Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Wednesday, November 18, 2009

2009....2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ!

http://saveileia2.blogspot.com/2009/11/2007.html
Ενδιαφέρον το άρθρο από το Τελογλου σχετικά με μερικά ανατριχιαστικά γεγονότα που οδήγησαν στο θάνατο παιδιά, μάνες, συζύγους.

Δικοί μας άνθρωποι που ούρλιαξαν στις φλόγες.
Παιδάκια που έγιναν καρβουνάκια & χάθηκαν έτσι απλά.
Χαροκαμένοι πατεράδες που δεν δικαιώθηκαν ούτε στα χαρτιά, ούτε για τα μάτια του κόσμου.
Χαροκαμένες οικογένειες που απλά μπήκαν στο περιθώριο γιατί απαίτησαν να ακουστεί η αλήθεια όπως ακούστηκαν οι σπαρακτικές φωνές των ανθρώπων στα βουνά της Ηλείας!

Ας ελπίσουμε ότι η έφεση για το απαράδεκτο πόρισμα που αποφαίνεται ότι όλα λειτούργησαν στην εντέλεια & ότι δεν ευθύνεται κανείς από τους προύχοντες - οι οποίοι παρεπιπτόντως μέχρι σήμερα διαχειρίζονται την τύχη της Ηλείας και ας κάηκαν ανθρωποι επί αρχηγίας τους- θα πιάσει τόπο.
http://mnodaros.blogspot.com/2009/11/blog-post_18.html

Γιατί καλώς μας ήρθε ο νέος πρωθυπουργός με Βαρκελονέζους αρχιτέκτοντες, με το κο Λαλιώτη, με τεράστια προφανώς κονδύλια & επενδύσεις στο τόπο....
ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ & ΕΥΘΥΝΩΝ!
Η ομορφοποίηση θα έπρεπε να ακολουθεί το ΞΗΛΩΜΑ όλων εκείνων που έφταιξαν!
Οι πραγματικές "επενδύσεις" δεν αφορούν κτίρια ή ξενοδοχεία ή δρόμους (που μας τους έχουν ασφαλτοστρώσει χιλιάδες φορές).
Αφορούν την ανθρώπινη ζωή, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, την οικογένεια, την προστασία της κοινωνίας.

Ετσι τουλάχιστον πιστεύει ένας αδαής πολίτης που έκλαψε με αναφυλητά & δεν σταμάτησε από τότε να βουρκώνει για την όμορφη πατρίδα του!

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ