Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Wednesday, May 5, 2010

Δεκάδες ζητιάνοι έκαναν απόβαση σήμερα στον Πύργο

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ Πύργος Ηλείας Απαιτούμε μια καλύτερη πόλη S.O.S.

Athanasios KatsimpelisMay 4, 2010 at 10:37pm
Subject: Δεκάδες ζητιάνοι έκαναν απόβαση σήμερα στον Πύργο

Άλλοι κρατώντας αναπηρικά μπαστούνια, άλλοι με παιδιά στην αγκαλιά, κι άλλοι με κάθε είδους πρόβλημα αναπηρίας κατέκλυσαν σήμερα την πόλη του Πύργου.
Αρχικά δεν σε ξενίζει το γεγονός.Όταν όμως βλέπεις τόσους πολλούς ζητιάνους σε όλη την πόλη όπως σήμερα προβληματίζεσαι.

Οι καταστηματάρχες της πόλης μας γνωρίζουν καλύτερα για το τι συμβαίνει.
Οργανωμένοι με λεωφορεία έρχονται οι δήθεν ζητιάνοι και εξαπατούν τους πολίτες που θέλουν να δείξουν τη φιλανθρωπία τους και δίνουν τον οβολό τους.

Η αστυνομία και οι αρχές της πόλης δεν παρατήρησαν το φαινόμενο του τουρισμού ζητιανιάς;Γιατί δεν εξαρθρώνουν αυτά τα κυκλώματα;

Δόξα τον Πρωθυπουργό θα ζητιανέψουμε κι εμείς σε λίγο...αλλά αυτό το θέαμα των δήθεν ζητιάνων και των οργανωμένων κυκλωμάτων μεταφερόμενων ζητιάνων και μικρών παιδιών μαζί τους προσβάλει τον πολιτισμό μας.

http://www.facebook.com/l/f6cf5;pyrgos-news.blogspot.com/2010/05/blog-post_6046.html

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ