Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Tuesday, September 22, 2009

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ

Με περίσσια ειλικρίνεια ο αντινομάρχης κος ΜΠΑΛΚΑΜΟΣ ανακοινώνει δυο χρόνια μετά τις φονικές πυρκαγιές

*ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αναπτυξιακό σχέδιο ανασυγκρότησης συνολικά του Ν.Ηλείας
*ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ειδικό Ολοκληρωμένο πρόγραμμα Αποκατάστασης
*ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πλαίσιο Χωροταξικό & περιβαλλοντικό αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών (πυρκαγιές, πλημμύρες, κατολισθίσεις κλπ)
http://www.nailias.gr/deltia_typou/interview_mpalkamos_16092009.pdf

Και εγώ αναρωτιέμαι ως αδαής πολίτης:
α. αφού δεν έχουμε ολοκληρωμένα προγράμματα γιατί απαιτούμε τα εκατομμύρια ευρώ που μένουν στα ταμεία του κράτους? Μήπως δικαίως δεν μας τα δίνουν?
β. αφού δεν έχουμε ολοκληρωμένα σχέδια γιατί εισπράξαμε εκατομμύρια ευρώ? για να κάνουμε τα διάσημα ελληνικά μας "πασαλείματα"
γ.δυο χρόνια μετά μαθαίνουμε ότι τα βουνά της Ηλείας θα φτάσουν από τις βροχές στη θάλασσα αφού κανένα "πλαίσιο" δεν υπάρχει να μας προστατέψει?

Και ενώ δεν υπάρχει πρόγραμμα συνεχίζει ο κατά τα άλλα συμπαθέστατος κος Μπαλκάμος να αναφέρεται στα λεφτά που προσπαθεί η Ηλεία να εισπράξει αλλά δεν της τα δίνουν...

Με τετοιες δηλώσεις εγώ δε θα του έδινα ούτε χαρτζιλίκι πόσο μάλλον 7.000.000eur που φαίνεται να ζητά !
Χωρίς πλαίσια, προγράμματα & οργάνωση γιατί να σας εμπιστευτεί το κράτος ή ο ελληνικός λαός τέτοια ποσά?
Μα γιατί?

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ