Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Thursday, November 11, 2010

ΑΝΑΔΑΣΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΑΣΑ 2010-2011

Αγαπητοί εθελοντές του ΕΔΑΣΑ,

ο ΕΔΑΣΑ συνεπής στον σκοπό του για την αποκατάσταση του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας μετά και την καταστροφική πυρκαγιά του 2007, συμμετέχει σε όλες τις δράσεις αποκατάστασης όπως αναδασώσεις, σποροσυλλογές κτλ.

Σας καλούμε λοιπόν να συμμετέχετε στις εθελοντικές αναδασώσεις που θα πραγματοποιηθούν από το Νοέμβριο του 2010 ως τον Μάρτιο του 2010 από τον Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας, το Δασαρχείο Πάρνηθας και την Δ/νση Αναδασώσεων Αττικής δηλώνοντας συμμετοχή στο http://parnitha.wwf.gr

Να σημειώσουμε ότι στα πλαίσια των αναδασωτικών προσπαθειών ο ΕΔΑΣΑ και η ΑΝΙΜΑ έχουν υιοθετήσει και θα αναδασώσουν στις 20-21-27-28 Νοεμβρίου 2010 περιοχή στη θέση Βίλλα Παπαδόπουλου της Πάρνηθας, εις μνήμη του πρώην Δασάρχη Πάρνηθας Γιώργου Ντούρου. Ο Γιώργος Ντούρος ήταν γνήσιος λάτρης της Πάρνηθας και υπερασπιστής του δάσους εναντίον αυθαιρεσιών και παρανομιών.

Για την παραπάνω ενέργεια θα σας αποστείλουμε αναλυτικό email, αλλά μπορείτε και από τώρα να δηλώσετε συμμετοχή απαντώντας στο παρόν email.

Φιλικά,

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ