Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Thursday, April 8, 2010

Στα ΠΟΣΑ ευρώ το λίτρο (τα καύσιμα) θα ξεκινήσουμε για ΑΥΤΑΡΚΗ αγροκτήματα, να γλιτώσουμε το λιμό, 7 ΔΙΣ στον Τιτανικό;

ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ τρέφεται το 15% του πληθυσμού στην ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΣΑ Δολαρία!...
Απειλούν οι ΚΑΤΑΡΡΕΟΝΤΕΣ ψοφο-"εκλεκτοί" με την απόλυτη λογοκρισία στο διαδίκτυο...
NWO eonomics opinion leader predicts American empire will collapse suddenly due to debt
ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ προβλέψεων για νέα κοιτάσματα πετρελαίου.Υπάρχουν διάφορες καταστροφικές για τη διεθνή συμφιλίωση και ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ φήμες, όπως:

  1. ότι δήθεν δεν υπάρχει άλλο σύστημα οργάνωσης των ανθρώπων εκτός από τις αυτο-καταστροφικές μοναρχίες με τα παραπλανητικά ψευτοδημοκρατικά ονόματα (που αποσιωπούν το συμφιλιωτικό ελβετικό ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο με κυβερνήσεις αλληλεγγύης) και

  2. ότι δήθεν οι “εκλεκτοί” είναι δήθεν έξυπνοι και, εκτός από την εξαθλίωση που προκαλούν παντού, τις ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ-ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΣ λάμπες-ΔΗΘΕΝ οικονομίας", τα τρισάθλια μεταλλαγμένα, τα βιοκαύσιμα, τα τρομοεμβόλια και άλλες ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ-ΑΣΥΜΦΟΡΕΣ ψευτολύσεις που φτιάχνονται από πετρέλαιο, όπως οι ανεμογεννήτριες και τα τοξικά φωτοβολταϊκά, θα βρουν δήθεν κι άλλα αποθέματα πετρελαίου για να κρατήσουν υποταγμένα τα 7 δισεκατομμύρια δυστυχισμένων, που οι ίδιοι προκάλεσαν για να καμαρώνουν καταναλωτισμό και αλληλοσφαγές στις αρένες.

Για να φτάσει στην κατανάλωση 1 βαρέλι πετρέλαιο ξοδεύονται περίπου άλλα 5 για άντληση-καθαρισμό-μεταφορά. Αυτή η αναλογία κάθε μέρα ΑΥΞΑΝΕΙ κι ας λένε ότι βρίσκουν “νέα κοιτάσματα”, ενώ το πετρέλαιο ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ με τέτοιους ρυθμούς, που, όποιο και να θεωρεί κάποιος ως μηχανισμό προέλευσής του, αυτό δεν ...αναπαράγεται. Γι΄ αυτό ΑΚΡΙΒΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ – ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ η τιμή του τα τελευταία 10 χρόνια, γι΄ αυτό ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ λαοί, ώστε οι σπάταλοι φονιάδες να εξαντλούν τους αντιπάλους τους, μπας και μείνουν οι ίδιοι με τις τελευταίες σταγόνες γρυλλίζοντας ότι “νίκησαν”...ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ