Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Wednesday, January 11, 2012

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ> 1-0

Μα γιατί λυσσάξατε και τρέχατε στο Συνταγμα και στη Βουλή και γιουχάρατε και μουντζώνατε και αγανακτούσατε? Γιατί καλοί μου αγανακτισμένοι συμπολίτες?

Σας χάλασε ο Γιωργάκης? 
Το φάγατε το παληκάρι και τώρα ήρθε και μας "κατσικώθηκε" νέος πρωθυπουργός.

Εγώ θεωρώ ότι στην αναμέτρηση ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ κερδίζει ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.
  • Μπορείς να πεις με γλυκύτητα "ο Γιωργάκης" αλλά δεν τολμάς να πεις "ο Λουκάκος".
  •  Ο Γιωργάκης έκανε ποδήλατο, έτρεχε σε μαραθώνιους, ήταν και γυμνασμένος ήταν και κορμάρας. Ο κος Παπαδήμος δεν μας έχει δείξει ούτε ένα κοιλιακό μύ! (Sorry, αλλά επιεικώς απαράδεκτο).
  •  Το Γιωργάκη όταν μίλαγε δεν τον καταλάβαινες (τα έλεγε αμερικανικώς μπερδεμένα) αλλά το διασκέδαζες . Το κο  Παπαδήμο τον καταλαβαίνεις απολύτως απλά δεν πιστεύεις στα αυτιά σου με αυτά που λέει (π.χ όταν επανέξεταζει το 13ο και 14ο μισθό).
  • Το Γιωργάκη τον ψηφίσες και αυτό σου έδωσε το δικαίωμα στο τέλος να τον στείλεις σπιτάκι του. Το κο Παπαδήμο δεν τον ψηφίσες οπότε δεν έχεις και καμία ισχύ πάνω του. Και ενώ σου είχε υποσχεθεί να γίνουν άμεσα εκλογές μόλις χθες δήλωσε ότι "δεν υπάρχει ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών" (Χριστούλη μου θα κατσικωθεί για πάντα). 
  • Οταν έκραζες το Γιωργάκη στο Σύνταγμα και έτριξαν καρέκλες, έτρεξε όλη η παράταξή του να τον θάψει ζωντανό γιατί "το μνημόνιο απέτυχε" (Χρυσοχοίδης), το "μνημόνιο απέτυχε γιατί αποτύχαμε ως κυβέρνηση" (Πάγκαλος) (μη μου κάνετε μήνυση φίλτατε, σε άρθρο το διάβασα), και άλλα όμορφα.  Τώρα όλα οι Πασοκικοί βουλευτές μαζί με το κο Παπαδήμο (στον οποίο δεν διανοούνται να αντιμιλήσουν) παίρνουν εξίσου αποτυχημένες αποφάσεις για να ξεπουλήσουν μια ΕΛΛΑΔΑ την οποία εμφανώς δεν αγαπήσαν ποτέ τους.
  • Οταν γιούχαρες το Γιωργάκη έτρεξαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης να πάρουν θέση, να ζητήσουν την παραίτησή του, να ζητήσουν εκλογές, να καταδικάσουν το μνημόνιο . Οταν μας ήρθε ο κος ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ κάρφωτος στη θεση του πρωθυπουργού όλοι έτρεξαν όχι μόνο να συγχαρούν αλλά να πάρουν μια θεσούλα στη νέα κυβέρνηση για να συνεχίσουν το έργο του ...Γιωργάκη και μάλιστα με ταχύτατους ρυθμούς και διαδικασίες express (ανεξαρτήτως της κοινωνικής αναταραχής και κατακραυγής). 
  • Οταν ο κόσμος πείναγε ο Γιωργάκης δεν πήγαινε στα σισσίτια αστέγων για να τους εμπαίξει. Ο κος Παπαδήμος εμπαίζει τους αστέγους, τους ανέργους, τους κατεστραμμένους ανθρώπους όταν Χριστουγεννιάτικα πηγαίνει να συμφάει μαζί τους, για να ακούσει τα προβλήματά που ο ίδιος τους δημιουργεί και να φύγει μετά με λιμουζίνες, στρατιές από σωματοφύλακες και να συνεχίσει το έργο του που είναι η ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και η ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!
Τελικά μάλλον βλακεία κάναμε οι αγανακτισμένοι πολίτες.
Με το Γιωργάκη τουλάχιστον είχαμε ένα "αντικείμενο"στο οποίο κατευθύναμε την οργή μας. Η αποτυχία της κυβερνητικής πολιτικής είχε πρόσωπο.
Τώρα με το πρωθυπουργό μας ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να αγανακτήσουμε και έτσι καθόμαστε στο σπίτι μας και απλά περιμένουμε νέα χαράτσια και το μεγάλο ξεπούλημα της ελληνικής γής και της Ελληνικής αξιοπρέπειας.


Αρα ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ-ΛΟΥΚΑΣ 1-0.


ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ