Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Monday, January 2, 2012

Νέα προειδοποίηση από το κέντρο τής Ευρώπης! Tα ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ θα ΚΑΨΟΥΝ τον ΠΑΡΑΣΙΤΙΣΜΟ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ πιο κάτω:  13-1-2012. Προηγούμενες, μετά από τα ταινιάκια. Για ταχύτερη διάδοση της ΑΥΤΑΡΚΕΙΑΣ: εδώ.

Ή θα αναγκάσουμε τους εγωμανείς παράσιτους να συνεργαστούν ώστε να ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ την ηφαιστειακή στάχτη να ανεβεί στη στρατόσφαιρα και να προκαλέσει ισοπεδωτικό για τις μονοκαλλιέργειες ηφαιστειακό χειμώνα, ή θα πληρώσουμε μαζί τους τη μανία τους κατά αποκέντρωσης-αυτάρκειας-αλτρουϊσμού, όπως αφανίστηκαν φαραώ, Ρωμαίοι, Μάγιας, Αζτέκοι, Ίνκας, Μογγόλοι, Eνετοί κλπ. Το σχέδιο ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ των ηφ. χειμώνων έχει το όνομα 'Ήφαιστος", ενώ εκείνο για την ΑΠΟΤΡΟΠΗ σεισμών, με δίκτυα τεράστιων αλεξικέραυνων δίπλα σε διεγερμένα ρήγματα (ώστε να έλκουν-εκτρέπουν ανακουφιστικά ένα μέρος του ηλεκτρισμού που διεγείρει το μάγμα), έχει το όνομα 'Αρχιμήδης'.

Is a super-volcano just 390 miles from London about to erupt?

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2081219/Is-super-volcano-Laacher-See-lake-Germany-blow.html#ixzz1iIvcXdom. http://aftarkia.wordpress.com.ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΓΗΤΟ ΑΝΑ ΝΟΜ'Ο. http://youtu.be/StKQdaA_4-U.
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ
On January 12, 2011 the Annals of Medicine published a ground-breaking peer-reviewed paper titled, Human papillomavirus (HPV) vaccine policy and evidence-based medicine: Are they at odds?, 1written by renowned researchers Lucija Tomljenovic, Ph.D., and Christopher Shaw, Ph.D., with the Neural Dynamics research Group, University of British Columbia, in Vancouver. 2.

The article points out to the medical community what most consumers now know about the fraudulent global health agency policies in combination with the pharmaceutical companies lack of science based evidence demonstrating the safety and efficacy of Gardasil and Cervarix before they were unleashed on unsuspecting parents of adolescents.


ΠΡΟΣΟΧΗ!! Κάνει πολύ κρύο και θα κάνει περισσότερο τις επόμενες ημέρες. Για να μην πεθάνουν κι άλλοι συνάνθρωποί μας στον δρόμο, παρακαλούμε κρατήστε τα παρακάτω τηλέφωνα στο κινητό σας και κοινοποιήστε, όπου μπορείτε, ότι: Όσοι πολίτες εντοπίσουν αστέγους που χρειάζονται βοήθεια, μπορούν να απευθυνθούν στο ΚΥΑΔΑ στα τηλέφωνα 210 - 52.46.515 και 210 - 52.39.465. 

Greeks and Italians Work Harder Than Americans.


Ψευτοπροοδευτικοί ΠΑΡΑΣΙΤΟΙ αν επικρατήσει το ισλάμ, που λυσσάτε να στηρίξετε με 'νομιμοποιήσεις' εισβολέων και τζαμιά, και στη χώρα μας, η τύχη σας είναι προδιαγεγραμμένη. Θα ακολουθήσετε τη μοίρα των τριών ιεραποστόλων-απεσταλμένων του Μάο Τσε Τουνγκ, στην κεντρική πλατεία τού Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, που απoκεφαλίστηκαν εν μέσω του αλαλάζοντος πλήθους.

Φωτογραφική τροπολογία αθωώνει τον Ροβέρτο Σπυρόπουλο για Μακεδονία Παλλάς (του πεθερού βεβαίως βεβαίως…)


Children in Alaska "won't know what an unbroken snow shovel looks like":

Alaska town buried under 15 feet of snow!!!...

Παλαιστίνη: Εκεί που ο ΟΗΕ κλείνει τα μάτια...

Ο ΟΣΕ, η ΓΑΙΟΣΕ και τα ΑΣΥΜΦΟΡΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ...

Severe snowfalls trap 17,000 in Alps...
Στατιστικά στοιχεία που ανατρέπουν τις ευρέως διαδεδομένες πεποιθήσεις περί των «τεμπέληδων του Νότου» έδωσε την Τετάρτη στη δημοσιότητα το γαλλικό κέντρο οικονομικών ερευνών COE Rexecode σε συνεργασία με τη Eurostat. Προκύπτει ότι ο πραγματικός χρόνος απασχόλησης των μισθωτών στην Ελλάδα είναι ο υψηλότερος στην ευρωζώνη μετά τη Μάλτα.
Όταν το ΠΑΣΟΚ διόριζε με ΦΕΚ εμπόρους ναρκωτικών...
Lebanon:electricity and heating out of order-due to the cold...

Rutgers University: Greenland Snow Cover Expanding Since 1967 – Turning White!
Σεισμός 7,3 βαθμών στην Ινδονησία.

Arctic Ice Melting At -30 Degrees
The slightly above average Bering Sea ice, is almost 200% of average.

Επιμένουν οι διαδηλώσεις για το ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ τής τιμής των καυσίμων στην ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΟ Νιγηρία, νέα περιστατικά θρησκευτικής βίας...


107 ΠΑΡΑΣΙΤΟΥΣ συμβούλους πήρε ο Παπαδήμος...

9 μήνες και 3.000 ευρώ για τον δολοφόνο σκύλων.

Στις 11 Ιανουαρίου του 1944, γράφτηκε μία από τις πιο τραγικές σελίδες στην ιστορία της πόλης και της χώρας.
Κατά την αεροπορική επιδρομή των "συμμαχικών" δυνάμεων εκατοντάδες Πειραιώτες, έχασαν την ζωή του, χιλιάδες κτίρια και υποδομές στην πόλη καταστράφηκαν.
Οι καταστροφές από τον βομβαρδισμό της 11ης Ιανουαρίου 1944, θεωρούνται από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη.

"ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ" ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ του ΤΕΕ...
«Για ένα κόκκινο καταστρέφεται η ζωή μου» λέει ο Κουλούρης, που  παραβίασε 4 φορές το κόκκινο..! Αν παρέσυρε ένα μηχανάκι, ποιανού η ζωή θα καταστρεφόταν; 

Απάντηση στην πρόταση του Γιακουμάτου για 'ενοικίαση' της Ακρόπολης: Να φτιάξουμε ένα μουσείο κέρινων ομοιωμάτων, να βάλουμε εκεί όλους τους πολιτικούς, να πηγαίνουν εκεί υποχρεωτικά, ειδικά τα σχολεία, και να το βλέπουν. Τι θα γράφει στην είσοδο; Τα εκθέματα που θα δείτε ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΑΚΡΥΆ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ: ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ!

 Η 'ανθρωπογενής υπερθέρμανση' ΠΑΓΩΝΕΙ τους ανθρώπους:

Alaska town – 18 feet of snow – Collapsed roofs – People trapped in houses...


Οι ανθρωπόμορφοι οικοφασίστες γενίτσαροι των ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΩΝ τοκογλύφων αρχίζουν να κατηγορούν την ανθρωπότητα ΚΑΙ για τους ΠΑΓΕΤΩΝΕΣ που, υποτίθεται ότι καθυστερεί (!), και ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ  να ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ...
Ανοίξτε σε μια οποιαδήποτε παρέα συζήτηση για το συμφιλιωτικό ενιαίο ψηφοδέλτιο, την ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ή την αναγκαία ΠΡΟΝΟΙΑ για το ενδεχόμενο (ΑΠΟΤΡΕΨΙΜΟΥ) ηφαιστειακού χειμώνα, και θα διαπιστώσετε αμέσως τις πραγματικές αλτρουϊστικές ή παρασιτικές διαθέσεις του καθένα!
Μόνο στην Ινδονησία, 7 ηφαίστεια σε κατάσταση συναγερμού: http://www.thejakartaglobe.com/nvironment/7-indonesian-volcanoes-on-alert-agency/489807. http://aftarkia.wordpress.com/
Τhe alert status at Lewotolo volcano was raised to level 3 (out of a maximum 4).
Στο «κόκκινο» και πάλι η στάθμη των υδάτων στον Έβρο, για τους ΑΠΟΔΑΣΩΤΕΣ αγρότες που ΦΘΟΝΟΥΝ τη φιλοδασική, επιτηρούμενη ΑΥΤΑΡΚΗ αιγοτροφία.

For six years, the MSM has been unable to find any fault with Obama, despite a few minor mistakes – like doubling unemployment and the national debt. Yet, these same people seem to have no trouble digging up all kinds of horrific complaints about Republican candidates – like the fact that  some of them are anti-ecofascists.
Cold drives manatees into South Florida...
Every job in Germany in the solar sector costs 250,000 euros to electricity consumers, meaning they are doomed.
Εντυπωσιακό!!! Ο Τσάβες δίνει δωρεάν πετρέλαιο σε 500.000 αμερικανούς κάθε χειμώνα!! (Βίντεο).


Ecofascist PARASITES' "healing" the planet: "dozens of families displaced by COP17 in Durban, still without homes"...

Αλβανοί έκλεψαν 30 τόνους ξυλείας από δάσος!...
 “Ελευθερώστε τον Κίμωνα!” και όλα καλά;
Είναι απλά τα πράγματα, Καρατζαφέρη-Αϊβαλιώτη! Έπτωση από το αξίωμα και αμέσως στο στρατό. Τώρα! Μετά η φυλακή, δεν πειράζει. 

Tanker carrying supplies to stranded Alaskan village stuck in thick ice...

Σέρβοι, συγχωρέστε με!

Συνέντευξη με τον Κριστιάν Καρς, πρώην αξιωματικό της KFOR στο Κοσσυφοπέδιο.
Μετ' εμποδίων οι μετακινήσεις σε δυτική Μακεδονία και Ηπειρο, λόγω χιονοθύελλας...
Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας παραλύει τη Βουλγαρία.


Many consumers in the dark about dangers of CFL bulbs...

Νέα αιματηρή επίθεση από τους υποστηριζόμενους από τοκογλύφους-ψευτοπροοδευτικούς ισλαμιστές εναντίον χριστιανών στη Νιγηρία με τουλάχιστον 17 νεκρούς...

FP: εμπρηστής ο Παπανδρέου...

ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΣ Νορβηγός υπουργός θέλει να ΠΑΓΩΣΕΙ ΟΛΟΣ ο πολικός κύκλος!... 

Μάρτιος 2011: Το Mega μηνύει blog επειδή τους αποκάλεσε “γλύφτες της κυβέρνησης”.Ιανουάριος 2012: Ο Ψυχάρης υποστηρίζει ότι ο ΓΑΠ τους ζήτησε να στηρίξει το κανάλι την κυβερνητική πολιτική...

Σε επιστολή που απέστειλε ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ κ. Τασούλας, προς  τον πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου των πόθεν έσχες των βουλευτών και αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Ευ. Αργύρη, αναφέρει μεταξύ των άλλων ότι η ΝΔ απορρίπτει την αποστολή εξουσιοδοτήσεων των βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου προς τις τράπεζες της Ελβετίας για το άνοιγμα τυχόν λογαριασμών τους στα πιστωτικά αυτά ιδρύματα, ως "ταπείνωση" για τους βουλευτές. Τόμπολα!!!Friday, Jan 6, 2012

Swedish Scientist Dr. Hans Jelbring: 'The UN IPCC should not only be defunded, it should be deleted as an agency'!

Κατά του ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟΥ-γενιτσαρικού LIFO...

18χρονη ΑΜΥΝΟΜΕΝΗ σκότωσε εισβολέα, προστατεύοντας την Εστία της και το 3 μηνών βρέφος της. Δεν θα τις απαγγελθούν κατηγορίες (σε μια από τις πιο εγκληματικές χώρες).Τι ειναι το PSI αδερφια;
Η δήθεν "εθελοντικη" διαδικασια να χασει ο κατοχος ομολογου ποσοστο της αξιας του, και να το ανταλλαξει με αλλο διαρκειας 30 ετων και να παρει και ενα ΠΑΡΑΝΟΜΟ δωρακι 30δισ ευρω απο τα δανεικα των 130δισ.
 


Αποδοκιμασίες και συνθήματα κατά των ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ πολιτικάντηδων.
Με την ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗ οικοφασιστική φοροεξόντωση για ΔΗΘΕΝ ανανεώσιμες ΑΣΥΜΦΟΡΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ενέργειας...: Ακριβότερο έως 15,1% το ρεύμα...

Kenya – ‘Worst ever case of frost to hit the country”...

 Σε ύψιστο συναγερμό έχουν θέσει οι αρχές της Βραζιλίας τη χώρα, καθώς φοβούνται πλημμύρες ανάλογες των περυσινών εξαιτίας των συνεχιζόμενων ισχυρότατων βροχοπτώσεων...


Τρομοκρατείστε τους τρομοκράτες!

Η πραξικοπηματική αυθάδεια του Παπούλια…

Αναταραχή επικρατεί στην ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών ύστερα από τις δηλώσεις του παραιτηθέντος γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών Γιάννη Καπελέρη (που κατηγορείται ήδη σε βαθμό κακουργήματος) ότι τόσο ο Ευάγγελος Βενιζέλος όσο και ο αναπληρωτής υπουργός Παντελής Οικονόμου γνώριζαν ότι επίκειται ρύθμιση για τα πρόστιμα σε εταιρίες καυσίμων.
Οι δύο υπουργοί προσπαθούν να υποβαθμίσουν το θέμα, την ώρα που ο μέχρι πρότινος υφιστάμενός τους συνεχίζει να διαμηνύει ότι δεν θα δεχτεί να «πληρώσει» μόνο αυτός. 
Chinese airlines refuse to pay EU carbon blackmail.
Παρασιτικές μύγες, νέα απειλή για τις πολύπαθες μέλισσες. Τη δε ανθρωπότητα, οι αυτο/καταστροφικοί παράσιτοι υπάνθρωποι την τραβάνε στον γκρεμό τους με πλύση εγκεφάλου κατά της αποκέντρωσης-αυτάρκειας και υπέρ τής μοιρολατρείας...: ΔΕΙΓΜΑ:

Το φαρμακείο στο μικροσκόπιο: Αλητεία.


 

Δύο χρόνια τώρα η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ παρακολουθούσε αδιάφορη και αδρανής τους παραμηχανισμούς διαφθοράς να κλείνουν τα μάτια καλύπτοντας στην ουσία το λαθρεμπόριο καυσίμων...

Τα κράτη δανείζονται 600 φορές ακριβότερα απ'ότι οι τράπεζες... Θα γλιτώσουν έτσι οι τοκογλύφοι τις κρεμάλες;;; ΟΧΙ, βέβαια!


Στη Θεσσαλονίκη, ο αλλεργικός στα εθνικά θέματα γενίτσαρος-δήμαρχος, ΑΡΝΕΙΤΑΙ να γιορτάσει με 100 συμβολικές κανονιές και μια τεράστια σημαία 100 συμβολικών στρεμμάτων το 2012, ως το έτος των 100 ετών από την απελευθέρωσής της.

Ο τροϊκανός εργατοπατέρας είναι το ίδιο ένοχος με τους πολιτικούς εγκληματίες που σπρώχνουν το λαό μας στη φτώχεια και την ανέχεια!

Παραδέχεται την απόκρυψη της πισίνας ο Γιώργος Παπανδρέου! Λέτε να χάσει την ασυλία από μία… πισίνα; Χιλιάδες πολίτες αναμένουν με τις μηνύσεις στα χέρια!


Η Αίτνα ξύπνησε και πάλι -19η φορά σε 12 μήνες...- σε επιφυλακή οι αρχές στη Σικελία.
Η στήλη καπνού υψώνεται στα πέντε χιλιάδες μέτρα: "προσφορά" στην ΑΥΞΗΣΗ νεφοκάλυψης-ψύξης-νεροποντών-πλημμυρών... Πλην 2-3 εξαιρέσεων, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΘΕΙΑ των ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΩΝ 'ειδικών' για προετοιμασία της ανθρωπότητας και ΑΠΟΤΡΟΠΗ ηφαιστειακού χειμώνα...

Γιάννης Ρουμπάτης: Άλλες επιστήμες πρέπει να ασχοληθούν με τον Γιώργο Παπανδρέου!

Αφού βιάζεσαι όπως λες για να δοθεί ένα τέλος στην διερεύνηση της δικαιοσύνης για τα CDS και τον Unigestion-andricos εννοώντας προφανώς την αγωγή και όχι την ποινική προκαταρκτική που διενεργεί ο εισαγγελέας Κορέας υπό την σκέπη του εισαγγελέα Πεπόνη ερωτώ?

1.Γιατί ως πρωθυπουργός παράνομα και αντισυνταγματικά απαγόρευσες να απαντηθεί η ερώτηση-κατάθεση εγγράφων για τα CDS και τους κερδοσκόπους των 26 δις$ που χάρισες από το Τ.Τ;
2.Γιατί με εντολή σου ο πρόεδρος της Βουλής Πετσάλνικος σε συνεργασία με το Υπουργείο οικονομικών ΔΕΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ την διακομματική επερώτηση παράνομα και κατα παράβαση του Συντάγματος και του κανονισμού της Βουλής απο τον Ιούλιo;
3.Διέταξες το υπουργείο οικονομικών να ερευνήσει την μή δηλωθήσα στην Ελλάδα εταιρεία του αδελφού σου στην Ελβετία I4CENSE;
4.Διέταξες έρευνα για την μή δηλωθήσα παράνομη μισθοδοσία του αδελφού σου στην εταιρεία Unigestion που ο ίδιος αποδέχτηκε και που πόνταρε επίσημα η εταιρεία στην πτώχευση της χώρας;
5.Ενώ γνωρίζεις την κοινή έδρα και διασύνδεση της άνω εταιρείας με αυτή του φίλου σου που τρώτε σούσι στο Λονδίνο γιατί δεν καταθέτεις στη δικαιοσύνη;
6.Γιατί δεν ζητάς δημόσια απο τον πρωθυπουργό Παπαδήμο να Δώσει απο την τράπεζα της Ελλάδος τα στοιχεία στους οικονομικούς εισαγγελείς για τους αγοραστές των CDS;

Anchorage Daily News : Excess Ice Is An Indication Of Melting Ice

US needs to act as melting ice transforms Arctic
CASE IN POINT AT NOME : The security cost of the United States’ limited capability in the Arctic became clear this month. Officials in Nome needed a Russian tanker to deliver an emergency shipment of fuel when the city was blocked by sea ice
http://www.adn.com/

Αληθεύει αυτό το δημοσίευμα ή όχι, παπατζή;

Πισίνα του Παπακωνσταντίνου δεν δηλώθηκε…..
Πισίνα του Πετσάλνικου δεν δηλώθηκε…
Ήλθε και η σειρά σας;


Increased seismic activity of Santorini volcano in 2011/2012.

New dramatic video shows Zubair volcanic eruption (Jemen, Red Sea): http://www.youtube.com/watch?v=YoMLNEJC-Nk

PARASITIC fantasies
One issue that you must resolve in the next 6 months is the Met Office request for £3bn for a new supercomputer to replace the one they received in 2025.  They wish to locate it at their new offices at the 500acre campus on the British Virgin Islands in the Carribean, where the 8,000 Met Office staff have been relocated following the winter of 2026 when none of them were able to access the old offices in Exeter due to the prolonged white-out.

Ποιοι κρύβονται πίσω από το σκάνδαλο των Airbus A340-300;

Carefully-reasoned new paper finds no support for any global warming theory

Natural Science, Vol.3 No.12, December 2011

Scrutinizing the atmospheric greenhouse effect and its climatic impact

by Gerhard Kramm, Ralph Dlugi
Based on our findings, we argue that 1) the so-called atmospheric greenhouse effect cannot be proved by the statistical description of fortuitous weather events that took place in a climate period, 2) the description by AMS and WMO has to be discarded because of physical reasons, 3) energy-flux budgets for the Earth-atmosphere system do not provide tangible evidence that the atmospheric greenhouse effect does exist. Because of this lack of tangible evidence it is time to acknowledge that the atmospheric greenhouse effect and especially its climatic impact are based on meritless conjectures.

Λιβύη: Ανήσυχες οι ΗΠΑ για τις συγκρούσεις μεταξύ των γενιτσάρων τους!...

Florida:  Farmers livelihood at stake as they watch temperatures drop below freezing. 

FROZEN Kashmir furious over protester for power cuts death

An 18-year-old student was killed and another person was injured by paramilitary soldiers at a demonstration on Monday against power cuts that have caused fierce resentment during freezing winter weather.
...Protests over electricity – a highly political issue in Kashmir – have erupted in recent days following blackouts because of power-generation problems.
Temperatures of minus 14 degrees Celsius have led lakes to freeze and rivers to run lower than usual, causing difficulties for the hydroelectric projects that provide 70 percent of local power.
Once again, the Republican Party is being tempted to vote for "the lesser of two evils". A lot of Republicans are actually considering voting for Mitt Romney because they have bought the lie that he has "the best chance" of defeating Barack Obama in 2012. But just because he is the Republican candidate that is most like Barack Obama does not mean that he has the best chance of defeating him.
The truth is that no self-respecting Republican should ever vote for Mitt Romney. A vote for Mitt Romney is a vote for theAUTO/DESTRUCTIVE New World Order. Romney comes from the financial establishment, he is being showered with money from the financial establishment and he supports all of the goals of the financial establishment. This year, millions upon millions of dollars are being funneled into Romney's campaign and into pro-Romney organizations.
The AUTO/DESTRUCTIVE New World Order is literally trying to buy the 2012 election for their dream candidate. Romney would be the ultimate Wall Street puppet, and if you cast a vote for Mitt Romney you are playing right into the hands of the financial elite.
  Ron Paul – the man the parasitic media fear the most!Σοβαρότατα επεισόδια στις ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΕΣ βρετανικές βάσεις Ακρωτηρίου.

Προσφυγή στο ΣτΕ κατά της ανέγερσης ισλαμογενοκτονικού τεμένους στον Ελαιώνα.

Κομματικοί συνδικαλιστές: Βάλαμε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα...


Ισημερινός: το πολιτικό θάρρος να πεις όχι στο χρέος και το ΔΝΤ!

…τον Μάιο του 2010, ο Ισημερινός Πρόεδρος συναντήθηκε με τον Έλληνα ομόλογό του Γεώργιο Παπανδρέου. Ο Ραφαέλ Κορέα τον συμβούλευσε να μην πληρώσει το χρέος ... μάταια. Του εξήγησε με απλά λόγια και με την κοινή λογική…Στις 14 Δεκεμβρίου 2008, ο πρόεδρος του Εκουαδόρ Ραφαέλ Κορέα, έπαιρνε την απλή και σταθερή απόφαση να σταματήσει την πληρωμή του «μη νομιμοποιημένου» δημόσιου χρέους και να αναστείλει την αποπληρωμή των χρεογράφων. 


Λευτεριά στην Κύπρο! Τιμωρία στους γενοκτόνους και τους γενίτσαρους! Καλή χρονιά στα XΙΛΙΑΔΕΣ χρόνια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ Ελληνισμού, που κάποια παρασιτικά ανθρωπάρια νόμιζαν ότι θα σβήσουν σε μία νύχτα…

Με αιματοκύλισμα απειλεί τους χριστιανούς της Νιγηρίας η ισλαμιστική Μπόκο Χαράμ...

 

Σχετικά με την πρόταση ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ των αναμενόμενων ηφαιστειακών χειμώνων, εδώ.
ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ-οργανώστε ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ!

Άραγε θα δυναμώσουμε τη συνεργασία για ΑΠΟΤΡΟΠΗ των ηφαιστειακών χειμώνων που αυξάνουν νεφοκάλυψη-ψύξη, άρα και το ενδεχόμενο παγκόσμιου λιμού-κανιβαλισμού, όπως έπαθαν και κατέρρευσαν οι αλαζόνες αποδασωτές Μάγιας-Αζτέκοι-Ίνκας;;;

ΑΡΧΙΣΕ να συζητιέται ΔΙΕΘΝΩΣ η ελληνική πρόταση για
ΑΠΟΤΡΟΠΗ ηφαιστειακού χειμώνα και AYTAPKEIA μετά από την κατάρρευση των τοκογλύφων.

ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΜΥΝΑ σε κάθε βάρβαρο και γενίτσαρο παράσιτο!


ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ:
Δρ Άρης Πουλιανός: ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΑΝΑΔΑΣΩΣΕΙΣ-ΑΠΟΤΡΟΠΗ ηφαιστειακών χειμώνων
Δεκάδες κορυφαίοι επιστήμονες τα τελευταία χρόνια προειδοποιούν για απότομες κλιματικές αλλαγές (όπως συνέβη συχνά στο παρελθόν), και την ανάγκη έγκαιρης προσαρμογής μας σε αυτές.
Η αύξηση των σεισμών τα τελευταία χρόνια, δείχνει διέγερση του μάγματος και ίσως προαναγγέλλει αύξηση των ηφαιστειακών εκρήξεων, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε περαιτέρω αύξηση της νεφοκάλυψης, των νεροποντών, των πλημμυρών και καταστροφικούς ηφαιστειακούς χειμώνες, όπως συνέβη για παράδειγμα: α) με τη μεγάλη ηφαιστειακή έκρηξη πριν 5 εκ. χρόνια νότια της Κασάνδρας στη Χαλκιδική, β) με τη γνωστή μεγαέκρηξη της Θήρας πριν 3.600 χρόνια περίπου και τον 5ετή ηφαιστειακό χειμώνα που ακολούθησε, γ) με τις συχνές ηφαιστειακές εκρήξεις κατά τη Μικρή παγετώδη περίοδο 1300-1900, και δ) με τον 5ετή ηφαιστειακό χειμώνα το 1815-20 από την έκρηξη του ηφαιστείου Ταμπόρα στην Ινδονησία.
Για το λόγο αυτό,  η ανθρωπότητα καλού-κακού πρέπει να ετοιμάζεται τόσο με αποκέντρωση (απαραίτητη και λόγω της σημερινής παγκόσμιας οικονομικής κρίσης) και αναδασώσεις παντού, όσο και με έρευνα για προσπάθεια εκτροπής τής ηφαιστειακής σκόνης μελλοντικών εκρήξεων, ώστε να μην φτάνει αυτή στη στρατόσφαιρα και σκεπάζει όλη τη Γη.
Σε κάθε περίπτωση, ο δημόσιος ανοιχτός διάλογος και η προώθηση του αλτρουϊσμού, όπως δείχνει και το παράδειγμα των Αρχανθρώπων του Σπηλαίου Πετραλώνων, είναι απολύτως απαραίτητες προϋποθέσεις για την ασφαλή επιβίωσή μας.

Δρ Άρης Ν. Πουλιανός
[Σημ.: συνιδρυτής τής Ευρωπαϊκής Ανθρωπολογικής Ένωσης, του Πανεπ. Πατρών και της Ανθρωπολογικής Ετ. Ελλάδος, αντιπρόεδρος στο Παγκόσμιο Συνέδριο Ανθρωπολογίας στο Τόκιο και πρόεδρος στο Ευρωπ. Συνέδριο Ανθρωπολογίας στα Πετράλωνα Χαλκιδικής]

Για όσους ενδιαφέρονται περισσότερο:

1. http://www.aee.gr/hellenic/1st%20month/0%209/090101%20Climate/090101Climate.htm
2. Abdurakhmanov A.I., Firstov L.P., Shirokov V.A. Possible connection of volcanic eruptions with 11-year cyclicality of solar activity. In the book Bulletin
of volcanic stations. Moscow, Science, 1976, No.52, p.3-10.
3. www.Geochange-report.org
4 .Are Mega Earthquakes on the Rise?
http://www.livescience.com/13632-mega-earthquakes-increasing-japan-indonesia.html
5. Explosive volcanic eruptions triggered by cosmic rays: Volcano as a bubble chamber
Toshikazu Ebisuzaki, Hiroko Miyahara, Ryuho Kataoka, Tatsuhiko Sato, Yasuhiro Ishimine
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1342937X10001966
6. 'Super volcano' eruptions can bring Ice Ages
Τhe reason there may be no precursor eruption is that the trigger comes from above, not from within.
(ηφαιστειακές υπερεκρήξεις μπορούν να προκαλέσουν παγετώδεις περιόδους -
η πυροδότηση ίσως έρχεται από ψηλά, όχι από το υπέδαφος). http://oregonstate.edu/ua/ncs/archives/2011/oct/scientists-find-possible-trigger-volcanic-
%E2%80%9Csuper-eruptions%E2%80%9D-0    http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2048432/Secret-volcanic-super-eruptions-happen-100kyears-unlocked.html 
7. [Thera] Volcanic explosion larger than Krakatoa triggers collapse of Bronze age: William Ryan, Lamont-Doherty Earth Observatory of Columbia University
http://geologymuseum.rutgers.edu/downloads/newsletter_-_2005_spring.pdf
8. ...o κόσμος μας θα πρέπει τώρα να έχει αρχίσει να εισέρχεται σε μια νέα περίοδο ψύξης- ίσως στην επόμενη εποχή των παγετώνων.
http://science.nasa.gov/earth-science/big-questions/what-are-the-primary-causes-of-the-earth-system-variability  -
http://tucsoncitizen.com/wryheat/2010/12/15/nasa-says-earth-is-entering-a-cooling-period
9. Sunday Times: Europe May be Facing Return Of 'Little Ice Age'
http://www.thesundaytimes.co.uk/sto/news/uk_news/National/article794416.ece
10.  http://www.gao.spb.ru/english/astrometr/index1_eng.html
11. http://notrickszone.com/2010/12/28/global-cooling-consensus-is-heating-up-cooling-over-the-next-1-to-3-decades.


Dr. Aris Poulianos: Decentralization – Afforestations - AVERT volcanic winters

Dozens of top scientists in recent years warn of abrupt climate changes (as has often happened in the past), and the need for our timely adaptation  to them.
The increase of earthquakes in recent years, indicates stimulation of magma and may herald an increase in volcanic eruptions, which may lead to further increases in cloud cover, downpours, floods, and devastating volcanic winters, as happened for example: a) after the large volcanic eruption 5 million years ago south of Kassandra peninsula – Chalkidiki Greece, b) after the known eruption of Thera around 3,600 years ago that caused a 5 year volcanic winter, c) the frequent volcanic eruptions/clouding that extended the Little Ice Age 1300-1900 Little, and d) with the 1815-20 volcanic winter from the eruption of Tambora in Indonesia.
For this reason, humanity must be prepared through decentralization (absolutely necessary, given the current world economic crisis) and reforestation everywhere, and by research effort to divert future volcanic dust explosions, so that it  will not reach the stratosphere and cover the entire Earth.
In any case, the open public dialogue and the promotion of altruism, as the example of  the Petralona Cave  Arhanthropuses is absolutely essential for our secure survival.

Dr. Aris N. Poulianos
[Note: co-founder of the European Anthropological Association, of the University of Patras and of the Anthropological Association of Greece - vice president at the World Congress of Anthropology in Tokyo and president of the European Congress of Anthropology in Petralona Chalkidiki] 

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ