Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Monday, September 28, 2009

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Λόγω εκλογών μας έχουν κατακλύσει
*οι προσκλήσεις από χαμογελαστούς πολιτικούς
*οι χαιρετούρες όταν μας επισκέπτονται στις υπηρεσίες μας
*οι πανέμορφες αερολογίες όταν πάμε να τους ακούσουμε στις προεκλογικές τους καμπάνιες που μας αφήνουν με την αίσθηση ότι είπαν κάτι πολύ πολύ σημαντικό & βαρύγδουπο.

Εμένα αυτή ειναι η απάντησή μου σε όλους, γιατί όταν χτυπήσαμε τις πόρτες ΤΙΣ ΒΡΉΚΑΜΕ ΟΛΕΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ.
Εμένα αυτή είναι η απάντησή μου γιατί στο θέμα των αδέσποτων ζώων ΟΛΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ & αφήνουν εμάς να βλέπουμε τα ποτάμια αίματος & τα περιστατικά κακοποιήσεων που ντροπιάζουν την ΕΛΛΑΔΑ μας
*****************
Σας ευχαριστώ θερμά για την πρόσκληση που έλαβα ..........

Φέτος αποφάσισα μαζί με πολλούς εθελοντές-πολίτες που ασχολούμαστε ενεργά με τα κοινά (ιδίως σε θέματα που αφορούν περιβάλλον, δάση, ζώα, αδέσποτα κλπ) να απέχουμε από προεκλογικές ομιλίες.

Δυστυχώς επί τρία συναπτά έτη που ασχολούμαι προσωπικά με τον εθελοντισμό κάθε φορά που απευθύνθηκα , είτε εγώ προσωπικά είτε φίλοι εθελοντές, σε πρόσωπα τα οποία θα μπορούσαν να πάρουν θέση, να αναλάβουν την ευθύνη, να ενισχύσουν τη προσπάθεια των πολιτών για την προστασία των δασών ή για την ευζωία & μακροζωία των αδέσποτων ζώων, βρήκαμε τις πόρτες κλειστές.

Σε ατελείωτα email που στείλαμε σε πολιτικούς, βουλευτές, υπουργούς, δημάρχους, αντιδημάρχους βρεθήκαμε αντιμέτωποι με την πλήρη αδιαφορία & την εγκληματική άγνοια.
Αντιμετωπίσαμε από θεατρινισμούς μέχρι απειλές προκειμένου να αφήσουμε το περιβάλλον ή τα ζώα στη μοίρα των ελαχίστων εκλεκτών της χώρας που καθορίζουν τις ζωές και τις τύχες όλων μας.

Καθημερινά προσπαθούμε ως πολίτες να διαχειριστούμε περιστατικά φρίκης (σε ό,τι αφορά τα αδέσποτα ζώα), να αντικρύσουμε ποτάμια από αίμα, να αναλάβουμε ευθύνες που κανονικά βαραίνουν εσάς τους πολιτικούς, τους δήμους & το κράτος "δικαίου" που υποθετικά χτίσατε.

Για αυτό το λόγο θεωρώ ότι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω ως διαμαρτυρία είναι να αρνηθώ να συμπαρασταθώ σε πολιτικούς οποιουδήποτε κόμματος ή χρώματος από τη στιγμή που κανείς δε βρέθηκε να συμπαρασταθεί στα καμμένα δάση, τους καμμένους ανθρώπους & τα βαριά κακοποιημένα & εγκαταλελημένα ζώα της χώρας.

Σας ευχαριστώ θερμά

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ