδος και σού το λέω πως ανεβαίνει η οργή του λαού μου και την παρακολουθεί όλη η ανθρωπότητα!!!
Και ανασηκώνοντας με φανερή οργή το χέρι του μου είπε σχεδόν κραυγάζοντας:
-Οι λαοί της γής θα σας συντρίψουν!!!
-Εσύ πώς μπορείς να το ξέρεις αυτό;
-Είχα προειδοποιήσει και τον Μέτερνιχ που ήθελε να εξαχρειώσει τους λαούς της Ευρώπης, όπως κι εσύ τώρα θέλεις να κυριαρχήσεις σε oλόκληρο τον κόσμο.
Με το χρήμα που φτιάχνεις μπορεί να αγοράζεις τις κυβερνήσεις, αλλά όχι και την ελευθερία των ανθρώπων!
Και επαναλαμβάνοντας αυτή τη φρικαλέα φράση:
-Οι λαοί της γής θα σας συντρίψουν!!!, χάθηκε έτσι ξαφνικά όπως εμφανίστηκε...
-Τί έχεις να πείς για όλα αυτά Jacob; ρώτησε ο Rothschild με φανερή αδημονία. Ο Strauss έντονα συνωφρυομένος είπε με φωνή αργόσυρτη και ύφος σχεδόν ψυχαναλυτικό:
-Πράγματι ο Καπποδίστριας είναι, ήταν από νέος ασπρομάλης και όντως είχε προειδοποιήσει τον Μέτερνιχ λέγοντας του ότι οι λαοί της Ευρώπης θα συντρίψουν την τότε πανίσχυρη συμμαχία και δικαιώθηκε αν και δεν έζησε να δεί την πρόβλεψή του να πραγματοποιείται. Αλλά αν θέλετε τη γνώμη μου όλα αυτά είναι μιά προβολή των φόβων σας. Το καλύτερο θα ήταν να ξεχάσετε αυτό το όνειρο όσο γίνεται γρηγορότερα...
Η φράση αυτή του Strauss ακούστηκε καθησυχαστική, του έφερε κάποια προσωρινή ανακούφιση αλλά άφησε ένα κενο ανησυχίας μέσα του, που μένει όταν υπάρχει κάτι που δεν μας πείθει, χωρίς να μπορούμε πάντα να εντοπίσουμε την αιτία.
-Ναι αλλά μετά εμφανίστηκε αυτός ο Κουβανός...
-Αχ, όχι πάλι ο Γκουεβάρα, στέναξε κάπως βαριεστημένα ο Strauss, «αυτό είναι εξωφρενικό...»
-Άσε με πρώτα να τελειώσω, είπε εκνευρισμένος ο Rothschild και συνέχισε με ένα παράξενο δέος να φωτίζει το πρόσωπό του...
Καθόταν σ΄έναν καναπέ σ΄ένα επίπεδο παρακάτω, όπου έχω την μικρή μου βιβλιοθήκη και από εκεί μου φώναξε:
-Έχει δίκιο ο κυβερνήτης τραπεζίτη, παρατήστε την ηγεμονία, πριν είναι αργά γιά όλους σας...
-Είναι εξωφρενικό, θα το ξαναπώ, καταλαβαίνω ότι είσασταν νέο παιδί τότε που ο πατέρας σας έδωσε την εντολή να..., καταλαβαίνω ότι ένα μέρος της νεανικής ψυχής σας θαύμαζε αυτόν το νεαρό γιατρό που άφησε την καλοπέρασή του για να πολεμήσει με τους αδικημένους, αλλά να στοιχειώνει ακόμα και σήμερα τα όνειρά σας, ε, αυτό πάει πολύ!!!
Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να το ξεπεράσετε θεωρώντας το σαν ένα φοβικό όνειρο και τίποτε άλλο και σύντομα μάλιστα.
-Έχεις καταλάβει πόσο σοβαρό είναι το εγχείρημα που γίνεται σ΄όλον τον κόσμο αυτή την εποχή; Παίζεται η επιβολή της παγκόσμιας διακυβέρνησης κι εσύ μου κάνεις ψυχανάλυση!!!, είπε με θυμό και απογοήτευση ο Rothschild και πρόσθεσε:
-Ξέρεις πόσο με προβληματίζει αυτό το όνειρο που είδα;...αλλά τί σου τα λέω; εσένα σε ήθελα για τις ιστορικές διευκρινήσεις, μπορείς να πηγαίνεις...
Ο Jacob Strauss έκλινε λίγο το κεφάλι και έφυγε ενοχλημένος, χωρίς να απευθύνει χαιρετισμό στον πανίσχυρο τραπεζίτη, αλλά ο Rothschild δεν είχε τον χρόνο ούτε τη διάθεση να τον παρατηρήσει, καθώς ήδη είχε βυθιστεί στις επώδυνες σκέψεις του.
Τον απασχολούσε εάν το όνειρό που είχε δεί ήταν μια αληθινή προειδοποίηση ή ένας φόβος του, γιατί είχαν τόση ζωντάνια οι διάλογοι που θάπαιρνε όρκο πώς ο Έλληνας κυβερνήτης τον είχε πραγματικά επισκεφτεί...
Ξαφνικά μια σκέψη τον έκανε να παγώσει:
-Αν είναι απλά ένα όνειρο, εγώ πώς είδα πράγματα που δεν γνώριζα, όπως ότι ήταν ασπρομάλλης και κυρίως ότι είχε προειδοποιήσει τον Μέτερνιχ;...

Μέσα του ξαναήχησε απειλητικά η φωνή τού Καποδίστρια:
-Οι λαοί της γής θα σας συντρίψουν!!!

 

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ