Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Monday, August 24, 2009

ΟΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ

Το 2007 φωτιές, φλόγες, στάχτες...
Χάσαμε δάση, ζώα, περιουσίες, ανθρώπους.

Δυο χρόνια μετά, τα δάση παραμένουν βουβά & νεκρά από ζωή.
Η αναγέννηση δύσκολη καθώς η ερημοποίηση της χώρας αποτελεί μια τραγική πραγματικότητα στην οποία όλοι γυρίζουν την πλάτη.

Βουβοί οι θρήνοι για τα παληκαράκια & τα παιδάκια & τις μάνες που χάθηκαν στις φλόγες!

Και την ίδια ώρα σε ένα χώρο νεκρό, σε ένα τοπίο έρημο, οι κυνηγοί της ΗΛΕΙΑΣ ΑΠΟΖΗΤΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΤΟΠΟΥΣ....Ζητούν να επιτραπεί το ελεγχόμενο κυνήγι στο Κοτύχι!!!! Ενα υδροβιότοπο προστατευόμενο, σπανίου κάλους, που καίγεται εδώ και δύο χρόνια από συμφέροντα, από οράματα για γήπεδα γκολφ, από διεκδικήσεις δύο νομών....Σε μικρές πλέον εκτάσεις που ξαποστένουν τα αποδιωγμένα άγρια ζώα, οι κυνηγοί ζητούν τη δική τους μερίδα!

ΠΑΡΤΕ ΤΗ ΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ!
ΣΦΑΓΙΑΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ!
ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΦΑΓΙΑΣΜΕΝΑ ΖΩΑ, ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΔΑΣΗ, ΟΙ ΝΤΡΟΠΕΣ ΣΑΣ...ΟΛΕΣ ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΑΣ
********************************************************
http://www.patrisnews.gr/newsItem.php?id=959
Ειδικά μετά τις πυρκαγιές που έπληξαν την Ηλεία , οι κυνηγότοποι ουσιαστικά συρρικνώθηκαν αφού στις αποτεφρωμένες εκτάσεις – που πλέον επιτρέπεται χωρίς περιορισμούς το κυνήγι!- τα θηράματα είναι λιγοστά λόγω έλλειψης τροφής και χλωρίδας για την παραμονή τους.
Ήδη από τους κυνηγετικούς συλλόγους Ζαχάρως και Λεχαινών έχουν γίνει προτάσεις προς τα Δασαρχεία , προκειμένου να επιτραπεί εκ περιτροπής το κυνήγι στους παραπάνω υδροβιότοπους, που αντιμετωπίζουν σημαντικά περιβαλλοντικά προβλήματα, κυρίως λόγω της ανεξέλεγκτης ρύπανσης.
«Η πρότασή μας αφορά τη διενέργεια κυνηγιού κάθε δεύτερη ή τρίτη Κυριακή, χωρίς να δημιουργούνται προβλήματα. Απ’ ότι γνωρίζουμε η απαγόρευση γίνεται για την αποφυγή ατυχημάτων, καθώς και τους αθλητικούς αγώνες που διεξάγονται στη λίμνη Καϊάφα. Η απαγόρευση ωστόσο έχει αρνητικές επιπτώσεις για τους κυνηγούς αφού αποτελεί παραδοσιακό κυνήγι και πολλοί από αυτούς δεν βγάζουν άδεια» ανέφερε ο πρόεδρος του Κ.Σ. Ζαχάρως Γιώργος Δάγκας.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ