Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Wednesday, September 28, 2011

ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΜΟΝΟ ΥΠΟΔΙΚΟΣ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ "ΚΡΑΤΟΣ" ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ


ΑΠΟ «ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ»:  
http://www.koutipandoras.gr/?p=9164 &   
http://mnodaros.blogspot.com/2011/09/blog-post_5431.html

Έκπτωτος, μετά από γνωμοδότηση της ολομέλειας του νομικού συμβουλίου του Κράτους που υπέγραψε ο υπουργός εσωτερικών και αποκέντρωσης Χάρη Καστανίδη, είναι ο πρώην δήμαρχος Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος.

Η δράση του Χρονόπουλου και οι παράνομες δραστηριότητες του είχαν αποκαλυφθεί από το Κουτί της Πανδώρας. Ο Χρονόπουλος είχε απειλήσει δημόσια το δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη για τις αποκαλύψεις αυτές.

Μέσα από ένα κλίμα σιωπής και συνενοχής των τοπικών μέσων ενημέρωσης, η δημοσιογραφική έρευνα κατάφερε, όχι μόνο από το Κουτί της Πανδώρας αλλά και από το δημοσιογράφο Μάκη Νοδάρο της εφημερίδας Ελευθεροτυπία, να καταδείξει τα έργα και τις ημέρες του πρώην δημάρχου που αυτή τη στιγμή είναι υπόδικος για πάνω από 100 υποθέσεις. Το Χρονόπουλο είχε θέσει σε αργία με απόφαση του ο Γιάννης Ραγκούσης και η έκπτωση από το αξίωμα του δημάρχου είναι αποτέλεσμα νέων τελεσίδικων δικαστικών αποφάσεων.

Να σημειώσουμε ότι τοπικοί παράγοντες και βουλευτές Ηλείας παρά τη δημόσια κατακραυγή και τις τελεσίδικες αποφάσεις των δικαστηρίων και του υπουργείου Εσωτερικών συνέχισαν να τον αντιμετωπίζουν ως δήμαρχο.

Πολλοί από αυτούς είναι εμπλεκόμενοι σε υποθέσεις του δημάρχου και υπόδικοι μαζί με αυτόν. Μέχρι τώρα πάντως η απόφαση της έκπτωσης δεν έχει δημοσιευτεί από τον περιφερειάρχη Τάκη Αποστολόπουλο στο διαδίκτυο όπως ορίζει ο νόμος.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ