Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Sunday, April 25, 2010

ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ότι περιμένουν ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟ ΧΕΙΜΩΝΑ, και ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ για διεθνή προετοιμασία!...

Διαβάζετε έναν από τους ελάχιστους ιστοχώρους ΔΙΕΘΝΩΣ, ο οποίος υποστηρίζει την προετοιμασία με αυτάρκεια-αποθέματα-αλληλοβοήθεια για ΟΛΑ τα κλιματικά ενδεχόμενα! «Κράτα, Ελλάδα» φωνάζει τώρα η Ευρώπη

8-5-10: ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ το ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ, αλλά ΑΛΙΜΟΝΟ αν περιμένουμε από τους τοκογλύφους για αποθέματα-αποκέντρωση-καταφύγια!


Η επίθεση των γνωστών "εκλεκτών" αυτο/καταστροφικών τοκογλύφων στους λαούς τού ευρωπαϊκού Νότου, οφείλεται στον ΤΡΟΜΟ τους για το ΤΕΛΟΣ των καυσίμων και τον επερχόμενο ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟ ΧΕΙΜΩΝΑ. Η απάντησή μας, σύμφωνα με την παρακαταθήκη των προγόνων μας, πρέπει να είναι: ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΜΥΝΑ - ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ σε ΑΥΤΑΡΚΗ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ!

Να και ένας υπουργός τής Ιταλίας που ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ τον αλαζονικό Τιτανικό: Ο υπουργός Οικονομικών Τζούλιο Τρεμόντι, έχει δηλώσει σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις της κρίσης ότι «πρέπει να θυμόμαστε ότι στον Τιτανικό δεν κατάφεραν να σωθούν και επιβάτες με εισιτήριο πρώτης θέσης. Ορισμένες μεγάλες χώρες, πρέπει να αποδείξουν, τώρα ότι είναι και χώρες σημαντικές».

ΝΕΟ ηφαιστειακό σύννεφο από την Ισλανδία...

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ!

US military warns oil output may dip causing massive shortages by 2015

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 3-5-10
2. "Παντοδύναμοι" οι "εκλεκτοί", προκάλεσαν άλλη μια τεράστια ρύπανση:

Σε έκτακτη ανάγκη 4 δολαριανές πολιτείες λόγω της πετρελαιοκηλίδας

1. Πρωτομαγιάτικα ΧΙΟΝΙΑ στο Μεξικό!...

Μας απειλούν έντεκα επικίνδυνα ηφαίστεια:
Σε περίπτωση παρατεταμένης έκρηξης αναμένεται- εκτός από την απαγόρευση των πτήσεων- ένα φαινόμενο που ονομάζεται «
ηφαιστειακός χειμώνας» κατά το οποίο το νέφος τής τέφρας εμποδίζει την ηλιακή ακτινοβολία να φτάσει στη Γη.


Για τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ για πολλοστό συνεχές εξάμηνο και στα 2 ημισφαίρια -
http://gr.snow-forecast.com/maps/dynamic/globalrot
- Επιλέξτε Χάρτη Καιρού Βάσης: Accumulated Snowfall.
Περιμένουμε ΠΟΤΕ θα γίνει διαδήλωση για αποκέντρωση-αυτάρκεια-αποθέματα, ενόψει των μεγάλων κρύων που ανήγγειλαν ΝΑΣΑ-CERN και ΗΔΗ αναγγελθέντα πολυετή ηφαιστειακού χειμώνα!...

AYPIO 2-3 ευρώ το λίτρο βενζίνη. ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΛΙΘΙΝΑ εργαλεία;

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ