Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Saturday, January 29, 2011

Ο αντεισαγγελέας ζητεί επικύρωση της ποινής στον δήμαρχο Ζαχάρως

Ο αντεισαγγελέας ζητεί επικύρωση της ποινής στον δήμαρχο Ζαχάρως

Την απόρριψη του αιτήματος του τιμωρημένου με αργία δημάρχου Ζαχάρως, για αναίρεση καταδικαστικής απόφασης του Εφετείου Πατρών, πρότεινε ο αντεισαγγελέας στο Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου, Γεώργιος Παντελής.

Ο δήμαρχος, Πανταζής Χρονόπουλος, καταδικάστηκε δύο φορές από το Πενταμελές Εφετείο Πατρών σε ποινές φυλάκισης οκτώ και δέκα μηνών για παράβαση καθήκοντος κατ' εξακολούθηση, ενώ κατόπιν προσφυγής του στον Άρειο Πάγο για την καταδίκη του, απορρίφθηκε αίτηση αναίρεσης και επικυρώθηκε η ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών. Κατά τη συζήτηση ενώπιον του Αρείου Πάγου επί της αναίρεσης της δεύτερης, καταδικαστικής απόφασης των δέκα μηνών, ο αντεισαγγελέας Γ. Παντελής πρότεινε να απορριφθεί, καθώς η εφετειακή απόφαση έχει πλήρη και εμπεριστατωμένη αιτιολογία.

Σύμφωνα με την κρίση του Εφετείου ο κ. Χρονόπουλος από τις προσλήψεις στο ΚΕΠ Ζαχάρως απέκλεισε εκείνους που είχαν τα νόμιμα προσόντα. Στη συνέχεια, εξέδωσε χρηματικά εντάλματα πληρωμών για τους εν λόγω συμβασιούχους, παρά το γεγονός ότι υπήρχε αρνητική εισήγηση της υπηρεσίας διαχείρισης του δήμου, η οποία αμφισβητούσε τη νομιμότητα έκδοσής τους.

LawNet.gr

(αναδημοσιευση)

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ