Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Tuesday, March 2, 2010

ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 07/03/2010

Subject: Δεντροφύτευση στη Γλυφάδα 2010 (Πρασινίζουμε τον Υμηττό)
Date: Sunday, March 7, 2010
Time: 10:00am - 4:00pm
Location: Η ευρύτερη περιοχή που βρίσκεται το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία

Το Συμβούλιο Νέων Γλυφάδας θα είναι και πάλι στην πρώτη γραμμή για να ΑΝΑΔΑ-ΣΩΣΟΥΜΕ τον Υμηττό μας. Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε και να βοηθήσετε κι εσείς με τη σειρά σας σε αυτή την προσπάθεια.
Διοργανωτές είναι το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, η Διεύθυνση Αναδασώσεων Αττικής και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης του Υμηττού σε συνεργασία με το ΣΚΑΪ.

Θα φυτευτούν 15.000 δεντρίλλια.

Συμμετέχουν ο δήμος Γλυφάδας, οι Εθελοντές Δασοπροστασίας του δήμου, φορείς, Σωματεία και μαθητές των σχολείων όλων των βαθμίδων.

Η περιοχή του Προφήτη Ηλία στη Γλυφάδα έχει καεί δύο φορές στο πρόσφατο παρελθόν. Η πρώτη ήταν το καλοκαίρι του 2006 και η δεύτερη τον Ιούλιο του 2009.

Στόχος μας είναι να ΠΡΑΣΙΝΙΣΕΙ και ΠΑΛΙ ο ΥΜΗΤΤΟΣ

http://www.facebook.com/event.php?eid=361432017805

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ