Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Wednesday, October 26, 2011

ΗΛΕΙΑ : ...13 ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ-ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ  
http://mnodaros.blogspot.com/2011/10/13.html

ΣΕ ΔΙΚΗ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ , ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ , ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ.

ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ "ΦΩΤΙΑ" ΚΑΙ ΟΙ "ΕΠΩΝΥΜΟΙ" ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ 

ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ



    Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας παραπέμπονται να δικαστούν στις 7 Δεκεμβρίου με σοβαρότατες κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, δεκατρία συνολικά άτομα από την Ηλεία. Ανάμεσά τους εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι δύο έκπτωτοι δήμαρχοι της Ζαχάρως, ο νυν αντιδήμαρχος της Αμαλιάδας! υπάλληλοι της πολεοδομίας και πολίτες.

   Η υπόθεση έχει να κάνει με το σκάνδαλο της παράνομης προσπάθειας εξαφάνισης προστίμου της Πολεοδομίας ύψους περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ, που αφορούσε τις παράνομες παραλιακές καντίνες στον «αμαρτωλό δήμο της Ζαχάρως.

   Το θέμα είχε αποκαλύψει πριν από ένα χρόνο με ρεπορτάζ η «Ε» (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΚΟΜΠΙΝΑ ΚΑΝΤΙΝΕΣ ) και αμέσως μετά, με εντολή του εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ηλείας, ξεκίνησε δικαστική έρευνα η οποία κατέληξε στην παραπομπή με απ’ ευθείας κλήση στο κακουργιοδικείο Πατρών, όλων των εμπλεκομένων προσώπων .

   Με το υπ’ αριθμ. 266/2011 Βούλευμα του Συμβουλίου Πατρών απαλλάχθηκε των κατηγοριών ο πρώην νομάρχης και νυν αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Χαράλαμπος Καφύρας, ο υπάλληλος της πολεοδομίας Πύργου Παναγιώτης Θεοδωρακόπουλος και ο Κωνσταντίνος Παπανικολάου ιδιοκτήτης καντίνας.

   Με βάση το υπ’ αριθμ. 512/2011 πενήντα τριών! σελίδων κατηγορητήριο που υπογράφεται από την αντιεισαγγελέα Εφετών Πατρών Βασιλική Ε. Αργύρη παραπέμπονται να δικαστούν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων οι εξής :

1) Πανταζής Χρονόπουλος (έκπτωτος δήμαρχος Ζαχάρως).

2) Σπυρίδων Μπηλιώνης (αναπλήρωσε τον κ. Χρονόπουλο αλλά κηρύχθηκε άκυρη η εκλογή του με απόφαση του γ.γ. της Περιφέρειας Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Τάσου Αποστολόπουλου)

3) Βασίλειος Παπαδόπουλος (πρώην δήμαρχος Πηνείας και νυν αντιδήμαρχος Αμαλιάδας)

4) Σπήλιος Φωτόπουλος ( δημοτικός σύμβουλος Ζαχάρως – υπάλληλος της τοπικής Πολεοδομίας)

5) Χρήστος Κανακόπουλος ( προϊστάμενος της Πολεοδομίας Ζαχάρως) .

6) Δημήτριος Σπυρούλιας ( προϊστάμενος Πολεοδομίας Πύργου)

7) Βελούδω Παναγούλια ( πρόεδρος τοπικής κοινότητας Μίνθης)

8) Κωνσταντίνος Μπλάθρας – επιχειρηματίας .

9) Ζαχαρίας Κανέλης – ιδιωτικός υπάλληλος.

10) Σωκράτης Αγγελής – επιχειρηματίας

11) Κάρμεν Μαρί Πώλα Παυλοπούλου – επιχειρηματίας

12) Κωνσταντίνος Μπαλκάμος δημόσιος υπάλληλος και νυν προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας στην Ηλεία.

13) Ελένη Καπογιάννη δημόσιος υπάλληλος.

    Ολοι οι ανωτέρω κατηγορούμενοι μετά την απολογία τους στον ανακριτή Πύργου είχαν αφεθεί ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και χρηματική εγγύηση.

    Όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο οι ανωτέρω παραπέμπονται να δικαστούν για δεκατέσσερις (!) συνολικά πράξεις σε βαθμό κακουργήματος με κυριότερες την απιστία σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, παράβαση του άρθρου 1 παρ. 1 του Νόμου 1608/50 περί καταχραστών του Δημοσίου, απιστία σε βάρος του δήμου Ζαχάρως, συνέργεια σε απιστία , ψευδή βεβαίωση, ηθική αυτουργία σε αξακολουθητική απιστία, απιστία στην υπηρεσία από κοινού κατ εξακολούθηση, απιστία στην υπηρεσία άπαξ πλην από κοινού διαπραχθείσα, από την οποία προκλήθηκε ελάττωση της περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου ανερχόμενη στα 865.748,93 ευρώ…

    Καταλυτικό ρόλο στην εξιχνίαση της πολύκροτης υπόθεσης έπαιξαν οι δύο πολυσέλιδες πορισματικές εκθέσεις της Οικονομικής Επιθεώρησης Δυτικής Ελλάδας όπου περιγράφεται αναλυτικά η παρανομία που στήθηκε σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου.

   Η παραπομπή σε δίκη μεταξύ άλλων και του νυν αντιδημάρχου της Αμαλιάδας αναμένεται να προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις καθώς με βάση τον νόμο, το συγκεκριμένο πρόσωπο αναμένεται να τεθεί σε αργία από τον γ.γ. της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας , Πελοποννήσου και Ιονίου Τάσο Αποστολόπουλο.

  Όλα τα πρόσωπα που παρεπέμποναι σε δίκη, μέσω των απολογητικών τους υπομνημάτων στον Ανακριτή Πύργου δηλώνουν αθώοι και υπογραμμίζουν ότι ουδεμία εμπλοκή έχουν με το οικονομικό σκάνδαλο.

nodaros@enet.gr

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ