Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Monday, February 7, 2011

ΗΛΕΙΑ.ΦΟΛΕΣ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ



ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=03/02/2011&id=247696
Ασυνείδητοι σπέρνουν τις τελευταίες ημέρες το θάνατο σε δεκάδες σκυλιά της Ηλείας χρησιμοποιώντας φόλες με ισχυρό δηλητήριο. Προχθές, στην περιοχή της Κυλλήνης, κτηνοτρόφος έριξε φόλα σε σκυλί που ήταν εντός περιφραγμένου χώρου, με το αιτιολογικό ότι αυτό ενοχλούσε με το γάβγισμά του το κοπάδι του όταν περνούσε από εκεί.

Το άτυχο ζώο πέθανε μέσα σε λίγα λεπτά με φρικτούς πόνους χωρίς να προλάβει να του προσφέρει βοήθεια ο κτηνίατρος που κλήθηκε από τα Λεχαινά. Ο ιδιοκτήτης του πρόκειται να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στο Α.Τ. Λεχαινών.

Κυνηγοί της Ηλείας κατήγγειλαν στην «Ε» ότι οι ασυνείδητοι με τις φόλες «χτυπούν» οργανωμένα και στο δάσος της Φολόης. Οπως ανέφεραν, κάποιοι κτηνοτρόφοι, οι οποίοι καταπατούν δασικές εκτάσεις, τοποθετούν φόλες περιμετρικά της περιοχής προκειμένου να αποτρέψουν την προσέγγιση των κυνηγών και να μην αποκαλυφθούν οι παρανομίες τους.

Η διευθύντρια της διεύθυνσης Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Ηλείας, Π. Σπυροπούλου, αποκάλυψε στην «Ε» ότι παρόμοιο περιστατικό καταγράφηκε προ ημερών και στην Κρέστενα με το θάνατο από φόλες δύο σκυλιών που ζούσαν μέσα σε περιφραγμένο χώρο. Τόνισε ακόμη ότι αυτές οι πράξεις είναι καταδικαστέες και ποινικά αδικήματα που τιμωρούνται.

Η κ. Σπυροπούλου υπενθύμισε ακόμη τη φρικτή θανάτωση αλόγου από τον ιδιοκτήτη του στις αρχές του 2010, η οποία παραμένει ακόμη στα συρτάρια των αρμοδίων και η υπόθεση δεν έχει προχωρήσει, παρ' ότι έχει κατατεθεί μήνυση από την Κτηνιατρική Υπηρεσία Ηλείας.

«Είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό το γεγονός της συχνής κακοποίησης, ακόμη και θανάτωσης σκυλιών, που δυστυχώς εξακολουθεί να παρατηρείται στην επαρχία και κανένας δήμος, παρ' ότι υποχρεούται, δεν έχει κάνει το παραμικρό», αναφέρει σε ανακοίνωσή της χθες η Ενωση Πολιτών για την Οικολογία και το Περιβάλλον Ηλείας (ΕΠΟΠ).

Αναρτήθηκε από ΜΑΚΗΣ ΝΟΔΑΡΟΣ στις 7:25 μ.μ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ